Resultaten voor van damme appelbol
Appelbol met kaneel - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/appel/appelbol-kaneel
... oorverwarmde oven. Extra benodigd Appelboor KookboekHet recept 'Appelbol met kaneel' is afkomstig uit het kookboek... Zoet!Maaike van HelmondKaneel-ijstaart, zoete broodjes, chocolade muffins, gevulde bonbons... 'Zoet!' biedt 80 recepten voor de lekkerste desserts, taarten en koekjes, voor elk... lees verder© Caplan Books. ...
Appelbollen | lekker voor bij de thee - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/appelbollen/
... ng de appels op smaak met kaneel en suiker. Rol elk plakje bladerdeeg uit zodat ze iets groter worden. Leg de appel in het midden van het bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg omhoog met de punten naar elkaar. raai de appelbollen om en smeer in met het geklutste ei. Verdeel vervolgens nog wat kaneel en suiker over de appelbol. Bak de appelbollen circa 30 minuten in de oven. Lekker met een toef slagroom en een bolletje ijs. 4 appels, 4 plakjes bladerdeeg, 1 ei, 1 tl kaneel, 3 el suiker, slagro ...
Zelfgemaakte appelbollen | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/zelfgemaakte-appelbollen/
... verlies je stevigheid. Neem daarom twee plakjes bladerdeeg, ontdooit, en leg deze op elkaar. Bestrooi de werkbank en de bovenkant van de op elkaar geplakte bladerdeeg met een klein beetje bloem. Rol nu met een deegroller de plak voorzichtig wat groter zodat hij mooi om de appel kan worden gevouwen. Druk nu met de hand het bladerdeeg goed om de appel heen zodat hij volledig is ingepakt. Bestrijk het bladerdeeg met wat eigeel en bestrooi de buitenkant nog met wat kristalsuiker. Wanneer de oven is opgewarmd kan de appelbol de oven in voor ongeveer 25 tot 25 minuten, tot hij mooi goudbruin is gekleurd. span { width: 5px; height: 5px; background-color: #5b5b5b; }#mp_form_below_posts3{border: 10px solid #f7f7f7;border-radius: 15px;background: #ffffff;color: #000000;text-align: left;}#mp_form_below_posts3 form.mailpoet_form {padding: 10px;}#mp_form_below_posts ...
Jeroen Meus - Appelbollen met frangipane - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appelbollen-met-frangipane
... Appelbollen met frangipane - Het recept van appelbollen komt qua ingrediënten ongeveer overeen met het recept van appelflappen. Je kan ze dus met elkaar vergelijken, maar toch verschillen ze sterk van smaak. Een appelbol is een appel in zijn geheel gehuld in ...
Recept voor ontbijtbrood | njam!
http://www.njam.tv/recepten/ontbijtbrood
... m en maak een kuiltje in het midden. Giet het water er voorzichtig in en los hierin de gist op. Leg het zout en boter aan de rand van de bloem en kneed met de hand de bloem door het water. Meng pas op het einde het zout en de boter erdoor, kneed tot een soepel deeg en rol op tot een bolletje. Bestuif het werk ...
Recept voor quiche lorraine | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quiche-lorraine
... dem op met bakbonen. Bak 25 minuten in de oven. maak de vulling: Klop de eieren los met een snuifje zout en de room. Meng de rest van de ingrediënten en breng op smaak met vers gemalen peper. Haal de taartbodem uit de oven en verwijder de bakbonen. Verdeel de ...
Recept voor oma's appeltaart | njam!
http://www.njam.tv/recepten/omas-appeltaart
... bereiden: maak het boterdeeg: Maak een kuiltje in de bloem en doe de eitjes erin. Kneed samen met de rest van de ingrediënten tot een soepel deeg en maak er een bolletje van. Bestuif het werkblad met bloem en rol het deeg uit, draai af en toe om. Leg voorzichtig ...
Recept voor poffertjes | njam!
http://www.njam.tv/recepten/poffertjes
... tige keukenhanddoek en laat 1 uur rusten. maak de boter: Draai de boter luchtig en wit in de keukenrobot. Voeg de gember, kaneel, vanillemerg en poedersuiker toe. Laat nog even draaien tot alles goed gemengd is en schep over in een spuitzak. Neem een vel bakpapier en spuit er dotjes boter op. Laat de boter een uurtje opstijven in de diepvries. bak de poffertjes: Klop met een klopper de lucht uit het gerezen beslag z ...
Recept voor eclairs gevuld met banketbakkersroom | njam!
http://www.njam.tv/recepten/eclairs-gevuld-met-banketbakkersroom
... e oven. maak de banketbakkersroom: Klop de eierdooiers met het puddingpoeder en de suiker los in een beetje melk. Breng de rest van de melk aan de kook met het vanillemerg en uitgeschraapt stokje. Schep enkele lepels warme melk door het crèmemengsel en klop dit dan door de warme melk. Laat inkoken tot een dikke pap. Giet de pap in een koude kom, dek af met plasticfolie en zet in de koelkast. maak de ganache: Breng de room met de glucose aan de kook en giet op de chocolade. Roer goed door. werk af: Klop de banketbakkersroom glad en doe in een spuitzak. Vul de éclairs met de room en dop in de ganache. Dop de zijkanten in hagelslag. (voor meer recepten van Roger Van damme klik hier) Ingrediënten voor de soezen: 100 gboter ...
Recept voor boule de berlin | njam!
http://www.njam.tv/recepten/boule-de-berlin
... bereiden: maak het deeg: Los de gist op in de kokosmelk, maak een kuiltje in de bloem en giet de melk erin. Doe de eidooier en vanillemerg erbij en meng de bloem erdoor. Meng de rest van de ingrediënten door het beslag en kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg ...