Resultaten voor st jacobsvrucht als lepelhapje aperitief
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardappeltorentje-met-carpaccio-van-sint-jacobsvrucht-gepocheerd-kwartelei
... Aardappeltorentje met carpaccio van sint-jacobsvrucht, gepocheerd kwartelei en langoustines - Snijd de aardappel in fijne blokjes en kook ze beetgaar. Snijd de sint-jakobsvrucht flinterdun in carpaccio. Pocheer het kwarteleitje. Ontvel en ontpit de tomaat en plet ...
Aperitief van aardbeien met champagne
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aperitief-van-aardbeien-met-champagne
... aperitief van aardbeien met champagne - Aardbeien en champagne, dat gaat goed samen! Maak in 1-2-3 je eigen aperitief met deze heerlijke combo. - Was de aardbeien en snijd ze in twee. Hak de munt fijn en rasp de schil van de citroen.Meng de aardbeien met de ...
Carpaccio van Sint Jacobsvrucht
https://www.prinsessenboontjes.be/post/carpaccio-van-sint-jacobsvrucht
... a. Besprenkel dit met truffelolie en een beetje limoensap of limoenrasp naar wens.Kruid met lekker zout en zwarte peper.Smakelijk.stap voor stap foto's Tips:Je kan dit uiteraard ook met verse Sint Jacobsvruchten doen.Dit is ook lekker met citroenzout.Bereidingstijd:Dit gerecht is op 5 minuten klaar. ...
Millefeuille van sint-jacobsvrucht | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/millefeuille-van-sint-jacobsvrucht
... oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit. Snij ‘m in vier en vervolgens bandjes van +/- 1 cm langs elke kant. Haal het middelste stuk bladerdeeg uit het vel en leg ‘m op het bakpapier. Bestrijk met dorure en beplak met de afgesneden bandjes. Doe dit opnieuw voor de 2de laag. Herhaal 4x. De bladerdeegvorm ...
Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/spiesje-van-sint-jacobsvrucht-en-gamba-met-oesterzwam
... Spiesje van sint-jacobsvrucht en gamba met oesterzwam - De zilte zoete smaak van zeevruchten combineert al langer dan vandaag geweldig met de intense smaak van ham. Geen wonder dat deze spiesjes van sint-jakobsvrucht, gamba’s, oesterzwammen en gedroogde ham steeds ...
Recepten - Lepelhapje van witloof met ansjovis
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lepelhapje_van_witloof_met_ansjovis
... Bereidingswijze Spoel het witloof. Snij het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter. Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper. Rol de ansjovisfilets op. Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witloof ...
Aperitief zonder alcohol 'crodino' | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/aperitief-zonder-alcohol-crodino
... lijk menu. De aperitief is uiteraard zonder alcohol: een lekkere crodino.Voor het hapje met vijgen: het recept Voor de gevulde pastaschelpen: het recept Vul de glazen met ijs. Snij een sinaasappel in schijfjes. Snij ook de komkommer in schijfjes. Doe drie schijfjes komkommer en 1 schijfje sinaasappel in elk glas. Voeg de Crodino toe. Vul op met spuitwater. Werk af met een rietje. Ingrediënten 1 flesje Crodino (per persoon) ...
Glutenvrije feesthapjes (1) | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/glutenvrije-feesthapjes-1
... Glutenvrije feesthapjes (1) - lepelhapje met roerei en kaviaar: Kluts de eieren en roer er wat melk of room door (met room wordt het smeuïger, maar melk is natuurlijk wel minder vet). Kruid met peper en een beetje zout (niet te veel, want de kaviaar is ook al vrij ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/favoriete-aperitief-dip
... Favoriete aperitief dip Genieten. 3 lekkere lagen om te dippen, ja dit is echt een favoriet bij ons en ons bezoek. Het staat al jaren bij het aperitief mee op tafel.Ingrediënten:Bereidingswijze:Strijk met een lepel een kuipje witte roomkaas op een bord.Doe hierover ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/joke-s-favoriete-aperitief
... nog rood fruit bij.Tips:Als hij virgin moet zijn, drink je de rose lemonade en serveer je er lekker veel rood fruit in. Bereidingstijd:Op 5 minuten zeg je Santé. ...