Resultaten voor tartaar van tomaten met garnalen en peterseliecoulis
Jeroen Meus - Tartaar van tomaat met grijze garnalen en peterseliecoulis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaar-van-tomaat-met-grijze-garnalen-en-peterseliecoulis
... tartaar van tomaat met grijze garnalen en peterseliecoulis - Jeroen maakt een verfijnde klassieker met de handgepelde trots uit de Noordzee. Gebruik bij dit chique voorgerecht in elk geval handgepelde garnalen. De smaak is ongeëvenaard! - 0. Pel de garnalen. 1. Doe ...
Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-met-tartaar-van-tomaten-ijs-van-olijfolie-en-schuimpje-van-tomaat
... Grijze garnalen met tartaar van tomaten, ijs van olijfolie en schuimpje van tomaat - Meng alle ingrediënten voor het olijfolie-ijs door elkaar. Doe het mengsel in de ijsmachine en zet het ijs vervolgens in de diepvries. Pel de rode en gele tomaten en maak van beide een ...
Bloemkoolsoep met Ganda Ham en peterseliecoulis | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bloemkoolsoep-met-ganda-ham-en-peterseliecoulis
... Bloemkoolsoep met Ganda Ham en peterseliecoulis - Snijd ui, wit van prei, aardappel en bloemkool (ook de steel!!) in stukken, en stoof aan in de vetstof. Kruid goed met peper en zout, voeg tijm en laurier toe. Voeg de warme kippenbouillon toe, zorg dat alle groentjes ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-in-glaasjes
... n een half bosje peterselie 1 sjalot en de kappertjes (of augurkjes) fijn.Meng dit samen met het rundvlees in een kom en breng de tartaar op smaak met de tabasco worcestersaus en citroensap. Kruid de tartaar af met peper en zout.Serveer hem in mooie glaasjes en werk af met de eidooiers van de kwarteleitjes en de appelkappers. ...
Tartaar van tomaten met st.-jacobsvruchten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-tomaten-met-sint-jacobsvruchten
... vier en verwijder pitten en sap vang dit op in een apart kommetje.Plaats de tomaten even aan de kant deze hebben we nodig voor de tartaar te maken.Snijd de overige tomaten in kleine stukjes en voeg deze bij het sap en de pitten. Kruid met peper zout en rode wijn ...
Jeroen Meus - Aardappelsoep met gerookte zalm en peterseliecoulis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aardappelsoep-met-gerookte-zalm-en-peterseliecoulis-0
... Aardappelsoep met gerookte zalm en peterseliecoulis - Een niet-zo-klassieke aardappelsoep met een heerlijk romige textuur die ongetwijfeld naar meer smaakt. De gerookte zalmblokjes en knalgroene peterseliecoulis zorgen voor een afwerking met wauw-effect! - De aardappelsoep ...
Tartaar van tomaat en basilicum
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tartaar-van-tomaat-basilicum-en-pijnboompitten
... fijne tomatenblokjes met de pijnboompitten en basilicum door elkaar. Strooi als afwerking een klein beetje Parmezaan over de tartaar. ...
Tartaar van tomaat met verse geitenkaas | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-tomaat-met-verse-geitenkaas
... losgemaakt eiwit en strooi de PH Provençaalse Kruiden hier overheen. Bak ze enkele minuten in een oven van 180°C en versier de tartaar ermee. Ingrediënten 4 driehoekjes brickdeeg rucola 1 th lepel Fleur de Sel 150 gr geitenkaas (Chavroux) peper 1 el olijfolie 4 el basilicum 800 gr tomaten eiwit PH Provençaalse Kruiden ...
Jeroen Meus - Kibbeling van wijting met bloemkooltartaar en peterseliecoulis - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kibbeling-van-wijting-met-bloemkooltartaar-en-peterseliecoulis
... Kibbeling van wijting met bloemkooltartaar en peterseliecoulis - Een perfect snackje om het weekend mee in te zetten. Een smeuïge tartaar van bloemkool met gebakken wijting en een knalgroene coulis van peterselie. Er kruipt misschien wat werk in, maar het resultaat ...
Tempura van tongschar met tartaar
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tempura-van-tongschar-met-tartaar-van-tomaat
... Tempura van tongschar met tartaar van tomaat - Tempura van tongschar met tartaar van tomaat - Snijd de sjalot fijn. Pel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de tomatenblokjes met de olijfolie zout en peper basilicum augurkje kappertjes ...