Resultaten voor tempura scampi
Tempura van verse groentjes en scampi | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/tempura-van-verse-groentjes-en-scampi
... , sojasaus, het teentje look, het sap van de limoen en wat suiker opwerken met druivenpitolie tot een mooie gladde saus. Voor het tempurabeslag de maïzena, het beetje bloem en ijskoude water onder elkaar mengen, maar niet te veel. Het mag geen homogene massa worden. De groenten (wortelen, groene asperges,...) in gelijke stukken snijden. De scampi pellen ...
Tempura van tongschar met tartaar
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-tongschar-met-tartaar-van-tomaat
... appertjes en sjalot.Kluts de sesam- en maïsolie met de sojasaus en het limoensap tot vinaigrette.Volg de instructies van het tempurabeslag op de verpakking. Snijd de tongscharfilets in stukjes wentel ze in het beslag en frituur ze.Schik de tartaar van tomaat in een kommetje. Leg daarop de tempura van tongschar. Lepel enkele toefjes vinaigrette tussen de verschillende stukken. Werk eventueel af met rode melde en radijsbloemen.Recept Matthieu Beudaert ...
Tempura van schorseneren | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tempura-van-schorseneren
... , kappertjes en gehakte peterselie. Meng de bloem met water en eigeel en kruid met PH Pepermix en zout. Dip de schorseneren in de tempura. Frituur ze op 180°. Serveer met de kappertjesmayonaise. Ingrediënten 4 schorseneren tempura 100 gr bloem 2 dl water 1 eigeel PH Pepermix Mayonaise 8 ansjovisfilets 1 el kappertjes 2 el gehakte peterselie 2 el azijn 2 el water 1 eigeel 4 dl arachideolie 1 el mosterd ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-groenten
... Tempura-groenten - Met deze tempura-groenten serveer je aperitiefhapjes met net dat tikkeltje meer - Was de groenten snijd ze in fijne reepjes of stukken naar gelang de groenten.Meng de bloem met maïzena en voeg spuitwater toe tot je een dik papje krijgt.Verhit de ...
Tempura van tofu, oesterzwammen, groene asperges en zeewier - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/tempura-tofu-oesterzwammen-groene-asperges-zeewier
... verwijderd 1 bakje oesterzwammen, in grove stukken gescheurd 1 rode paprika, in reepjes 1 klein pak zeewier (optioneel) voor het tempurabeslag 1 pak tempura bloem voor de dipsaus 150 ml sojasaus geraspte schil en sap van 1 citroen 2 eetlepels zoete chilisaus Bereiden Zet de frituur op 180 °C.Meng alle ingrediënten voor de dipsaus met elkaar.Volg voor het tempurabeslag de aanwijzingen op de verpakking.Haal de groenten en tofu door het beslag en plaats in de frituur. Ze zijn gereed als ze krokant zijn.Serveer de tempura samen met ...
Scampi met curry | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-curry
... scampi met curry - Pel de scampi's en haal de darmkanalen eruit. Verhit een beetje Fama in de wok en bak de scampi's kort aan elke kant aan. Draai ze om, kruid met peper en zout en voeg de curry eraan toe. Schil de appel, snijd hem in heel kleine blokjes en voeg deze ...
Scampi met look en boter | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampi-met-look-en-boter
... scampi met look en boter - Soms hoeft lekker eten niet moeilijk te zijn. Dit gerecht is super simpel en echt snel klaar. Serveer met een stukje brood en je hebt een heerlijke maaltijd. Pel de scampi's, laat de staart eraan en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi's ...
Recept voor quinoa salade met tempura van zeewier | njam!
http://www.njam.tv/recepten/quinoa-salade-met-tempura-van-zeewier
... 0 tot 15 minuten, tot de quinoa gaar is. Voeg nog wat verse munt toe en de gesnipperde ui, breng op smaak met peper. Meng voor de tempura de bloem met de geraspte citroenschil en voeg water toe tot een klonterig deeg. Dompel het rauwe zeewier in het deeg en frituur het mooi krokant. serveren: Schik de quinoasalade in het midden op de borden. Leg er de tempura op en werk af met grof zout. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/267/scampis-met-limoen
... Scampi's met limoen - Frisse scampi-spiesjes - Spoel de limoenen, snij 4 ervan in partjes, pers de overblijvende uit. Pel de scampi's Pel en hak de knoflook. Meng de knoflook met het limoensap, de tuinkruiden, de olie, en een snuifje peper en zout. Laat de ...
Scampi in de look | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/scampi-in-de-look
... scampi in de look - Pel de scampi en kruid ze. Bak de scampi's mooi bruin in de olie met een klontje boter erbij. Hak de look en voeg die erbij. Blus met wat citroensap en voeg er de peterselie en lookkruiden bij. Serveer met bruin brood. Ingrediënten 4 tenen look 24 ...