Resultaten voor visbouillon zelf maken
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/visbouillon
... visbouillon - Wil je visbouillon maken, koop vis en groenten dan liefst zo vers mogelijk. Je kan graten en koppen kopen bij de visboer, maar hele vissen zijn nog net iets beter. De gefileerde stukken kan je later in de soep gebruiken. - Maak de vissen schoon. Verwijder ...
Gnocchi con granseola - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gnocchi-con-granseola/
... unt zelf gnocchi maken of het kant-en-klaar kopen. Ik ging dit keer voor die laatste optie, wel zo makkelijk doordeweeks! Voor de visbouillon geldt hetzelfde. Je kunt zelf je bouillon trekken, maar als je haast hebt, kunt je ook een bouillonblokje oplossen in kokend water. Instructies Zet de koekenpan op hoog vuur en giet de olie in de pan. Fruit de ui en de knoflook, totdat de ui glazig wordt. Voeg de tomatenpuree en de kruidenmix toe en bak 1 minuut mee. Giet de visbouillon erbij en laat op laag vuur ca. 10 minuten inkoken. Kook intussen de gnocchi gaar. Hak de peterselie grof en voeg bij de saus, samen met de krab en laat dit kort warm worden. Serveer meteen. Garneer met basilicum en Parmezaanse kaas! ...
Papillot van witte vis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis
... stomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. Sluit de enveloppe goed af en plaats 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C. Ingrediënten 125 gr witte vis 100 gr prei 100 gr wortel 100 gr kerstomaatjes 250 gr aardappel 50 gr ui 1 el witte wijn 1 el visbouillon ...
Dorade met olijven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dorade-met-olijven
... n en look. Leg ze in een ovenschotel en voeg er de fijngesneden sjalotten, de citroen, de witte wijn, het water, de tomaten en de visbouillon aan toe, evenals de olijven en een beetje boter. Zet dit gedurende 30 à 35 minuten in een oven van 180°C (eventueel afgedekt met aluminiumfolie). Ingrediënten tijm laurier rozemarijn look 4 sjalotten 24 ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelpaella
... Aardappelpaëlla - Aardappelpaëlla - Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 cm. Gaar ze in de visbouillon en giet af. Bewaar de bouillon doe er de saffraandraden bij en laat trekken.Fruit de gesnipperde ui en de gesnipperde look in de olijfolie. Voeg ...
Sas Kookt!: Aspergesoep met zeekraal en garnalen
http://saskookt.blogspot.be/2012/04/aspergesoep-met-zeekraal-en-garnalen.html
... erlijk soepje dat ik dit weekend uit mijn mouw geschud heb, al zeg ik het zelf. Dit heb je ervoor nodig: 500 g witte asperges 1 l visbouillon (van 1 blokje) 1 el boter 100 g grijze garnalen 50 g zeekraal 10 cl room peper en zout Schil de asperges en snij de kontjes eraf. Kook de schillen en de kontjes een kwa ...
Pasta met gerookte zalm, prei, dragon en dille | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-met-gerookte-zalm-prei-dragon-en-dille
... e eieren en een eetlepel olijfolie. Kneed tot een bol. Draai in plastiek folie. Laat dertig minuten rusten. Blus de sjalotjes met visbouillon. Laat minstens tot de helft inkoken. Rol het deeg uit, haal door de pastamachine. Plooi dicht, bestrooi met bloem en haal opnieuw door de pastamachine. Herhaal dit een aantal keer tot het deeg taai en droog genoeg is. Haal nog één keer door de machine tot het dun genoeg is. Snij in repen en bestrooi met wat bloem. Was en snij de prei in stukjes. Stoof aan in olijfolie. Voeg de zure room toe. Haal de laurier en tijm uit de visbouillon. Voeg de bouillon en sjalotjes toe aan de prei. Kruid met peper. Kook de pasta al dente in gezouten water. Snij dille en dragon fijn. Snij de zalm in stukjes. ...
Scampi in yoghurtsausje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-yoghurtsausje
... mpi en de saus. Werk af met een beetje kervel. Ingrediënten 20 scampi ¼ witte kool 4 el frambozenazijn 8 el water 1 th lepel PH visbouillon 1 el frambozenconfituur ½ vanillestokje 4 el yoghurt ½ fijngehakte sjalot kervel bakboter ...
Recept voor brodetto of traditionele vissoep uit ancona | njam!
http://www.njam.tv/recepten/brodetto-traditionele-vissoep-uit-ancona
... bereiden: maak de visbouillon: Breng het water aan de kook, voeg de rode poon en groenten toe en laat 45 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. maak de vissoep: Bak de inktvis kort aan in olijfolie, doe de knoflook en gambas erbij en kruid ...
Saltimboca van zalm | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/saltimboca-van-zalm
... zalm (1 cm dik) 1 bolletje mozzarella 4 schijven Gandaham 20 blaadjes basilicum 1 gehakte sjalot 2 dl witte wijn 2 dl water 1 el visbouillon 2 dl room 12 halfgedroogde tomaten pomodorikruiden 1 teentje look boter ...