Resultaten voor spaghetti met zeevruchten en vongole
Spaghetti alla vongole | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/spaghetti-alla-vongole
... spaghetti alla vongole - Maak de venusschelpen goed schoon. Hak de platte peterselie en de knoflook fijn. Kook de spaghetti beetgaar. Fruit de knoflook in bakboter. Voeg vervolgens de venusschelpen of vongole eraan toe en blus met de witte wijn. Voeg de peterselie en de ...
wijting met pittige pasta vongole
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wijting-met-pittige-pasta-vongole
... aans pastagerecht met schelpdieren. Geef dit gerecht een Belgische twist met een lekker stukje wijting uit de Noordzee. - Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.Vongole: Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en fruit de sjalot knoflook en chilipepertjes. Voeg de schelpjes toe en bak ze tot ze opengaan. Kruid ...
Spaghetti met zeevruchten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/spaghetti/spaghetti-zeevruchten
... .5obv 13 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie640 kcal 36 g eiwit 28 g vet 59 g koolhydraten Ingrediënten 150 g spaghetti 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, gesnipperd 3 tomaten, ontveld en ontpit, in blokjes 2 theelepels sambal badjak 200 g (diepvries) fruits de mer 2 eetlepels peterselie, fijngehakt 25 g Parmezaanse kaas, ...
Jeroen Meus - Pasta alle vongole - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-alle-vongole
... Giet de venusschelpen in de pot, plaats er het deksel op en laat deze enkele minuten garen. Controleer af en toe even. 6. Giet de spaghetti af en meng de pasta onder de zeevruchten. Kruid naar smaak met peper van de molen. ...
Avocadosalade met zeevruchten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/avocadosalade/avocadosalade-zeevruchten
... Avocadosalade met zeevruchten 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen VoorgerechtVisOverige keukens Ingrediënten 50 g geroosterde paprika (pot), in dunne reepjes 200 g zeevruchten (inktvis, garnalen, vongole) 4 eetlepels ...
Jeroen Meus - Pasta vongole met venkel - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-vongole-met-venkel
... Pasta vongole met venkel - Jeroen maakt zijn favoriete pastagerecht klaar: spaghetti vongole. Naast verse venusschelpen verdwijnen er ook mosselen, stukjes venkel en tomaat in de pan. Een absolute topper! - Zet een ruime pot water op het vuur om straks de pasta te koken.Spoel ...
Recept voor Spaghetti met zeevruchten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/spaghetti-met-zeevruchten/
... 1 blikje kant en klare tomatensaus Toevoegen zout Toevoegen 200 g gepelde zoetwatergarnalen Toevoegen 400 g spaghetti Toevoegen 1 ui Toevoegen peper Toevoegen tijm Toevoegen 200 g gekookte mosselen Toevoegen 1 blik kokos (melk) Toevoegen Bereidingswijze Snipper de ui en snij de wortel in zeer fijne plakjes. Stoof de ui en de wortel in de Solo aan en doe er de saus bij. Giet er de kokosmelk bij en breng verder op smaak met ...
Quiche met zeevruchten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/quiche-met-zeevruchten
... Quiche met zeevruchten - Schik het bladerdeeg in een bakvorm Snij de prei in dikke julienne en stoof ze aan in de olijfolie. Leg ze in het bladerdeeg alsook de zeevruchten. Mix de eieren met eigeel, melk en room en 2 eetlepels PH kruiden. Giet dit over de zeevruchten Beleg ...
Linguine alle vongole | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/linguine-alle-vongole
... Linguine alle vongole - Laat de vongole gedurende een half uur in zout water hun overgebleven zand uitspuwen. Leg de uitgelekte vongole in een pot. Zet het deksel op de pot en laat op hoog vuur 5 minuten koken. Hou apart. Zeef het vocht van de vongole. Kook de linguine ...
Sas Kookt!: Spaghetti alle vongole
http://saskookt.blogspot.be/2011/07/spaghetti-alle-vongole.html
... ik denk dat het toch wel geslaagd was, want zowel de gasten als wij vonden het heerlijk én mijn man vond het zelfs beter als de spaghetti vongole die hij vorig jaar bij Carluccio in Londen at. En dat wil al wat zeggen! Photo-copy raadt aan om palourdes te kopen in plaats van de iets kleinere vongole, want die zouden minder zand bevatten. Ik geloof haar, want van zand hadden we helemaal geen last! Voor 4 personen heb je nodig: 1 kg palourdes 500 g (glutenvrije) spaghetti 1 groen pepertje, fijngehakt 2 grote tenen look, fijngehakt 5 lente uitjes, in fijne ringetjes (1 of 2 sjalotjes kan ook) 4 rijpe tomaten, ontpit en in stukjes 1 glas witte wijn 1/2 bussel pl ...