Resultaten voor verse vijgen

Gevulde vijgen met geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-vijgen-met-geitenkaas

... enschaal en overgiet het geheel met een beetje olijfolie. Laat gedurende 5 minuten garen in een oven op 200 °C. Ingrediënten 12 verse vijgen verse tijm verse rozemarijn 300 gr verse geitenkaas 12 dunne plakjes spek peper en zout vloeibare honing uit de Provence (bv. rozemarijn of lavendelhoning) olijfolie ...

Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen

... een takje rozemarijn in elke vijg, leg de vijgen op de borden en garneer met de rucola. 1 Pro Point® per persoon Ingrediënten 8 verse vijgen 4 plakken dunne Italiaanse ham (60gr) 1 el honing 4 th lepels balsamicoazijn peper rozemarijn 50 gr rucola ...

Verse vijgen met Cantuccini en een sabayon van Vin Santo | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/verse-vijgen-met-cantuccini-en-een-sabayon-van-vin-santo

... gen in partjes. Klop de sabayon luchtig. Giet de coulis in een diep bord, leg daarop de verkruimelde Cantuccini en daarbovenop de verse vijgen en de bosbessen. Verdeel de sabayon over het fruit. Ingrediënten 1 bakje bosbessen 300 gr frambozen 150 gr suiker 1 pak Cantuccini (koekjes) 8 verse vijgen Sabayon van Vin Santo 100 gr Vin Santo Sabayon van Vin Santo 100 gr suiker Sabayon van Vin Santo 3 eidooiers ...

Recept voor Verse vijgen in een slajasje | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/verse-vijgen-in-een-slajasje/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 theelepel anijszaadjes Toevoegen 80 g amandel schilfers Toevoegen 8 sla blaadjes Toevoegen ...

Verse vijgen met rauwe ham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ham/verse-vijgen-rauwe-ham

... sonen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 12 waarderingen VoorgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 6 verse rijpe vijgen 12 plakjes Parmaham of andere rauwe ham 3-4 eetlepels olijfolie Bereiden Was de vijgen en snijd ze in vieren.Vouw de plakjes ham dubbel en rangschik ...

Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/verse-vijgen-met-gerookte-ham-en-geitenkaas

... 5 à 6 minuten in de voorverwarmde oven op 200°C tot ze mooi open vallen. Haal uit de oven en serveer dadelijk. Ingrediënten 4 verse vijgen 150 g zachte geitenkaas 4 sneetjes Ganda ham 4 gepelde amandelen 2 el honing 4 tandenstokers peper ...

Tortilla met vijgen en buffelmozzarella | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/tortilla-met-vijgen-en-buffelmozzarella

... met vijgen en buffelmozzarella - De maïstortilla voor je leggen en voor de helft vullen met plakjes buffelmozzarella. Hierop de verse vijgen in plakjes gesneden schikken. Beetje rucola fijnsnijden en dat op de vijgen leggen samen met fijngehakte basilicum. Kruiden met pep ...

Vijgen met verse geitenkaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vijgen-met-verse-geitenkaas

... vijgen met verse geitenkaas - Dressing: honing, olijfolie, notenolie, balsamicoazijn, peper en zout. Raketsla of mache Meng de geitenkaas met de noten, de olies, de honing en de peterselie. Kruid met peper en zout Verdeel wat van de salade op een bord. Snij de verse ...

Verse vijgen met walnoten en kaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/verse-vijgen-walnoten-kaas

... en 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 200 g verse vijgen (ca. 8 stuks) sap en geraspte schil van ½ sinaasappel 180 g suiker 40 g walnoten, gehakt ca. 200 g goede kaas Bereiden Was de vijgen en snijd de steeltjes en de kroo ...

Verse vijgen gekookt in saffraanhoning - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/vijgen/verse-vijgen-gekookt-saffraanhoning

... oorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen NagerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 12 kleine verse vijgen, rijp maar stevig 1 klein plukje saffraandraadjes 20 g boter 3 eetlepels honing 1 mespuntje saffraanpoeder Bereiden Was de vijgen. Leg de saffraandraadjes in een bodempje warm wate ...