Resultaten voor tartiflette jeroen meus
Jeroen Meus - Tartiflette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartiflette
... tartiflette - Een tartiflette is een klassiek gerecht uit de Franse Haute-Savoie. Het is een stevige herfstmaaltijd op basis van aardappelen, kaas, spek en witte wijn. Kies middelgrote, vastkokende aardappelen die je in heel fijne plakjes snijdt zoals voor een gratin. Je ...
Tartiflette, Franse aardappelschotel | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/tartiflette/
... snijd je de kaas in plakjes en leg je die bovenop de aardappelschijfjes. Afmaken met een snufje zwarte peper en wat tijm. Zet de tartiflette ongeveer 20-25 minuten in de oven totdat de kaas een beetje gesmolten is. 500 gr aardappelschijfjes, 100 gr spekreepjes, 2 uien, ...
Tartiflette met kabeljauw | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tartiflette-met-kabeljauw
... aspte kaas, zout en versgemalen peper. Giet dit mengsel over de laagjes, bestrooi met de tijmblaadjes en wat pimentpoeder. Bak de tartiflette in de oven met het dekseltje erop (40 min). Verwijder nu het deksel en laat nog eens 15 min bakken tot ze goudbruin zijn. Afwerken met wat verse garnaaltjes. Ingrediënten 6 middelgrote aardappelen 2 kleine witte uien 240 gr kabeljauw 200 gr Comté kaas 400 ml room 1 el verse tijm snuifje Piment d'Esplette handvol garnaaltjes boter ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartiflette-met-krokante-kalfsreepjes
... zie en ui.Klop de mosterd samen met azijn en olijfolie. Kruid met peper & zout. Meng deze voorzichtig onder de sla.Serveer de tartiflette met krokantje kalfsreepjes en geef er de salade bij. ...
Tartiflette | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/tartiflette
... tartiflette - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dik. Versnijd de uien en hak de look. Meng de aardappelschijfjes met de look, ui en spekblokjes in een kom. Smelt de boter in een pan, gooi de mengeling in de anti-kleefpan en stoof dit ...
Tartiflette | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartiflette
... tartiflette - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dik. Versnijd de uien en hak de look. Meng de aardappelschijfjes met de look, ui en spekblokjes in een kom. Smelt de Belolive in een pan, gooi de mengeling in de pan. Kruid en overgiet ...
Tartiflette met wilde champignons | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartiflette-met-wilde-champignons
... tartiflette met wilde champignons - Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in schijfjes van 2 mm dikte. Versnijd de uien en hak de look fijn. Meng de aardappelschijfjes in een kom samen met de look, de ui, de champignons en de spekblokjes. Smelt de boter in ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tartiflette
... tartiflette - Verwarm de oven voor op 200° à 220°C. Snij het spek in staafjes en plet een teentje look. Eminceer een ui. Stoof het spek aan zonder al te veel boter tot mooi krokant in een diepe ovenschaal. Voeg er de gesneden ui en geplette look bij. Stoof tot glazig. ...
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/tartiflette.html
... tartiflette Twee jaar geleden, op skivakantie met mijn vriendin in de Haute-Savoie, kwam ik dit gerecht al tegen. Het past erg goed in een 'wintersportmenu'. Het is een streekgerecht en na een dag van kou, inspanning en pret liet ik mij deze schotel goed smaken. Ik bedacht ...
Tartiflette van Sofie Dumont | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tartiflette-van-sofie-dumont
... Bereiding Verwarm de oven voor op 200° à 220°C. Snij het spek in staafjes en plet een teentje look. Eminceer een ui. Stoof het spek aan zonder al te veel boter tot mooi krokant in een diepe ovenschaal. Voeg er de gesneden ui en geplette look bij. Stoof tot glazig. Gebruik ...