Resultaten voor tongrolletjes met witte wijnsaus en fijne groentjes sofie dumont
Tongrolletjes met spinaziepuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gepocheerde-tongrolletjes-met-spinaziepuree-en-saffraan
... Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Aardappelen garen in gezouten water afgieten en pletten.Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.De tongrolletjes pocheren ...
Aardappelgratin met tongrolletjes, garnalen en kerstomaatjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelgratin-met-tongrolletjes-en-grijze-garnalen
... Aardappelgratin met tongrolletjes en grijze garnalen - tongrolletjes zijn niet alleen lekker licht, ze zijn ook eenvoudig klaar te maken. Deze tongrolletjes met grijze garnalen kan je als hoofdgerecht eten maar ook als voorgerecht is het een topper. - Snijd de geschilde ...
Normandische tongrolletjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/normandische-tongrolletjes
... Normandische tongrolletjes - Neem een kookpot en leg er de tongrollen in. Voeg wijn of cider toe tot de tongrollen onderstaan. Laat opkoken met het deksel op de pot. Van zodra het kookt, het vuur zachter zetten, de tongrolletjes draaien en verder laten garen op een zacht vuurtje ...
Millefeuille van sint-jacobsvrucht | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/millefeuille-van-sint-jacobsvrucht
... Millefeuille van sint-jacobsvrucht - Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit. Snij ‘m in vier en vervolgens bandjes van +/- 1 cm langs elke kant. Haal het middelste stuk bladerdeeg uit het vel en leg ‘m op het bakpapier. Bestrijk met dorure en beplak met ...
Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en-kreeftensaus
... s, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus - Voor Filip Peeters is het deze keer puur genieten. sofie verwent hem met tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus of Nantuasaus. Nog geen inspiratie wat je met de feestdagen moet maken? Dan is dit recept ...
Tongrolletjes met spinaziepesto, trostomaatjes en volkoren spaghetti | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tongrolletjes-met-spinaziepesto-trostomaatjes-en-volkoren-spaghetti
... udt van de Oosterse en de Mediterrane keuken: eenvoudige, pure gerechten. We brengen een beetje zon in huis met deze ovenschotel: tongrolletjes met pesto van spinazie, trostomaatjes en volkoren spaghetti. Maak de pesto:Meng alle ingrediënten in de cutter tot een smeuige pesto en breng op smaak met vers gemalen peper en zeezout. Maak de pasta: Verwarm de oven voor op 220C. Kook de ...
Zeetong Duglèré | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeetong-duglere
... Zeetong Duglèré - Verwarm de oven voor op 200°C.Garnalenbouillon: Pel de garnalen en laat de koppen ervan met een gesneden sjalot aanstoven. Voeg de selderbladen en de champignonstengels toe. Zet alles onder in water, breng aan de kook en laat +/- 10 minuten infuseren op ...
Noordzeetongrolletjes met schelpensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-noordzeetongrolletjes-met-schelpensaus
... Gevulde Noordzeetongrolletjes met schelpensaus - Noordzeetong is een absolute lekkernij. Opgerold en met schelpensaus krijgt ze een feestelijk tintje. - Kruid de tongfilets langs beide kanten en leg ze met de witte kant naar onder op een proper werkvlak. Snijd de wortel ...
Groentebouillon met gebakken balletjes en vermicelli | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/groentebouillon-met-gebakken-balletjes-en-vermicelli
... Groentebouillon met gebakken balletjes en vermicelli - Start met het pellen van de ui en snij er fijne reepjes van. Halveer de Chinese kool en gebruik de onderste, hardere stukken van de helften om in reepjes te snijden en bij de ui te doen. Verkruimel nu een bouillonblokje ...
Lotte met witte wijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lotte-met-witte-wijnsaus
... Lotte met witte wijnsaus - Smelt de boter in een antikleefpan op een middelmatig vuur. Kruid de vis langs beide kanten met peper en zout. Bebloem de vis. Leg de filets in de pan (zodat de pan vol ligt). Bak ze een 4-tal minuten aan elke kant. Haal de lotte uit de pan. Blus ...