Resultaten voor spinazie in de miele stoomoven
Cannelloni met spinazie, ricotta en salie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-spinazie-ricotta-en-salie
... Cannelloni met spinazie, ricotta en salie - Stoof de spinazie aan in boter. Meng de spinazie met de ricotta als die gaar is, en kruid met peper en zout. Heb je een stoomoven: Neem een vers lasagneblaadje, leg hierop het spinaziemengsel en rol het lasagnevel op. Leg ze ...
Scholfilet in dillesaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/scholfilet-dillesaus
... Scholfilet in dillesaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten 8 scholfilets 4 eetlepels citroensap 125 ml witte wijn 1 laurierblaadje 1 zakjes sauce Hollandaise 1 bekertje crème ...
Glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glaasje-van-kingkrab-met-spinazie-oesters-garnaaltjes-en-een-botersaus
... Glaasje van kingkrab met spinazie, oesters, garnaaltjes en een botersaus - Zet het schaaltje met de kingkrab 1 minuut in de stoomoven op 120 graden. Doe een beetje boter en enkele druppeltjes water in een steelpan en stoof de spinazie even. Neem een tweede steelpan, doe ...
Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/groenteterrine-tomaten-paprika-doperwten
... Groenteterrine van tomaten, paprika en doperwten 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 500 g tomaten 1 groene paprika, in reepjes 1 rode paprika, in reepjes 300 g diepvr ...
Asperges in de stoomoven | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/asperges-in-de-stoomoven
... Asperges in de stoomoven - Leg de asperges plat op een plank. Houd ze vast bij de punt en schil ze rondom rond met een dunschiller. Snij de onderkanten eraf en leg ze in de stoomovenschaal. Zet ze 4 min. in de stoomoven op 120°C (hoge druk) Doe de eierdooier, mosterd, ...
Chocoladegebak in de stoomoven | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/chocoladegebak-in-de-stoomoven
... Chocoladegebak in de stoomoven - Smelt de chocolade en de boter in een pan au bain-marie. Smeer de gebakschotel met een kwastje in met boter. Klop de eieren samen met de suiker tot een wit beslag en meng de gesmolten chocolade eronder. Zeef de bloem en voeg ze er geleidelijk ...
Chocoladepotjes met walnoten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/chocoladepotjes-walnoten
... Chocoladepotjes met walnoten 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 100 g pure chocolade (minstens 72% cacao) 80 g boter + extra voor het invetten 80 g suiker 1 zakje vanillesuiker ...
Cannelloni met spinazie en feta | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-met-spinazie-en-feta
... Cannelloni met spinazie en feta - Warm olijfolie op in een pan. Snijd de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. Giet de gepelde tomaten, het water en de groentenbouillon toe. Kruid met peper, zout en rozemarijn en laat inkoken. Zet een antiaanbakpan op ...
Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/miele/stamppot-trio-winterwortel-prei-raapstelen
... Stamppot trio met winterwortel, prei en raapstelen 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 7 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1½ kg kruimige aardappelen, in blokjes 400 ml melk 150 g boter 200 g winterwortel, ...
Kipfilet met champignons uit de stoomoven | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/kipfilet-met-champignons-uit-de-stoomoven
... Bereiding Kruid de kipfilets met kipkruiden en peper, wikkel ze strak in hittebestendige plasticfolie. Leg ze in een geperforeerde pan van 1,5 liter en stoom 15 minuten op 80°C. Doe de rijst in een niet-geperforeerde pan van 2,5 liter en voeg er 500 ml water aan toe wanneer ...