Resultaten voor varkenslapjes met bruinbier afl.2187

Varkenslapjes in citroen-biersaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/varkenslapjes-citroen-biersaus

... .2obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie335 kcal 27 g eiwit 15 g vet 15 g koolhydraten Ingrediënten 250 g varkenslapjes 25 g boter 1 grote ui, gesnipperd 1 citroen 200 ml witbier 1 theelepel tijm 2 theelepels gedroogde salie 1 sneetje oud witbrood, ...

Varkenslapjes met salie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/varkenslapjes-salie

... gerechtVleesHollands bevat per portie385 kcal 26 g eiwit 28 g vet 7 g koolhydraten Ingrediënten 50 g boter 4 eetlepels slaolie 4 varkenslapjes (à ca. 125 g) 2 uien, in dunne ringen 3 theelepels salie, fijngehakt 2 theelepels bloem 200 ml appelsap 2 theelepels mosterd Bereiden Verhit de boter met de slaolie en bak hierin de varkenslapjes aan beide kanten bruin. Voeg de uiringen en de salie toe en ...

Zeewatergarnalen met Mole dip

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/in-eskes-bruinbier-gemarineerde-zeewatergarnalen-met-mole-dip

... In Eskes bruinbier gemarineerde zeewatergarnalen met Mole dip - In Eskes bruinbier gemarineerde zeewatergarnalen met Mole dip - Giet het bier voor de marinade in een grote afsluitbare kom.Roer er de pili-pilivlokken door met de grofversnipperde laurierblaadjes en vervolgens ...

Babi pangang van Sofie Dumont | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/babi-pangang-van-sofie-dumont

... Bereiding Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Hak ¾ van de zoete ui fijn en verstrooi over de varkenslapjes. Besprenkel vervolgens de marinade over de varkenslapjes en laat twee uur marineren Doe de gemarineerde varkenslapjes in een pot en dek af met water. Zorg dat ...

Jeroen Meus - Spaanse cordon bleu met gebakken aardappelen en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/spaanse-cordon-bleu-met-gebakken-aardappelen-en-kropsla

... u wordt er gekozen voor serranoham in combinatie met manchego. Een leuke twist op de originele versie. - Verwijder het vet van de varkenslapjes.Leg de varkenslapjes tussen een groot vel vleespapier en klop ze plat met de vleeshamer. Kruid ze vervolgens met peper en zout.Bedek de varkenslapjes met de plakken serranoham en rasp er de Manchego over met een dunschiller.Rol de v ...

Jeroen Meus - Varkensvlees op de barbecue - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkensvlees-op-de-barbecue

... gaat hij helemaal los.Barbecue is een passie van de beenhouwer. Hij bakt eetbare vuurpijlen en in zijn rookoven komen Italiaanse varkenslapjes terecht. De hele familie kijkt watertandend uit naar een overheerlijke maaltijd.Als toemaatje vind je hieronder het recept van de varkenslapjes van slager Jurgen. Het schijnt een publiekslieveling te zijn, dus probeer het zelf en laat het smaken! - 0. Spoel de blaadjes basilicum voorzichtig schoon. 1. Hak het kruid in een cutter, samen met een sche ...

Babi pangang | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/babi-pangang

... Babi pangang - Vermeng alle ingrediënten voor de marinade Hak ¾ van de zoete ui fijn en verstrooi over de varkenslapjes. Besprenkel vervolgens de marinade over de varkenslapjes en laat twee uur marineren Doe de gemarineerde varkenslapjes in een pot en dek af met water. Zorg ...

Maaltijdsoep met plakjes varkensfilet

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/maaltijdsoep-met-plakjes-varkensfilet

... alles 15 minuten zachtjes sudderen.Doe nu alle groenten en de verse kruiden erbij en laat alles 10 minuten zachtjes garen.Meng de varkenslapjes met de resterende eetlepels olijfolie en schik ze op de groenten.Zet een deksel op de pot en laat 5 minuten staan met het vuur ui ...

Jeroen Meus - Zuiderse cordon bleu met geplette aardappel, zongedroogde tomaten en veldsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zuiderse-cordon-bleu-met-geplette-aardappel-zongedroogde-tomaten-en-veldsla

... paneermeel in een tweede diep bord of schaal.Snijd het varkensvlees in dunnen lappen (of vraag je slager om dat te doen). Leg de varkenslapjes tussen twee vellen vetpapier of plasticfolie en klop ze nog wat platter met de vleesklopper. De lapjes moeten niet té dun zijn zodat je het varkensvlees nog proeft. Kruid de lapjes met peper en zout.Snijd de mozzarella in plakjes.Leg een plak mozzarella en een plak gerookte ham op het vlees. Vouw het varkenslapjes dicht en zet ze vast met een cocktailprikker.Haal de cordon bleus eerst door het ei en dan door het paneermeel.Giet intussen de aardappelen af en laat ze afkoelen. Pel de aardappelen.Pel en snipper de sjalot.Kneus en pel de knoflook. Snipper hem fijn en plet met een mes.Verwarm een flinke scheut olijfolie in een pan. ...

Gestoomde roullade met spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-roullade-met-spinazie

... ta op het bord, snijd de roulade in schijven en leg die op de pasta. Sprenkel er een beetje truffelolie overheen. Ingrediënten 4 varkenslapjes 250 gr gehakt 200 gr pasta verse spinazie 2 dl Alpro Soya Cuisine 1 dl truffelsap 1 teentje look 200 gr wilde champions 1 takje rozemarijn truffelolie ...