Resultaten voor stoverij van paardenvlees jeroen meus
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoverij-van-haas-met-knolselder-aardappelgratin-en-traditionele-kerstgarnituren
... stoverij van haas met knolselder-aardappelgratin en traditionele kerstgarnituren - Een goede stoverij heeft tijd nodig. Deze haas moet bijvoorbeeld ruim drie uur in de oven staan. Natuurlijk kun je intussen alle garnituren én de rest van je menu bereiden.Jeroen gebruikt ...
Bitterballen van Vlaamse stoverij | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bitterballen-van-vlaamse-stoverij
... Bitterballen van Vlaamse stoverij - Laat de stoverij afkoelen in de koelkast. Smelt boter in een steelpannetje. Voeg de bloem al roerend toe. Blijf roeren en laat even aanbakken. Giet al roerend de bouillon erbij. Doe er een lepel rundsbouillon bij. Giet dit bij de afgekoelde ...
Stoverij van rundvlees met bruin bier, uitjes en jonge aardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/stoverij-van-rundvlees-met-bruin-bier-uitjes-en-jonge-aardappelen
... rote exemplaren in stukken. Kuis de zilveruitjes en blancheer kort in gezouten water. Controleer de kruiding en de binding van de stoverij. Dik eventueel licht in met maïszetmeel. Bak de zilveruitjes aan in de resterende boter op een hoog vuur en karameliseer met de ...
Stoverij van quorn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-quorn
... stoverij van quorn - Smelt boter in een brede stoofpan. Kruid de quorn met peper en zout en bak aan in de pan. Snij de ajuin even groot als de quornblokjes en bak mee aan. Snij de wortel, prei en selder in blokjes en stoof mee aan. Bebloem alles, bak even mee aan en roer ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/klassieke-gentse-stoverij
... Klassieke Gentse stoverij - Gentse stoverij smaakt pittig en kruidig en verschilt zo van andere stoverijen. Om deze smaak in het stoofvlees te bekomen wordt er donkere mosterd en kriekenbier gebruikt. - Stoof de gesnipperde uien aan in een kookpot.Verhit daarnaast ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/vlaamse-stoverij-van-varkenswangetjes
... Vlaamse stoverij van varkenswangetjes - Met dit recept maak je botermalse varkenswangetjes in een lekker stoofvleessausje. Heerlijk met frieten! - Verhit olie in een grote kookpot met dikke bodem kruid de varkenswangetjes met peper en zout en bak het vlees rondom ...
Stoverij van ree met veenbessenconfituur | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoverij-van-ree-met-veenbessenconfituur
... stoverij van ree met veenbessenconfituur - Snijd de ree in stukken van 5 op 5 cm. Kruid en bak het stoofvlees in Alpro bakken en braden. Voeg er spek, champignons (in grote stukken), grof gesneden sjalotten en look bij. Overstrooi met bloem en blus met water en rode wijn. ...
Stoverij van haas | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas
... stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 minuten ...
Gentse stoverij met frietjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gentse-stoverij-met-frietjes
... Gentse stoverij met frietjes - Op grootmoeders wijze met Koen Crucke. De klassieker bij uitstek is voor Gentenaar Koen Crucke uiteraard Gentse stoverij. Sofie probeert het volgens Koen zijn recept. Een extra tip van zijn vader was het meebakken van een ajuin voor extra ...
Jeroen Meus - Gestoofde runderwangen in bruin tafelbier - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoofde-runderwangen-in-bruin-tafelbier
... kles, mosterd, rozemarijn, tijm en laurier aan toe en kruid met peper en een snuifje zout. 9. Zet een deksel op de pot en laat de stoverij minstens 3 uur garen in de voorverwarmde oven. De wangen moeten bijna uit elkaar vallen als je er met een vork in prikt. 10. Schil aardappelen en kook ze gaar in lichtgezouten water. 11. Giet ze af en plet ze met een scheut melk, een klont boter en 2 eierdooiers tot een smeuïge aardappelpuree. Vries de eiwitten in voor later gebruik. Breng op smaak met peper en zout. 12. Controleer de kruiding van de stoverij en breng eventueel op smaak met wat extra peper en/of zout. 13. Serveer de gestoofde wangen met veel groenten en een schep aardappelpuree. ...