Resultaten voor vispannetje met koolvis zalm en garnalen

Recept voor Lekker feestmenu - Voorgerecht: Vispannetje met garnalen shii-take, munt en gember | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-vispannetje-met-garnalen-shii-take-munt-en-gember/

... pels fijngehakte munt Toevoegen 2 koffielepels geraspte gember Toevoegen Bereidingswijze Verwarm de inhoud van het vispannetje op een matig vuur, terwijl je het water toevoegt. Voeg de gember toe en laat een tijdje pruttelen. Verwijder de stelen van de shii-take grondig en bak de shii-take in de sesamolie op een zacht vuurtje. Vermeng de shii-take onder het vispannetje en bestrooi met munt. Serveer liefst op warme borden. Geniet van Lekker feestmenu - Voorgerecht: vispannetje met garnalen shii-take, munt en gember ...

Jeroen Meus - Vispannetje met koolvis, zalm en garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vispannetje-met-koolvis-zalm-en-garnalen

... erfrommelde papier, zodat er straks geen ongelukjes gebeuren in de oven. Uiteraard kan je dit gerecht ook klaarmaken in ovenvaste vispannetjes of kleine diepe borden. 14. Schik in elke schelp een deel van de gepocheerde koolvis en een portie zalmstukken. 15. Lepel een royale portie saus met paddenstoelen over de vis. 16. Strooi een laagje gemalen kaas over de vispannetjes en zet ze in de oven. Plaats ze zo’n 15 minuten in de hete oven van 200 °C. Zet aansluitend nog enkele minuten de grill op tot de vispannetjes een lichtbruin kaaskorstje hebben. 17. Intussen kan je de verse garnalen pellen. Jeroen houdt niet van warme garnalen, dus voegt hij ze toe vlak voor het serveren. Zo behouden ze hun fijne smaak. 18. Serveer de gloeiend warme schelp op een servetje en strooi er vlak voor de schelpen naar de tafel verhuizen een portie verse garnalen over. ...

Recept voor Vispannetje met garnalen met aardappelpuree | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vispannetje-met-garnalen-met-aardappelpuree-paprika-en-bieslook/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 2 personen 250 g visfilets Toevoegen Solo Toevoegen 2 porties aardappelpuree Toevoegen 1,5 dl Solo delifine ...

Recepten - Vispannetje met koolvis, zalm en garnalen

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Vispannetje_met_koolvis_zalm_en_garnalen

... erfrommelde papier, zodat er straks geen ongelukjes gebeuren in de oven. Uiteraard kan je dit gerecht ook klaarmaken in ovenvaste vispannetjes of kleine diepe borden. Schik in elke schelp een deel van de gepocheerde koolvis en een portie zalmstukken. Lepel een royale portie saus met paddenstoelen over de vis. Strooi een laagje gemalen kaas over de vispannetjes en zet ze in de oven. Plaats ze zo’n 15 minuten in de hete oven van 200 °C. Zet aansluitend nog enkele minuten de grill op tot de vispannetjes een lichtbruin kaaskorstje hebben. Intussen kan je de verse garnalen pellen. Persoonlijk hou ik niet van warme garnalen, dus die voeg je best toe vlak voor het serveren. Dan behouden ze hun fijne smaak. Serveer de gloeiend warme schelp op een servetje en strooi er vlak voor de schelpen naar de tafel verhuizen een portie verse garnalen over.   Dagelijkse kost - Jeroen Meus ...

Koolvis met kerstomaatjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/koolvis-met-kerstomaatjes

... koolvis met kerstomaatjes - Deze koolvis met kerstomaatjes is een lekker, licht en zomers gerecht dat je in 1-2-3 op tafel zet. - Verwarm de oven op 220°C. Bestrijk een ovenschotel met olijfolie.Leg er de gepeperde en gezouten koolvis in en leg er de kerstomaten ...

Vispannetje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/vispannetje

... vispannetje Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Bereidingstijd:Je kan dit lekkers in 20 minuten in de oven zetten ...

Vispannetje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vispannetje

... vispannetje - Maak een blonde roux van boter en bloem. Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn. Voeg een beetje Piet Huysentruyt bouillon toe. Maak een 2de binding met room en eigelen. Voeg de champignons toe. Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren. ...

Vispannetje maken: recept vispannetje

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje

... vispannetje - Van alledaags tot culinair, met een vispannetje kan je alle kanten op. Een vispannetje maken is ook helemaal niet moeilijk: met dit recept maak je een mét een knapperig korstje. Pure nostalgie op je bord! - Was de prei snijd fijn en stoof gaar in boter. ...

Vispannetje met prei en aardappelpuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/vispannetje-met-prei-en-aardappelpuree

... en binden op een zacht vuurtje. Voeg de garnalen bij de saus, giet ze over de vis en bestrooi met gemalen kaas.
 Gratineer het vispannetje 20 minuten in de voorverwarmde oven. Haal de aardappelen van het vuur en voeg 1 eetlepel vetstof en 1 eetlepel melk toe. Plet de ...

Vispannetje met tongschar en pompoen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vispannetje-met-tongschar-en-pompoen

... vispannetje met tongschar en pompoen - Een vispannetje is makkelijk klaar te maken en smaakt altijd. Pobeer zeker deze herfstvariant met tongschar, mosselen en pompoen eens uit. - Verwarm de oven voor op 180°C.Snijd de prei in fijne ringen. Snijd de wortelen en selder ...