Resultaten voor teppanyaki gerechten

Côte à l'os op de teppanyaki | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cote-los-op-de-teppanyaki

... Côte à l'os op de teppanyaki - Laat je cote à l'os op kamertemperatuur komen. Verwarm je teppanyaki al op 250°C. Kruid je vlees goed voor je het bakt. Laat je vlees bakken, en laat eerst een kant toeschroeien op 250°C, ongeveer 2 à 3 min. Daarna zet je de temperatuur ...

Zalm en groenten op de teppanyaki | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalm-en-groenten-op-de-tepanyaki

... Zalm en groenten op de teppanyaki - Verwarm de tepanyaki plaat op 240°C. Kruid de zalm langs beide kanten en doe er een beetje bloem over. Pocheer de groentjes kort in kokend water en spoel ze onder koud water. Giet arachideolie op de plaat. Leg de zalm met velkant naar ...

Quesadilla met spinazie en chorizo | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/quesadilla-met-spinazie-en-chorizo

... pinazie met de mozzarella, de Emmental en de chorizo. Beleg hiermee de helft van de tortilla. Plooi het geheel dicht en bak op de teppanyaki (of in een pan, zonder vetstof). Ingrediënten 1 teentje knoflook 25 gr spekblokjes mozzarellabolletjes 20 schijfjes chorizo 50 gr spinazie 2 velletjes tortilladeeg boter 100 gr gemalen Ementaler ...

Brochette van witte worst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/brochette-van-witte-worst

... schijfjes van 1,5 cm. Snijd het Breydelspek eveneens in schijfjes van 1,5 cm. Steek ze allebei op brochettestokjes. Bak ze op de teppanyaki of in de pan. Leg ten slotte de reblochon erbovenop en overstrooi met de kruiden. Serveer met de sla en vinaigrette. Ingrediënten 2 witte pensen gemengde sla 4 brochettestokjes 4 bl ...

Tortilla met kruidenkaas | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortilla-met-kruidenkaas

... ham en gemalen kaas. Leg er een andere tortilla bovenop en druk goed aan. Bak gedurende 3 minuten aan elke kant de tortilla op de teppanyaki of in de pan. Serveer de tortilla in driehoekjes met sla en werk af met olijfolie, balsamico en lookkruiden. Ingrediënten gehakte look gemengde sla PH Lookkruiden 8 schijfjes gekookte ham 200 gr gemalen kaas 1 kruidenkaasje 8 tortilla's boter 4 blokjes diepvriesbladspinazie ...

Buikspek met omelet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/buikspek-met-omelet

... Buikspek met omelet - Bak het spek langs beide kanten krokant op de teppanyaki (of in een antiaanbakpan). Kluts de eieren met de room en bak een omelet. Meng de perensiroop, honing, azijn, suikersiroop, sojasaus, olijfolie, balsamico, maïszetmeel en notenolie. Bedek er ...

Gerookt zalmhaasje met erwten-wasabipuree | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookt-zalmhaasje-met-erwten-wasabipuree

... e room. Snijd de gerookte zalm in plakjes van 1 cm. Bak ze heel kort aan (maximum een halve minuut) in een heel hete pan of op de teppanyaki. Schik de puree op het midden van het bord en garneer het met de zalm. Werk het geheel af met een beetje koriander. Ingrediënten 500 gr erwtjes 500 gr aardappelen 2 el wasabi koriander 4 gerookte zalmhaasjes (150gr) room ...

Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gerookte-zalm-met-spaghetti-van-asperges

... jn en de room en laat het geheel opkoken. Grill ondertussen de velkant van de zalm of besmeer hem met wat olie en grill hem op de teppanyaki. Serveer de zalm met de spaghetti van asperges en versier met bieslook of kervel. Ingrediënten 1 bot groene asperges 4 stukken zalm 1 bot witte asperges boter 6 el azijn 2½ dl room rookdoos ...

Rouget met tomatenlookstoemp | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rouget-met-tomatenlookstoemp

... toe en breng ze op smaak met peper, zout en olijfolie. Voeg vervolgens de gehakte basilicum toe. Bak of grill de rode poon op de teppanyaki. Meng op het eind de raketsla doorheen de stoemp en serveer dit met de visfilets. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Ingrediënten 4 aardappelen 4 filets van rode poon 1 teentje gehakte look 8 el olijfolie 2 tomaten 2 pijpajuintjes bakboter 2 el gehakte basilicum 4 el olijfolie raketsla ...

Spiesjes van slakjes en ham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spiesjes-van-slakjes-en-ham

... Spiesjes van slakjes en ham - Rijg de slakken aan een stokje en rol ze in de Ganda Ham. Bak ze kort aan op een grill, een teppanyaki of in de oven in een beetje Alpro soya Bakken en Braden. Snijd de sjalot fijn en stoof de stukjes aan in een beetje olijfolie. Voeg er de ...