Resultaten voor taart met cake en ijs
Ricotta cake met blauwe bessen en frambozen | Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/ricotta-cake-met-blauwe-bessen/
... et beslag. Giet/schep het beslag in de vorm (circa 22 cm). Verdeel de blauwe bessen en frambozen over de bovenkant van de ricotta taart. Bak de taart circa 50 minuten in de oven totdat de cake gaar is. Prik met een sateprikker in de taart om te kijken of de taart van binnen ook gaar is. Laat de taart afkoelen en serveer met een beetje poedersuiker. 250 gr blauwe bessen en frambozen (vers of diepvries), 150 gr suiker, 3 eieren, 250 gr ricotta, 175 gr bloem, 100 gr zachte boter, 2 tl bakpoeder, 1 zakje vanillesuiker, evt poedersuiker voor het serveren ...
Giga chocoladecake | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/giga-chocoladecake
... Giga chocoladecake - Zin om een taart te bakken voor veel vrienden? Deze cake is eenvoudig te maken en perfect voor een grote groep.Bakvorm: 40 x 30cm Zorg dat de boter zacht is. Doe in een mengkom. Klop los met de suiker. Meng met de eidooiers. Voeg bloem, cacao en ...
Charlotte met frambozen » Kokerellen Gemakkelijk en zo mooi!
https://www.kokerellen.be/kerstdessert-frambozen-charlotte/
... We eindigen deze kerstmenu serie graag met een énorme knal. Want zo kan je deze taart wel noemen. Met dit receptje kan je echt een prachttaart op tafel zetten. Ik nam de klassieke Charlotte taart met cake, lange vingers en veeel slagroom en maakte er mijn eenvoudigere ...
Carrot cake | Het allerlekkerste basisrecept - Lekker en Simpel
https://www.lekkerensimpel.com/carrot-cake-recept/
... Carrot cake Het recept voor de allerlekkerste carrot cake oftewel worteltaart vind je hier! Verwarm de oven voor op 150 graden. Hak tweederde van de walnoten in kleine stukjes. Smelt ondertussen in een pan de boter. Klop in een kom vervolgens de gesmolten ...
http://carolinebrouwer.blogspot.be/2015/07/blauwe-bessen-ricottacake.html
... de amandelen.5. Zet de cake 1 uur en 10-15 minuten in de oven tot de cake gaar en bruin is. Controleer met een satéprikker of de taart gaar is (bij mij was de cake na 65 min. al goed). Laat de taart 10 minuten in de vorm afkoelen, verwijder de zijkant en laat helemaal afkoelen.Bron: Sabrina Ghayour Vorige week deelde Sabrina Ghayour ( de schrijfster van Persiana) het recept van deze cake op twitter. Op de Facebookpagina van "The Yotam Ottolenghi inspired cooking housewifes" waar ik lid van ben, bakten veel leden deze cake en iedereen was er enthousiast over, dus kon ik natuurlijk niet achterblijven. Een makkelijk recept en een erg lekkere, frisse en smeuïge cake. ...
Rode poon met garnaaltjes, bloemkoolpuree en salade
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cake-met-oranjebloesem-en-gekaramelliseerde-bloedappelsien
... iesmeel en de gesmolten boter bij. Voeg er ook de zeste van 1 sinaasappel aan toe. Giet het mengsel in een bakvorm en bak de taart ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven of tot hij er mooi goudbruin gebakken uitziet. Prik de cake in met een prikker en overgiet met de siroop. Laat alles afkoelen.Doe het sinaasappelsap en de suiker in een ruime pan en laat lichtjes koken. Snijd de bloedappelsien in schijfjes en voeg deze toe aan de pan. Bak de schijfjes 5 tot 7 minuten totdat ze beginnen te karamelliseren. Vergeet de schijfjes niet om te draaien.Bedek de cake met enkele gekaramelliseerde schijfjes bloedappelsien ...
Carolines blog: Persian Love Cake
https://carolinebrouwer.blogspot.com/2016/05/persian-love-cake.html
... snuf zout. Meng alles goed door elkaar en verdeel het beslag in de springvorm. 4. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en bak de taart 45 minuten. Controleer met een satéprikker. 5. Aan het eind van de baktijd, doe je het sap van de citroen, rozenwater en kristalsuiker in een pannetje en zet op het vuur, verwarm tot de suiker is vermengd. Haal de taart uit de oven en zet op een rooster. Prik met een satéprikker over de hele taart gaatjes in de cake. Verdeel de siroop erover, zodat die in de cake trekt. verwijder de rand van de springvorm en laat de taart helemaal afkoelen. 6. Maak de icing met de poedersuiker en het citroensap, eventueel het water toevoegen. De icing moet vrij dik zijn. Verdeel de icing over de taart en versier met de pistachenootjes en de gedroogde rozenblaadjes. Het verhaal gaat dat deze taart gemaakt is voor een Perzische prins en een symbool is van eeuwige liefde. Bron: The Telegraph Afgelopen week kwam ik telkens deze taart tegen op de Facebook pagina voor liefhebbers van Ottolenghi recepten (hoewel het geen recept is van Ottolenghi). Iedereen was er enthousiast over en het zijn ook smaken die bij ons erg geliefd zijn. Dus deze taart moest gemaakt worden en ik moet zeggen ook hier een blijvertje. Héérlijke smaken en lekker ...
Carolines blog: Persian Love Cake
https://carolinebrouwer.blogspot.com/2016/05/persian-love-cake.html
... snuf zout. Meng alles goed door elkaar en verdeel het beslag in de springvorm. 4. Zet de vorm in de voorverwarmde oven en bak de taart 45 minuten. Controleer met een satéprikker. 5. Aan het eind van de baktijd, doe je het sap van de citroen, rozenwater en kristalsuiker in een pannetje en zet op het vuur, verwarm tot de suiker is vermengd. Haal de taart uit de oven en zet op een rooster. Prik met een satéprikker over de hele taart gaatjes in de cake. Verdeel de siroop erover, zodat die in de cake trekt. verwijder de rand van de springvorm en laat de taart helemaal afkoelen. 6. Maak de icing met de poedersuiker en het citroensap, eventueel het water toevoegen. De icing moet vrij dik zijn. Verdeel de icing over de taart en versier met de pistachenootjes en de gedroogde rozenblaadjes. Het verhaal gaat dat deze taart gemaakt is voor een Perzische prins en een symbool is van eeuwige liefde. Bron: The Telegraph Afgelopen week kwam ik telkens deze taart tegen op de Facebook pagina voor liefhebbers van Ottolenghi recepten (hoewel het geen recept is van Ottolenghi). Iedereen was er enthousiast over en het zijn ook smaken die bij ons erg geliefd zijn. Dus deze taart moest gemaakt worden en ik moet zeggen ook hier een blijvertje. Héérlijke smaken en lekker ...
Jeroen Meus - Bladerdeegtaart met rum raisin en pecannoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegtaart-met-rum-raisin-en-pecannoten
... Bladerdeegtaart met rum raisin en pecannoten - Een met rum overgoten cake in de vorm van… een taart. Het beste van drie werelden! - Laat de rozijnen een half uurtje wellen in de rum. Breng ook de boter op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200°C.Boter ...
Jeroen Meus - Bladerdeegtaart met rum raisin en pecannoten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bladerdeegtaart-met-rum-raisin-en-pecannoten
... Bladerdeegtaart met rum raisin en pecannoten - Een met rum overgoten cake in de vorm van… een taart. Het beste van drie werelden! - Laat de rozijnen een half uurtje wellen in de rum. Breng ook de boter op kamertemperatuur. Verwarm de oven voor op 200°C.Boter ...