Resultaten voor tempura van mosselen
Tempura van Zeeuwse mosselen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-zeeuwse-mosselen
... zonnebloemolie, sesamolie, rijstazijn, limoenen sojasaus en werk deze af zoals een klassieke mayonaise. Haal de mosselen door het tempuradeeg en frituur kort op 190 °. Direct krokant serveren met de sojamayonaise. (Dit gerecht is glutenvrij) Ingrediënten 7 gr gist 3 eigelen 1 mespunt wasabi druppels Vandemoortele Gebrande Sesamolie suiker 1 kg Zeeuwse mosselen (type jumbo) zout 220 ml water 160 gr bloem 3 el sojasaus 1 geperste limoen 1 el rijstazijn 2 dl zonnebloemolie ...
Tempura van tongschar met tartaar
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-tongschar-met-tartaar-van-tomaat
... appertjes en sjalot.Kluts de sesam- en maïsolie met de sojasaus en het limoensap tot vinaigrette.Volg de instructies van het tempurabeslag op de verpakking. Snijd de tongscharfilets in stukjes wentel ze in het beslag en frituur ze.Schik de tartaar van tomaat in een kommetje. Leg daarop de tempura van tongschar. Lepel enkele toefjes vinaigrette tussen de verschillende stukken. Werk eventueel af met rode melde en radijsbloemen.Recept Matthieu Beudaert ...
Tempura van schorseneren | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-schorseneren
... , kappertjes en gehakte peterselie. Meng de bloem met water en eigeel en kruid met PH Pepermix en zout. Dip de schorseneren in de tempura. Frituur ze op 180°. Serveer met de kappertjesmayonaise. Ingrediënten 4 schorseneren tempura 100 gr bloem 2 dl water 1 eigeel PH Pepermix Mayonaise 8 ansjovisfilets 1 el kappertjes 2 el gehakte peterselie 2 el azijn 2 el water 1 eigeel 4 dl arachideolie 1 el mosterd ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten
... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de ...
Gekookte mosselen met witbier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/gekookte-mosselen-witbier
... Gekookte mosselen met witbier 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 11 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 2 kg verse mosselen 1 zakje Silvo Kruidenmix voor mosselen 2 eetlepels mosterd 150 ml witbier 1 zak mosselgroenten ...
Tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tempura-tofu-oesterzwammen-groene-asperges-zeewier
... verwijderd 1 bakje oesterzwammen, in grove stukken gescheurd 1 rode paprika, in reepjes 1 klein pak zeewier (optioneel) voor het tempurabeslag 1 pak tempura bloem voor de dipsaus 150 ml sojasaus geraspte schil en sap van 1 citroen 2 eetlepels zoete chilisaus Bereiden Zet de frituur op 180 °C.Meng alle ingrediënten voor de dipsaus met elkaar.Volg voor het tempurabeslag de aanwijzingen op de verpakking.Haal de groenten en tofu door het beslag en plaats in de frituur. Ze zijn gereed als ze krokant zijn.Serveer de tempura samen met ...
Mosselen natuur | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/mosselen-natuur
... mosselen natuur - Spoel de mosselen een keer of 3 in koud water. Snij de uien in halve ringen, de selder in blokjes. Doe een goede eetlepel boter in een kookpot, dan de groenten, daarop de mosselen en het glas blond bier en kruid af. Kook de mosselen op een hoog vuur ...
Recept voor quinoa salade met tempura van zeewier | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quinoa-salade-met-tempura-van-zeewier
... 0 tot 15 minuten, tot de quinoa gaar is. Voeg nog wat verse munt toe en de gesnipperde ui, breng op smaak met peper. Meng voor de tempura de bloem met de geraspte citroenschil en voeg water toe tot een klonterig deeg. Dompel het rauwe zeewier in het deeg en frituur het mooi krokant. serveren: Schik de quinoasalade in het midden op de borden. Leg er de tempura op en werk af met grof zout. ...
Hobbykok Pluis: Mosselen op klassieke wijze
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/09/mosselen-op-klassieke-wijze.html
... mosselen op klassieke wijze Ingrediënten:2 kg mosselen scheutje witte wijn zakje mosselgroenten of boerensoepgroente knoflook-, whiskeycocktail en mosterdsaus (liefst zelf gemaakt) Bereiden: Spoel de mosselen af onder stromend water. Verwijder mosselen die kapot zijn ...
Bouillabaisse van mosselen en rode poon | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/bouillabaisse-van-mosselen-en-rode-poon
... Bouillabaisse van mosselen en rode poon - Haal de mosselen uit hun schelp en doe ze in een kom. Trek de baard los van de mosselen en doe de mosselen in een blender. Voeg hieraan ook de jus van de groenten toe. Zorg dat je nog enkele mosselen overhoudt om te dresseren. ...