Resultaten voor stoverij van runderwang
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/runderwang-met-worteltjes
... runderwang met worteltjes - runderwang met worteltjes - Verwarm de oven voor op 160° C.Schil de wortelen en snijd ze in stukken.Bak het vlees goudbruin aan in wat boter.Haal het uit de pan en bak de wortelen en de gesnipperde sjalotten ui en knoflook aan in hetzelfde ...
Bitterballen van Vlaamse stoverij | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bitterballen-van-vlaamse-stoverij
... Bitterballen van Vlaamse stoverij - Laat de stoverij afkoelen in de koelkast. Smelt boter in een steelpannetje. Voeg de bloem al roerend toe. Blijf roeren en laat even aanbakken. Giet al roerend de bouillon erbij. Doe er een lepel rundsbouillon bij. Giet dit bij de afgekoelde ...
Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/stoverij-van-rundvlees-met-bruin-bier-uitjes-en-jonge-aardappelen
... rote exemplaren in stukken. Kuis de zilveruitjes en blancheer kort in gezouten water. Controleer de kruiding en de binding van de stoverij. Dik eventueel licht in met maïszetmeel. Bak de zilveruitjes aan in de resterende boter op een hoog vuur en karameliseer met de ...
Stoverij van quorn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-quorn
... stoverij van quorn - Smelt boter in een brede stoofpan. Kruid de quorn met peper en zout en bak aan in de pan. Snij de ajuin even groot als de quornblokjes en bak mee aan. Snij de wortel, prei en selder in blokjes en stoof mee aan. Bebloem alles, bak even mee aan en roer ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ravioli-van-runderwang
... Ravioli van runderwang - Ravioli van runderwang - Ontvlies de runderwangen.Laat een klontje boter uitsmelten in een pot. Leg er de wangen in en laat kleuren op hoog vuur langs beide kanten. Zet het vuur lager.Voeg de fijngesnipperde ui en de geplette en gehakte knoflook ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-gentse-stoverij
... Klassieke Gentse stoverij - Gentse stoverij smaakt pittig en kruidig en verschilt zo van andere stoverijen. Om deze smaak in het stoofvlees te bekomen wordt er donkere mosterd en kriekenbier gebruikt. - Stoof de gesnipperde uien aan in een kookpot.Verhit daarnaast ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes
... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...
Stoverij van ree met veenbessenconfituur | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoverij-van-ree-met-veenbessenconfituur
... stoverij van ree met veenbessenconfituur - Snijd de ree in stukken van 5 op 5 cm. Kruid en bak het stoofvlees in Alpro bakken en braden. Voeg er spek, champignons (in grote stukken), grof gesneden sjalotten en look bij. Overstrooi met bloem en blus met water en rode wijn. ...
Tajine van lam met pruimen | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/tajine-van-lam-met-pruimen
... t vlees te kleuren. Dat is de beste manier om de smaak in het vlees te optimaliseren. Als je het vlees niet eerst kleurt voor een stoverij, dan komt er meer schuim in je stoverij en heb je veel minder smaak. Voor elke stoverij, bak je dus eerst het vlees aan. Snijd de groenten in grote stukken van ongeveer 4cm dik. Dat doen we omdat een tajine lang moet koken en het belangrijk is dat je de stukken groenten nog ziet bij het serveren. Als je ze te klein snijdt zie je ze niet meer en proef je ze ook niet voldoende. Voeg de groenten toe in de tajine. Doe de bouillon erbij. Ik werk met groentebouillon. Bij lamsvlees mag je geen kippenbouillon to ...
Stoverij van haas | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas
... stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 minuten ...