Resultaten voor vier vierden gebak

Chocoladecake met mascarpone - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/chocoladecake/chocoladecake-mascarpone

... even goed door. Roer dan de suiker en Grand Marnier erdoor. Smelt de witte chocolade en roer deze door het mascarponemengsel.Neem vier glazen en leg een plakje gebak op de bodem van elk glas. Besprenkel het gebak met Grand Marnier. Schep de mascarpone erop en bestrooi het geheel met cacaopoeder. Extra benodigd Bakpapier KookboekHet recept 'Chocoladecake met mascarpone' is afkomstig uit het kookboek... Zoet!Maaike van HelmondKaneel-ijstaart, zoete broodjes, chocolade muffins, gevulde bonbons... 'Zoet!' biedt 80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koekjes, voor elk... lees verder© Caplan Books. ...

Gebak met pruimen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebak-met-pruimen

... gebak met pruimen - Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in ben leg er een bakpapier in. Leg de pruimen in de rum, vul aan met heet water tot ze onder staan en laat 1 uur weken. Laat de pruimen uitlekken en druk het vocht er iets uit. Klop de eieren met ...

Jeroen Meus - Glutenvrije amandel-appelcake - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/glutenvrije-amandel-appelcake

... innen speelt. - 0. Verwarm de oven voor tot 165°C. 1. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij elk partje in drie tot vier gelijke stukken. 2. Smelt een klontje boter in een stoofpot of diepe pan, op een matig vuur. 3. Stoof de stukken appel in de bruisende boter. Roer af en toe even. Voeg na 5 minuten wat blonde cassonadesuiker toe en knijp het citroensap erbij. Roer even en laat de appels verder stoven tot je een compote met stukken verkrijgt. Plet de appels lichtjes met een houten lepel. 4. Neem een mengschaal en breek er de eieren in. 5. Weeg de juiste hoeveelheid amandelpoeder en blonde cassonade Graeffe. Voeg beide toe aan de pot met eieren. Meng alles met de garde. 6. Schep de gestoofde appel ...

Courgettemuffins | VTM Koken

https://koken.vtm.be/baking-mad-gek-op-bakken/recept/courgettemuffins

... ie, gladde massa. Roer niet te veel, zorg gewoon dat alles goed vermengd is. Schep het mengsel in de vormpjes en vul ze voor drie vierden. Bestrooi de bovenkant van elke muffin met zaden en havervlokken. Bak 25 minuten of tot een prikker er in het midden droog uitkomt. Ik eet deze muffins graag als ze pas uit de oven komen en nog warm zijn, met een beetje honing en Griekse yoghurt. Ingrediënten 225 gr volkorenbloem 1½ th lepel bakpoeder 2 th lepel kaneel 1 th lepel zout 200 ml melk 2 eieren 4 el plantaardige olie 4 el heldere honing 150 gr geschilde en grof geraspte courgette 75 gr gemengde zaden (pompoen, sesam, zonnebloem) 25 ...

Baklava met noten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/baklava/baklava-noten

... Baklava met noten 20 stuks 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen GebakVegetarischMediterraan Ingrediënten 250 g gepelde walnoten 150 g gepelde en gehakte pistachenootjes 100 g gehakte hazelnoten 4 eetlepels oranjebloesemwater ...

Zachte Chocoladetaart

http://mam-qwats.blogspot.com/2013/09/zachte-chocoladetaart.html

... Zachte Chocoladetaart In augustus vierden we een paar verjaardagen. Een mooie gelegenheid om nieuwe taartrecepten uit te proberen. Onder andere deze met chocolade.Ingrediënten:200 gram pure chocolade?200 gram zachte boter? (in blokjes)4 eieren?200 gram suiker Verwarm ...

Recept voor Gepofte aardappel met grijze garnalen | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gepofte-aardappel-met-grijze-garnalen/

... even in de aardappelen prikken met een keukennaald of mesje. Als je geen weerstand meer voelt, zijn ze gaar.Snij op ongeveer drie vierden van de hoogte overlangs een deksel van de aardappelen en haal ze vervolgens leeg met een koffielepeltje zonder de schil te bes ...

Trifle met rode vruchten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/trifle/trifle-rode-vruchten

... Trifle met rode vruchten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 3 waarderingen NagerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 180 ml room 350 g kwark 60 g suiker 300 g rode vruchten (frambozen, bosbessen, aardbeien, rode bessen) ...

Recept voor Speelse boterham | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/speelse-boterham/

... o Activ Toevoegen hagelslag Toevoegen decoratiekorrels voor gebak in verschillende kleuren Toevoegen 8 sneetjes vierkant brood Toevoegen Bereidingswijze Teken op het blad plastic grote letters of cijfers (een beetje kleiner dan de boterhammen). Snijd ze uit en verwijder de sporen van de marker. Snijd de korsten van de boterhammen en vorm vierkanten. Bestrijk de boterhammen met de Becel . Leg een letter of cijfer op elke boterham en bestrooi met een dunne egale laag hagelslag. Verwijder voorzichtig de ...

Eetplezier: De Nymph - Brielle

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/de-nymph-brielle.html

... vriendelijk te woord gestaan en er werd duidelijk moeite gedaan om het naar de wens van de klant te laten verlopen. Het was half vier, te laat voor de lunch, te vroeg voor de borrel, dus hielden wij het bij koffie, thee en gebak. De wortelnotentaart kwam van De Koekela uit Rotterdam, niet de minste in banketbakkersland. De koffie was van Santas (melange nr 12) en de thee van Simo ...