Resultaten voor sos piet vissaus
Recepten - Witloofsalade met vinaigrette van vissaus en verse munt
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Witloofsalade_met_vinaigrette_van_vissaus_en_verse_munt
... Bereidingswijze Rooster de gepelde pindanoten in een pan. Gebruik hiervoor geen vetstof. Maal de pindanoten grof met een keukenrobot of plet ze in een stamppot. Snijd de muntblaadjes in fijne reepjes. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette van vissaus. Doe het ...
Kip in de wok met groenten en noedels | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kip-in-de-wok-met-groenten-en-noedels
... Kip in de wok met groenten en noedels - Snij de kippenborst in dikke repen en kruid oed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin ziet. Doe ...
Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus
... Gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de ...
Wok met kip en noedels | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/wok-met-kip-en-noedels
... Wok met kip en noedels - Snij de kippenborst in dikke repen en kruid goed met peper en zout. Snij de paprika, peultjes en lenteuitjes in grote lange repen. Zet een wok op een heet vuur en giet er arachideolie in. Bak de kip aan tot ze bruin is. Doe de groentjes erbij ...
Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-rundvlees-en-citroengras
... Rijstvermicelli met rundvlees en citroengras - Week de vermicelli een kwartiertje in lauw water en laat hem uitlekken. Kook in een pot met kokend water 5 seconde en maak los met een vork. Snij de rundvlees in dunne plakjes Snipper de ui. Snij het wit en het groene ...
Rode Thaise curry met vis | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rode-thaise-curry-met-vis
... Rode Thaise curry met vis - Snij de paprika in grote stukken. Zet een wok met arachideolie op een hoog vuur. Doe de paprika, babymais en boontjes in de hete wok en roer ze door. Snij de peperoni in kleine stukjes en voeg toe. Snij de asperges en pijpajuin in grote ...
Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rijstvermicelli-met-gegrild-rundsvlees-en-citroengras
... Rijstvermicelli met gegrild rundsvlees en citroengras - Rijstvermicelli 5 min. weken in het warme water, vervolgens 10” koken, laten uitlekken en laten drogen. Snijd het rundvlees in zo dun mogelijke plakjes. Snipper de ui. Snijd het wit en het groen van de lente-ui ...
Soep van garnalen met witloof | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/soep-van-garnalen-met-witloof
... Soep van garnalen met witloof - Voorbereiding: Neem het darmkanaal van de scampi eruit. Pel de scampi. Hak de scampi en lente-ui met een hakmes of maal in een keukenrobot. Kruid de mengsel van scampi met 1eetlepel vissaus, snuifje peper en zout. Was het witloof en ...
Sint-jakobsvrucht met chilipeper en pinda
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvrucht-op-de-barbecue-met-chilipeper
... Sint-jakobsvrucht op de barbecue met chilipeper - Sint-jakobsvrucht op de barbecue met chilipeper - Verhit 100 ml plantaardige olie op 140°C. Snijd het groen van de lente-ui fijn in ringetjes. Eens de olie 140°C opgewarmd is werp je de lente-ui erin. Laat ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en ...