Resultaten voor verse gemberpuree maken
https://koken.vtm.be/recept/tartaar-van-zeebaars-met-handgepelde-grijze-garnalen-sorbet-van-tijm-en-crumble-van-kroepoek
... Tartaar van zeebaars met handgepelde grijze garnalen, sorbet van tijm en crumble van kroepoek - Snij de zeebaars in filets, verwijder het vel en snij de filets in mooie gelijke blokjes. Breng op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout. Neem de gedroogde kroepoek ...
Snelle misosoep met broccolinoedels en oesterzwammen
http://lepeltjeliefde.blogspot.com/2013/11/snelle-misosoep-met-broccolinoedels-en.html
... Snelle misosoep met broccolinoedels en oesterzwammen Noem het broccoli nieuwe stijl. Een crea-uitspatting met broccolisteel. Of stom toeval dat mijn mandoline in beeld lag toen ik broccoli wilde gaan snijden. Hoe dan ook, sindsdien ben ik verzot op broccolinoedels. ...
Lamsvlees met prei uit de wok - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/amoy/lamsvlees-prei-wok
... sherry 400 g mager lamsvlees, in dunne plakjes 2 eetlepels olie 3 teentjes knoflook, geperst 1½ eetlepel gemberpuree (pot) of verse gemberwortel, geraspt 2 preien, schuin in ringen van 1 cm dik 1 eetlepel maïzena 1-2 eetlepels korianderblaadjes Voorbereiden Roer de sesamolie, lichte sojasaus, donkere sojasaus en rijstwijn in een schaal tot een marinade en schep het lamsvlees erdoor. Laat het vlees 20 minuten marineren. Bereiden Verhit de olie in een wok en roerbak de knoflook en gember 1-2 minuten tot het gaat geuren.Laat het lamsvlees in een zeef uitlekken, ...
Roergebakken groenten in sojasaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/amoy/roergebakken-groenten-sojasaus
... Roergebakken groenten in sojasaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 21 waarderingen HoofdgerechtVegetarischOosters Ingrediënten 4 eetlepels Amoy donkere sojasaus 4 eetlepels Amoy sesamolie 3 eetlepels olie 2 eetlepels gemberpuree ...
Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/trio-van-rauwe-sint-jakobsschelpen-wasabi-gemarineerde-rode-tonijn-en-avocadopuree
... Trio van rauwe sint-jakobsschelpen, wasabi, gemarineerde rode tonijn en avocadopuree - Bereid de avocadopuree: meng het avocadovlees met citroensap, een fijngehakt sjalotje en korianderblaadjes en haal de puree door de zeef. Fruit de stukjes tonijn even aan in de pan. ...
Vruchtenmilkshake met verse kaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vruchtenmilkshake-met-verse-kaas
... Vruchtenmilkshake met verse kaas - Kinderen zijn er dol op maar ook veel volwassenen genieten eens van een milkshake. Zeer verfrissend in de zomer maar kan je ook prima drinken in de winter! Voeg er verse kaas aan toe om hem voller te maken. - Snijd de banaan en de ...
Verse penne maken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-penne-maken
... verse penne maken - Doe de bloem in een keukenrobot, samen met de eieren, olijfolie en zout. Laat de keukenrobot zachtjes draaien tot alles gemengd is. Kneed stevig verder met de handen tot een gladde bol. Rol de het deeg uit met een deegrol. Vouw het deeg op en rol ...
TIP: IJs maken zonder ijsmachine! | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tip-ijs-maken-zonder-ijsmachine
... TIP: ...
Caprese salade | de lekkerste Italiaanse salade - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/caprese-salade/
... s snijd je de tomaten en mozzarella in plakjes. Leg de tomaat en mozzarella steeds om en om in een cirkel op een bord. Scheur wat verse blaadjes basilicum en verdeel over het bord. Doe de pesto in een schaaltje en voeg hier een eetlepel extra vierge olijfolie aan toe. Verdeel de pesto over de salade en geef de salade nog een beetje extra pit met een snufje versgemalen peper. Wil je er helemaal een feestje van maken, strooi dan nog wat parmezaanse kaas over de salade. 4 tomaten, 1 bol mozzarella, verse basilicum, pijnboompitten, 1 tl groene pesto, verse peper, eventueel parmezaanse kaas ...
Zelf ketchup maken | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zelf-ketchup-maken
... inuten sudderen met alle overige ingrediënten. Nogmaals zeven en laten afkoelen. Verdelen over weck-potjes. Ingrediënten 2½ kg verse tomaten 1 ui 1 teentje look 1 rode paprika 1 th lepel paprikapoeder 1 kaneelstokje 10 peperkorrels 4 kruidnagels 15 korianderzaadjes 1 blaadje laurier verse nootmuskaat 100 gr rietsuiker 15 cl sherryazijn ...