Resultaten voor vissaus met garnalen

Recept voor Gewokte garnalen met gember en paddestoelen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gewokte-garnalen-met-gember-en-paddestoelen/

... 4 el vers geraspte gember Toevoegen 2 el fijngehakte knoflook Toevoegen 6 el kippenbouillon Toevoegen 3 el vissaus Toevoegen 2 el sojasaus Toevoegen 16 beurszwammen (in de aziatische winkelverkocht in blik zoek naar ‘straw mushrooms’) Toevoegen 4 lente-uitjes in reepjes van 6 cm gesneden Toevoegen 1 el suiker Toevoegen 16 grote tijgergarnalen of scampi Toevoegen Bereidingswijze Pel de g ...

Thaise kokosnoedelsoep met garnalen recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R1185039/thaise-kokosnoedelsoep-met-garnalen

... kken. Verhit de olie in een wok en roerbak de haricots verts en roerbakmix 3 min. Verkruimel de bouillontablet erboven en voeg de vissaus toe. Schenk de kokosmelk en het water erbij en breng aan de kook. Voeg de garnalen toe en kook min. op laag vuur mee tot ze gaar zijn. Snijd de koriander fijn. Verdeel de soep over de mie in de kommen of borden. Garneer met de koriander. 250 g mienestjes, 150 g verse haricots verts, 2 el arachideolie, 400 g Thaise roerbakmix, 1 kippenbouillontablet, 2 el vissaus, 800 ml kokosmelk, 500 ml kraanwater, 300 g diepvries rauwe gepelde roze garnale ...

Tom Yam Kung | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tom-yam-kung

... erhit de koppen en carcassen van de garnalen in arachideolie. Doe er de rode currypasta, kurkuma en rietsuiker bij. Deglaceer met vissaus en visfumet. Laat pruttelen Versnijd de paprika, babymaïs, gember, citroengras en chilipeper Verwijder de koppen en carcassen uit de pan en voeg er de gesneden groenten, sluimererwten en limoenblaadjes aan toe. Laat +/- 3 minuten opkoken en doe er a ...

Soep van garnalen met witloof | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof

... it. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof en snij in stukken. Snij de groene gedeelte van lente-ui en koriander fijn. Bereiding: Zet een soeppan op het vuur. Laat de pan heet worden; Doe 1 eetlepel arachideolie in de ...

Garnalen-spiesjes met chili-limoen-uienzout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/garnalen-spiesjes-chili-limoen-uienzout

... n wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HapjeVisThais Ingrediënten 25 ml olijfolie sap van 1 limoen 2 eetlepels nampla (Thaise vissaus) 1 eetlepel palm- of rietsuiker 1 rode chilipeper (van zaadjes ontdaan als je niet zo van pikant houdt), fijngehakt een stukje verse gemberwortel van 5 cm, geschild en geraspt 3 teentjes knoflook, in plakjes 40 rauwe steurgarnale ...

Recepten - Scampipannetje met groenten

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Scampipannetje_met_groenten

... dooi de reuzengarnalen. Bereid intussen de mari­nade. Meng hiervoor 3 eetlepels olijfolie, het limoensap, de geraspte gember, de vissaus, het paprikapoeder en de helft van de fijngehakte koriander. Snij de garnalen langs de buikzijde in de lengte open te beginnen bij de staart (niet vol ...

Vietnamese gebakken rijst (com rang) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/rijst/gebakken-rijst/vietnamese-gebakken-rijst-com-rang

... s) of 50 g knoflookworst, in kleine stukjes gesneden 1 bosje koriander 2 theelepels sojasaus 2 theelepels nuoc-mâm (Vietnamese vissaus) of nam-pla (Thaise vissaus) Bereiden Week de gedroogde garnalen in een kom lauw water.Kook de peultjes en de doperwten 3 minuten.Klop het ei met een beetje water los en bak er in een koekenpan met een beetje olie een dunne omelet van. Snijd hem in reepjes.Maak de gekookte rijstkorrels los met een vork. Verhit de olie in een grote braadpan of wok en roerbak eerst de garnalen, de knoflook en de lente-uitjes. Voeg vervolgens de rijst, de groenten en de worst toe. Blijf roeren en voeg tegen het einde van het bakken de reepjes omelet en de ko ...

Warme garnalensalade met mango en lychee - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/warme-garnalensalade-mango-lychee

... tVisOosters Ingrediënten 16 rauwe tijgergarnalen, gepeld, maar het laatste segment van de staart er nog aan gelaten 2 theelepels vissaus, plus extra naar smaak (desgewenst) 1 eetlepel arachideolie ½ grote rode chilipeper, fijngehakt 1 theelepel tamarindepasta 1 opgehoopte eetlepel geraspte palmsuiker of lichtbruine basterdsuiker de geraspte schil en het versgeperste sap van 1 onbespoten limoen ½ grote, rijpe m ...

Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt

... een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het limoensap en de rietsuiker in een kom. Meng tot alle suiker is opgelost. Voeg dan de vissaus, look en Spaanse peper toe en meng goed. Neem een slakom en meng het witloof, munt en de vinaigrette van vissaus voorzichtig onder elkaar. www.witl ...

Lamscurry (Massaman Kae) met een salade van groene papaja (Som Tam) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/lamscurry-massaman-kae-met-een-salade-van-groene-papaja-som-tam

... e er de sjalotjes en het vlees bij en giet alles onder met de kokosmelk en breng het zachtjes aan de kook. Doe er de suiker en de vissaus bij en laat een 10 minuutjes sudderen. Strooi er de korianderblaadjes en de cashewnoten over vlak voor het opdienen. Salade van groene papaja: Schil de papaja onder stromend water en laat hem vervolgens 20 min rusten in koud water. Dit voorkomt dat de papaja bitter wordt. Doe de knoflook, samen met de pepertjes, de garnalen, bonen en kerstomaatjes in een vijzel en plet alles fijn. Voeg er de suiker, vissaus en het limoensap bij en roer alles goed onder elkaar. Snij met behulp van een mandoline in hele fijne reepjes en voeg dat samen met de pindanoten b ...