Resultaten voor videe vulling
Jeroen Meus - Videe van konijn met kervelpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/videe-van-konijn-met-kervelpuree
... videe van konijn met kervelpuree - Je kent videe met kip, maar voor deze variant gebruikt Jeroen heel mager vlees van konijn. Er komen natuurlijk balletjes bij en een lekkere kervelpuree om het af te maken. Zalig lekker eten! - De bouillon Snijd het ...
Gezondere visvidée » Kokerellen
https://www.kokerellen.be/gezondere-visvidee/
... Vidée is echt iets Vlaams denk ik, maar Nederlanders zullen vast ook wel een gelijkaardig receptje hebben. De klassieke vidée kan jammer genoeg echt niet elke week op de menu staan als we een beetje gezond willen doen, dus daarom deel ik met jullie vandaag met veel ...
Jeroen Meus - Koninginnenhapje met rode mul en mosseltjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koninginnenhapje-met-rode-mul-en-mosseltjes
... voor de kust. Bouchot mosselen zijn klein doordat ze iets trager groeien dan andere soorten, maar zitten boordevol smaak. In deze videe met rode mul komen ze precies tot hun recht. - Verwarm de oven voor op 180°C.Spoel en kuis de mosselen.Zet een casserole met een scheutje olie op het vuur.Pel en snipper de uien fijn. Doe hetzelfde met de stengels selder.Stoof de ui en de selder aan in de hete olie. ...
Jeroen Meus - Koninginnenhapje met kip, witte pens, asperges en champignons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koninginnenhapje-met-kip-witte-pens-asperges-en-champignons
... nginnenhapje met kip, witte pens, asperges en champignons - Geen betere klassieke kost dan een lekkere, seizoensgebonden videe. Dit gerecht is puur genieten! - De bouillon Maak een groentebouillon met de grof gesneden wortel, selder en ui.Voeg er de ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fetahapjes
... Fetahapjes - Maak cirkels uit het deeg met een uitsteekvorm van ongeveer 8 cm diameter. Doe alle ingrediënten van de vulling samen in een kom en plet dit met een vork. Leg een beetje vulling in het midden van het deeg. Smeer eigeel op de rand van het deeg. Vouw de ...
Jeroen Meus - Vidée met boschampignons en schorseneren - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/videe-met-boschampignons-en-schorseneren
... Vidée met boschampignons en schorseneren - Jeroen bereidt een vegetarisch (voor)gerecht met stukjes verse schorseneren en een selectie paddenstoelen in een zachte saus met wat stilton, één van de allerbeste Britse kazen. Serveer het gerecht in een vers bladerdeegkuipje ...
Recepten - Quiche met blauwe kaas
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Quiche_met_blauwe_kaas
... Bereidingswijze Bekleed de taartvorm met het taartdeeg en maak de vulling. Beleg de taartvorm met de ingrediënten en overgiet met de vulling. Bak gedurende 50 minuten in de oven op 170°C. Ongelooflijk: er staat zo waar een quiche in je oven. ...
Gevulde eieren met avocado - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gevulde-eieren-met-avocado/
... Gevulde eieren met avocado Ik denk niet dat er iemand in Nederland is die nog nooit gevulde eieren gegeten heeft. Vroeger al op kinderfeestjes kwamen er al regelmatig gevulde eieren voorbij. Nu lijkt dat eigenlijk wat minder, maar met Oud & Nieuw om de hoek vond ...
Macarons met avocado | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/macarons-met-avocado
... Macarons met avocado - Bereid de macarons volgens het basisrecept.Voeg een mespuntje voedingskleurstof toe tijdens de bereiding. Schil de avocado’s en verwijder de pit. Pureer het vruchtvlees van de avocado’s. Meng het citroensap en de suiker onder de avocadopuree. ...
Valentijn: eenvoudige hartjestaart met kersen-perenvulling | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/valentijn-eenvoudige-hartjestaart-met-kersen-perenvulling
... Valentijn: eenvoudige hartjestaart met kersen-perenvulling - Verras je geliefde met deze heerlijke taart. Meng alles voor het deeg tot een homogeen deeg. Draai in folie en laat 1 uur opstijven. Rol uit. Leg in een bakvorm. Druk goed aan en verwijder overtollig deeg. ...