Resultaten voor varkenspoten piet huysegems
Recept voor cassoulet met gepaneerde varkenspoten | njam!
http://www.njam.tv/recepten/cassoulet-met-gepaneerde-varkenspoten
... voorbereiden: Laat de bonen een nachtje weken in de koelkast in water met een snuifje zout. bereiden: Leg de varkenspoten in een grote kookpot. Vul met koud water tot ze net onder staan. Breng aan de kook en laat even doorkoken. Giet het kookvocht weg. Spoel de poten af onder ...
Soepje van erwtjes met gevulde pijlinktvis en schuim van kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/soepje-van-erwtjes-met-gevulde-pijlinktvis-en-schuim-van-kaas
... Soepje van erwtjes met gevulde pijlinktvis en schuim van kaas - Breng de varkenspoten aan de kook in gezouten water. Schuim af, voeg wortel, prei, ui, laurier, tijm en enkele jeneverbessen (= een court bouillon) toe en laat gedurende enkele uren sudderen. Haal de varkenspoten ...
Varkenskroketjes met kruidensalade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroketjes-met-kruidensalade-en-vinaigrette-van-kriekbier
... tjes met kruidensalade en vinaigrette van kriekbier - Varkenskroketjes met kruidensalade en vinaigrette van kriekbier - Dompel de varkenspoten onder in een grote kom water met een handje zout. Laat een nacht trekken. Spoel ze daarna onder koud water en dep droog. Vul een pan met water l ...
Gevulde varkenspoot | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/gevulde-varkenspoot
... ur. Snij de groenten voor de bouillon grof, leg ze in het water en breng aan de kook. Maak een insnijding aan de onderkant van de varkenspoten en leg ze in de bouillon. Laat 36u sudderen op 75 à 80°c (op het kleinste vuur). Haal de poten uit de bouillon. Snij met een scherp en fijn mes het vel los van het vlees. Snij vervolgens het vlees los ...
Jeroen Meus - Kroketten van varkenspoot met dipsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kroketten-van-varkenspoot-met-dipsaus
... , maar eigenlijk zijn alle delen van het varken bruikbaar in de keuken. Jeroen bereidt bijvoorbeeld smakelijke vleeskroketten van varkenspoten. De poten hebben veel smaak en er zitten veel botjes in wat de vulling gelatineus maakt. Met een dipsaus zijn deze kroketten de perfecte snack voor als er voetbal op televisie is. - 0. Maak de prei, de selder en de wortele ...
Recept voor varkenspootjes met hersen- en charcutièresaus | njam!
http://www.njam.tv/recepten/varkenspootjes-met-hersen-en-charcutieresaus
... maak de varkenspootjes: Brand de haartjes van de varkenspoten, spoel af onder stromend water en week de poten 1 uur in gezouten water. Maak een breed lint van aluminiumfolie en bind hiermee de pootjes in. Leg de varkenspoten in een kookpot met koud water en doe er de prei, ...
Jeroen Meus - Bonensoep met tomaat, chorizo, groene kool en lookbroodjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bonensoep-met-tomaat-chorizo-groene-kool-en-lookbroodjes
... g de tomatenpuree eraan toe en laat even meestoven.Voeg de saffraan eraan toe, gevolgd door de tomatenblokjes en het netje met de varkenspoten. Voeg de bouillon eraan toe en breng de soep aan de kook.Maak een kruidentuil met de rozemarijn, de tijm en de laurier en voeg hem toe. Voeg er een flinke snuif zout en peper aan toe. Laat de soep minstens 3 uur pruttelen op een zacht vuurtje.Snijd de bol look in twee en leg hem op wat aluminiumfolie. Sprenkel er wat olijfolie, wat grof zout en wat peper over, pak hem helemaal in met de folie en konfijt hem 50 minuten in een voorverwarmde oven van 140°C.Haal de varkenspoten uit de soep. Voeg de witte boontjes in tomatensaus en de gebakken chorizo toe aan de soep en breng de soep weer aan de kook. Laat de soep nog 10 minuten rustig koken en haal de kruidentuil eruit. Breng de soep op smaak met wat zout en peper.Zet ondertussen de oven op de grillstand. Snijd het stokbrood in twee.Duw de gekonfijte look uit het omhulsel en smeer de look op het brood. Sprenkel er wat olijfolie en wat gr ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet op ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...