Resultaten voor stoofpot van bosduif

Bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/bosduif-met-jus-van-banyuls-wentelteefje-van-ganzenlever-en-confituur-van

... bosduif met jus van Banyuls, wentelteefje van ganzenlever en confituur van witloof - Stoof het sjalotje aan in vetstof met de tijm. Blus af met de Banyuls en laat even inkoken. Voeg de rundsfond toe en laat de saus op een laag vuur trekken. Kruid met peper en zout en zeef ...

Varkensspiering met spruitjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensspiering-met-spruitjes

... Varkensspiering met spruitjes - Winterse stoofpot met rozemarijn en knoflook afgekruid met kippenkruiden.  - Smelt boter in een stoofpot en voeg de rozemarijn en look toe. Schroei vervolgens het spieringgebraad aan alle kanten toe.Haal het vlees uit de stoofpot en ...

Jeroen Meus - Cholent - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cholent

... en nacht weken in water.Verwarm de bouillon. Een recept om zelf bouillon te maken vind je hier.Smelt een klont boter in een grote stoofpot.Snijd het vlees in stukken zoals stoofvlees. Kruid met peper en zout. Kleur het in de boter.Pel de uien en snijd ze grof.Schep het vlees uit de stoofpot en stoof er de uien in aan.Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen en plet ze met een mes. Doe de look bij de uien.Schil de wortelen en snijd ze in stukken. Doe ze ook in de stoofpot.Leg het vlees terug in de stoofpot en kruid met komijnpoeder, kurkuma en pi ...

Recept voor bosduif met eekhoorntjesbrood | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bosduif-met-eekhoorntjesbrood

... bereiden: Kruid de bosduiven goed met peper en zout. Bak ze goudbruin in boter en ze nog 8 miuten. in een voorverwarmde oven op 180°C. Overgiet regelmatig met de braadjus. Haal ze daarna uit de pan en laat ze aan de kant van het fornuis even rusten. Giet de boter weg ...

Jeroen Meus - Stoofpot van varkensschouder met groentjes en gedroogde abrikozen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-varkensschouder-met-groentjes-en-gedroogde-abrikozen

... t veel smaak. - stoofpot van varkensschouder met groentjes Verwarm de oven voor tot 160 °C. Smelt een klont boter in een grote stoofpot. Kruid het vlees aan alle kanten met peper en zout. Kleur het in de stoofpot op een zacht vuur. Pel de sjalotten en snijd ze in stukken. Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen en plet ze. Schil (of was) de wortelen en snijd ze in stukjes. Haal het vlees uit de stoofpot en doe er de groenten in. Laat ze even stoven en voeg er dan de abrikozen aan toe. Laat ze mee stoven. Leg ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kalf met venkel en linzen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kalf-met-venkel-en-linzen

... stoofpot van kalf met venkel en linzen - Fan van de Indische keuken? Dan is deze stoofpot iets voor jou. Jeroen werkt met kalfsvlees, en serveert er naanbrood en een pittige yoghurtsaus bij. - Verwarm de kippenbouillon. Een recept om zelf een ketel te bereiden vind je ...

Irish stew

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/irish-stew

... Irish stew - Irish stew of Ierse stoofpot is de Ierse versie van ons stoofvlees. Daarom gebruiken we in dit recept Guinness bier én Worcestershiresaus die dit gerecht haar typische smaak geeft. - Smelt de boter in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan. ...

Varkensribben uit de stoofpot

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensribben-uit-de-stoofpot

... Varkensribben uit de stoofpot - Bespaar werk en afwas door de gestoofde ribbetjes en groenten in één pan klaar te maken. Lekker makkelijk!  - Snijd de varkensribben in stukken (van 1 à 2 beentjes).Maak de champignons schoon en snijd ze in stu ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kip met asperges en gebakken aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-kip-met-asperges-en-gebakken-aardappelen

... ie, rozemarijn, tijm, laurier, peperbollen en kruidnagels in de soepketel. Zet er een deksel op en laat 20 minuten sudderen. Het stoofpotje Snijd de kip in stukken. Houd de borsten, billen en vleugels apart. Laat de rug mee koken in de bouillon. Haal het vel van de borsten, billen en vleugels. Snijd de borsten en billen in grote stukken maar laat alle stukken aan het been. Smelt een klont boter in een grote stoofpot. Snijd het spek in reepjes. Bak ze in de boter. Pel en snipper de uien. Doe ze bij het spek. Kneus en pel de knoflook. Snipper de tenen fijn en plet ze met een mes. Doe de knoflookpulp in de stoofpot. Spoel de selder en snijd de stengels in stukken. Maak de champignons schoon en snij ...

Jeroen Meus - Stoofpot van lamsvlees 'Tikka Masala' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-lamsvlees-tikka-masala

... stoofpot van lamsvlees 'Tikka Masala' - Lam leent zich uitstekend voor deze Indische stoofpot. Gebruik stukjes uit de schouder en de bil met wat vet aan. Die hebben meer smaak. Door de yoghurt schift het gerecht een beetje, maar dat is volkomen normaal. - De ...