Resultaten voor veenbessensaus

Zelf veenbessensaus maken » Kokerellen Snel, gemakkelijk en gezond!

https://www.kokerellen.be/suikervrije-veenbessensaus/

... Veenbessensaus, of cranberrysaus is één van die receptjes die je in de kerstperiode meermaals boven kan toveren. En zelf veenbessensaus maken is totaal niet moeilijk. Het is zelfs poepsimpel! Je hebt maar drie ingrediënten nodig en ik laat je zien hoe het moet. Veenbessen ...

Kalkoenroulade met veenbessensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kalkoenroulade-met-veenbessensaus

... Kalkoenroulade met veenbessensaus - Maak een sappig gehakt: snijd de ganzenlever in blokjes en meng samen met het eigeel onder het gehakt. Kruid met peper en zout. Leg de kalkoenlapjes open en bedek met 1 cm gehakt. Rol op en rol in aluminium folie tot een worst. Pocheer in ...

Recept voor opgerolde kalkoenfilet met verse spinazie | njam!

http://www.njam.tv/recepten/opgerolde-kalkoenfilet-met-verse-spinazie

... mpignons zijn in gefruit. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. serveren: Serveer stukjes kalkoen met aardappelpuree, spinazie en veenbessensaus. Ingrediënten voor 6 personen 250 gveenbessen 200 mlwater 6 kalkoenlapjes 600 gpuree 70 gsuiker 3 kruidnagels 1 kaneelstokje voor de vulling: 100 gboschampignons 25 gbroodkruim 1/2 sjalotje 100 ggeitenkaas (smeerbaar) 300 gverse spinazie nootmuskaat - olijfolie - peper - zout ...

Recept Köttbullar

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kottbullar

... beetje opgelost maiszetmeel door de saus). Doe de balletjes terug bij de saus en werk af met verse dille.Serveer met puree en de veenbessensaus. ...

Köttbullar of Zweedse gehakballetjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/kottbullar-zweedse-gehakballetjes

... es boter en de melk toe. Stamp alles tot puree.  Meng de balletjes onder de saus.  Dresseer het bord met de balletjes, puree en veenbessensaus.  Ingrediënten 500 g gehakt 40 g paneermeel 1 el piment 1 ui peper zout 500 g veenbessen 2 el rietsuiker voor de saus 200 ml room 250 ml bruine fond 1 scheut Cognac voor de puree 800 g aardappelen (loskokend) 50 g boter 400 ml melk peper zout ...

Kerstmenu: no-bake cheesecake met speculaas » Kokerellen Gemakkelijk en snel!

https://www.kokerellen.be/cheesecake-met-speculaas/

... et zo van speculaas? Gebruik dan een ander droog koekje waar je fan van bent in de bodem. Ook de topping kan je aanpassen. Ik nam veenbessensaus, omdat  dit extra kerstig is & ik het super lekker vind. Maar gebruik gerust een andere saus, confituur of zelfs vers fruit om het geheel af te werken. Tot slot kan deze cheesecake met speculaas ook gemakkelijk lactosevrij en glutenvrij gemaakt worden. Vervang de speculaas door glutenvrije speculaas (alvast zeker bij Colruyt heb ik dat zien liggen), en vervang de gewone roomkaas en room door lactosevrije varianten. Even lekker en al je gasten kunnen meegenieten. ...

Varkenskroontje met veenbessen, witloof en aardappeltjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-met-veenbessen-en-witloof

... nskroontje uit de oven laat het rusten op een rooster boven een diep bord losjes verpakt onder aluminiumfolie.Maak ondertussen de veenbessensaus: smelt 1 eetlepel boter in een steelpannetje op een middelhoog vuur.Snipper de rode ui en voeg toe aan de boter laat 10 minuten zachtjes fruiten.Voeg de veenbessen toe en laat zachtjes garen tot ze openspringen.Voeg eventueel een klein scheutje water toe om aanbranden te voorkomen.Voeg de balsamicoazijn en de suiker toe en laat indikken.Maak het witloof schoon.Neem een brede (lage) pot en laat een klontje boter smelten in een bodempje water.Schik er de stronkjes witloof in en laat onder deksel garen.&nbs ...

Jeroen Meus - Zweedse balletjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zweedse-balletjes

... cognacsaus. 21. Serveer elke fan van de Zweedse keuken een portie balletjes met roomsaus. Schep er puree bij met een beetje koude veenbessensaus. ...

Jeroen Meus - Wildragout met paddenstoelen, witloof en veenbessen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wildragout-met-paddenstoelen-witloof-en-veenbessen

... n aardappelbereiding naar keuze). 21. Serveer een schep ragout met een stronkje witloof, wat gebakken paddenstoelen, een lepeltje veenbessensaus en enkele kroketten. ...