Resultaten voor venkelsoep pascale naessens
Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven
http://photo-copy-ann.blogspot.com/2013/09/heerlijk-lichte-kabeljauw-uit-de-oven.html
... Heerlijk lichte kabeljauw uit de oven Zoals ik in mijn vorige blogpost beloofd had, ben hier opnieuw met een eenvoudig gerecht van pascale Naessens. Ik heb het ondertussen al verschillende keren gemaakt en telkens weer is het een schot in de roos. Zo belachelijk eenvoudig, ...
Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kleine-gare-tomaatjes-met-mozzarellabolletjes
... Kleine gare tomaatjes met mozzarellabolletjes By: pascale naessens Gepubliceerd: 7 June 2012 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaatjes in verschillende kleuren : 30 kleine kleine mozzarellabolletjes : 1 zakje gedroogde tijm verse basilicum bal ...
Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten
... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 Directions: ...
Venkelsoep - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/venkelsoep/venkelsoep
... kt, de gebroken vermicelli. Kook venkelknol en vermicelli ongeveer 10 minuten met de soep mee. Hak het venkelgroen fijn. Breng de venkelsoep op smaak met zout, peper en citroensap. Garneer vlak voor het serveren de soep met venkelgroen. KookboekHet recept 'Venkelsoep' is afkomstig uit het kookboek... Wannée kookboekC.J. Wannée & Anne ScheepmakerDe inhoud van deze 27ste druk van de evergreen Wannée Kookboek is door culinair journalist Anne Scheepmaker geactualiseerd en uitgebreid. Er wordt aandacht... lees verder© Uitgeverij Becht. ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/venkelsoep
... venkelsoep Wij proberen gevarieerd te eten, dus een soep met venkel deze keer. Ja zeker eens testen. De anijssmaak van de venkel wordt goed verzacht door de prei.Benieuwd of jullie er fan van zijn!Deze soep is ook heel lekker met gerookte forel of gerookte zalm.Ingredià ...
Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-groenten-met-kurkuma-en-noord-hollandse-gouda
... Gebakken groenten met kurkuma en Noord-Hollandse Gouda By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: walnoten zwarte peper kurkuma : 1 th lepel look groene peper aubergine courgette wortel prei belegen of ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/courgette-rolletjes
... Courgette-rolletjes Maar met dit prachtig najaarsweer toch nog even genieten van een frisse lunch. Die nog gezond is bovendien. Super lekkere als lunch maar zeker ook als aperitiefhapje of voorgerecht.Ingrediënten:Bereidingswijze:Vet een schaal in met 2 lepels olijfolie ...
Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens
... Bereiding Snij 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een flinke scheut olie in een pan en bak hierin de tomaten. Laat ze zachtjes 20 minuten pruttelen. Voeg geen water toe, maar roer regelmatig. Snijd intussen de stukjes ...
Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus
... Scampi met rijke tomatensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een ...
Venkelsoep met gerookte zalm - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/venkelsoep/venkelsoep-gerookte-zalm
... venkelsoep met gerookte zalm 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisHollands Ingrediënten 3 kleine venkelknollen 2 eetlepels olijfolie 3 sjalotjes, gesnipperd 300 g kleine aardappelen, in blokjes 1 liter ...