Resultaten voor stoomoven varkensgebraad
Varkensgebraad met saffraan en sinaasappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-saffraan-en-sinaasappel
... varkensgebraad met saffraan en sinaasappel - Snijd de aardappelen, wortelen, de tomaat en de sinaasappelen in stukken. Ontvouw het zakje en steek er het gekruide gebraad, de groenten, de partjes sinaas en de saffraandraadjes bij. Voeg er de maggi kruidenmix bij en sluit ...
Koud varkensgebraad - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-varkensgebraad
... Koud varkensgebraad By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: fijngehakt hardgekookt ei : 1 fijngehakte kappertjes : 2 el fijngehakte sjalot : 2 el graanmosterd : 2 el koud varkensgebraad : 20 schijfjes ...
Supersappig varkensgebraadje uit de oven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/supersappig-varkensgebraadje-uit-de-oven
... Supersappig varkensgebraadje uit de oven - Snij de groenten grof (look, ui, champignons, oesterzwammen zonder steel). Ontvouw het maggi braadzakje. Doe het varkensgebraad in de braadzak, overstrooi met de bijgevoegde kruiden. Doe er de overige groenten en het spek bij en ...
Varkensgebraad met spek en oesterzwammen | Start to Cook
https://koken.vtm.be/start-cook/recept/varkensgebraad-met-spek-en-oesterzwammen
... varkensgebraad met spek en oesterzwammen - Kruid het vlees goed met peper en zout. Smelt een beetje bakboter en braad het vlees mooi aan beide kanten aan in een braadpan. Snijd de oesterzwammen, de sjalotten en het spek in stukjes en voeg ze eraan toe. Blus het geheel met ...
Varkensgebraad met erwten en wortelen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-erwten-en-wortelen
... varkensgebraad met erwten en wortelen - Als eenvoudig avondmaal met gebakken aardappelen of als feestelijke klassieker met kroketjes, varkensgebraad kun je altijd serveren. Bak het gekruide gebraad aan alle kanten bruin. Voeg er de in 2 gesneden sjalotten bij en de tijm ...
Varkensgebraad met zuurkool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-zuurkool
... varkensgebraad met zuurkool - Bak het varkensgebraad langs beide kanten bruin in een kom. Voeg er de versneden sjalotten aan toe en laat rustig garen onder deksel gedurende 30 à 40 minuten Stoof de versneden ui aan met de gehakte ui en het spek Voeg de zuurkool toe en ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-boulangere
... varkensgebraad boulangère - varkensgebraad boulangère - Bak het vlees rondom goudbruin in een braadpan in boter en olijfolie. Kruid het met peper en zout. Zet het al naargelang de dikte 15 à 20 minuten in de oven op 175° C.Boen de aardappelen ...
Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven
... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...
Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven
... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...
Varkensgebraad met champignons
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensgebraad-met-champignons
... varkensgebraad met champignons - varkensgebraad met champignons - Verwarm de oven voor op 200 °C.Snijd de champignons in stukjes en bak ze aan in boter. Kruid met peper en zout. Spoel de peren verwijder het klokhuis en snijd in kleine stukjes. Doe samen met de reepjes ...