Resultaten voor tagliatelli met selder

Aspergetagliatelli met parmezaan | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/aspergetagliatelli-met-parmezaan

... Aspergetagliatelli met parmezaan - Schil de asperges en snij ze in slierten op de mandoline. Stoof ze daarna in solo. Kook ondertussen de tagliatelli en spoel ze in koud water. Voeg de tagliatelli bij de asperges, doe er ook de fond en de room bij en warm goed op. Serveer ...

Ossobucco | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/ossobucco-0

... oeg die bij de bereiding. Kruid met zout en peper. Voeg er de tomaten en de bouillon bij en laat minstens 1,5 uur stoven. Kook de tagliatelli 'al dente' en haal hem vervolgens door de boter. Serveer het vlees op warme borden en lepel er de groentenjus royaal over. Serveer de tagliatelli erlangs. Ingrediënten 4 stukken kalfsschenkel 2 wortelen 2 uien 2 teentjes look 1 stengel selder 5 forse, rijpe tomaten kruidentuiltje (peterslie, tijm en laurier) 1 dl olijfolie 2 el boter ½ l rundsbouillon 400 gr tagliatelle peper zout ...

Tagliatelli met zalm en asperges | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/tagliatelli-met-zalm-en-asperges/

... t een flinke hand verse dille doorheen. Dit mengsel doe je, samen met de asperges en flink wat fijngesneden gerookte zalm door de tagliatelli en dan nog even doorwarmen. Klaar ben je. Mooie witte wijn erbij en vervolgens hard lachen als je bij Appie diezelfde schotel in het kant-en-klaar vak ziet staan. Je kunt het uiteraard ook maken met asperges uit blik maar dan wel afgieten. Anders krijg je ook van die soep. Leuk? Delen dan: ...

Velouté van asperges met tagliatelli van asperges, bieslookmayonaise en mimosa van eitjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/veloute-van-asperges-met-tagliatelli-van-asperges-bieslookmayonaise

... Velouté van asperges met tagliatelli van asperges, bieslookmayonaise en mimosa van eitjes - Schil de asperges behalve de groepen. Stoof sjalot, wit van prei, pijpajuin en schellen van asperges kort aan met laurier en verse tijm in goede boter. Blussen met water en laten ...

Kalfspicatta met Crème de Fagotin en asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kalfspicatta-met-creme-de-fagotin-en-asperges

... lk stuk vlees op en prik er een tandenstoker in. Laat het vlees gedurende 3 minuten op elke kant garen op een zacht vuur. Laat de tagliatelli koken volgens de aangeduide tijd op de verpakking en giet af. Voeg een soeplepel Maredsous® Creme de Fagotin toe en laat de smeerkaas even smelten en meng het geheel. Warm de asperges op met wat olijfolie en serveer ze met de tagliatelli en de kalfs picatta. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Lamskroon met tagliatelli-salade, tomatensalade en gegrilde groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/lamskroon-met-tagliatelli-salade-tomatensalade-en-gegrilde-groenten

... Lamskroon met tagliatelli-salade, tomatensalade en gegrilde groenten - Maak de kruidenmarinade met 2 takjes tijm, 2 takjes rozemarijn, 4 blaadjes salie, een geplet teentje look, grof zout, peper en 3 eetlepels olijfolie. Meng deze ingrediënten in de vijzel en besmeer het ...

Selder - courgettesoep | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/selder-courgettesoep

... selder - courgettesoep - Maak de ui, selder en courgette schoon en snijd in kleine stukjes. Breng de vetarme bouillon aan de kook in een soeppan. Voeg de groenten toe en laat 20 minuten koken. Mix het geheel fijn en breng op smaak met zout en peper. Ingrediënten 1 l vetarme ...

Pasta met gemarineerde kip | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasta-met-gemarineerde-kip

... van de pastamachine en zet de stand geleidelijk aan dunner en dunner. Plooi de uitgerolde pasta op. Plaats het aanzetstuk voor de tagliatelli op de pastamachine en haal de pasta erdoor tot je genoeg tagliatelli hebt. Bestrooi met wat extra bloem om kleven tegen te gaan. Breng water aan de kook en kruid licht met zout en een scheutje olijfolie. Laat de pasta enkele minuten gaarkoken. Let op: de duurtijd om verse pasta te koken is minder lang dan gewone pasta. Ingrediënten gemarineerde kippenblokjes (= restje), link, zie recept peper en zout boter 1 ui 20 cl volle room enkele blaadjes munt enkele takjes peterselie droge witte wijn pasta 400 gr semolina bloem 4 eieren 1 el olijfolie zout ...

Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/hamrolletjes-met-selder-en-kruidenbechamel

... Hamrolletjes met selder en kruidenbechamel - Voorbereiding: verwarm de oven voor op 195°C Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en giet af Schil de selder, verwijder het lof en kook gaar in water met peper, zout, tijm en laurier Smelt de boter en roer er de ...

Recepten - Toast met gerookte heilbot, selder en appel

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Toast_met_gerookte_heilbot_selder_en_appel

... Bereidingswijze Toast het brood. Snijd de selder, de appel en de komkommer in blokjes van 1/2 cm. Snijd de heilbot in stukjes. Versnipper de ui. Doe alles in een kom en meng er de balsamicoazijn en de olijfolie onder. Besmeer de toast met boter en beleg met de stukjes vis. ...