Resultaten voor sos piet gestoofde wortelen en erwten

Aardappelblokjes met varkensrib, erwten en wortelen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gewokte-aardappelblokjes-met-gebakken-varkensrib-erwten-en-wortelen

... Gewokte aardappelblokjes met gebakken varkensrib, erwten en wortelen - Gewokte aardappelblokjes met gebakken varkensrib, erwten en wortelen - Schil de aardappelen en snijd in blokjes. Spoel ze en blancheer.Schil de wortelen en snijd in grove stukken. Blancheer zowel ...

Jeroen Meus - Varkenskotelet met picklespuree, erwten en wortelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskotelet-met-picklespuree-erwten-en-wortelen

... Varkenskotelet met picklespuree, erwten en wortelen - Een primeur in Dagelijkse kost: Jeroen maakt picklespuree. Lekker bij een simpel koteletje en een schep ‘ajkkes en poejkkes’ (erwten en wortelen). - Haal het varkensvlees tijdig uit de koelkast. Laat de koteletten ...

Varkensgebraad met erwten en wortelen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/varkensgebraad-met-erwten-en-wortelen

... Varkensgebraad met erwten en wortelen - Als eenvoudig avondmaal met gebakken aardappelen of als feestelijke klassieker met kroketjes, varkensgebraad kun je altijd serveren.  Bak het gekruide gebraad aan alle kanten bruin. Voeg er de in 2 gesneden sjalotten bij en ...

Rosbief met erwtjes en wortelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/rosbief-met-erwtjes-en-wortelen

... Rosbief met erwtjes en wortelen - Bak de rosbief langs alle kanten mooi bruin in boter. Voeg de versneden sjalotjes toe. Laat gedurende 20 à 25 minuten bakken onder een deksel. Blus met 1 dl water en 1 dl rode wijn. Voeg er wat bouillon bij en laat inkoken tot de ...

Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/gazpacho-van-erwten-met-parmaham-basilicum-en-waterkers

... Gazpacho van erwten met parmaham, basilicum en waterkers - Blancheer de erwten in kokend gezouten water. Haal de erwtjes uit het water na 5 min en koel af in ijsgekoeld water. Mix de koude groentebouillon met de basilicum, waterkers en de erwten. Zeef door een grove ...

Russische salade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/russische-salade

... Russische salade - Schil de appel, snij in stukjes en besprenkel met citroensap. Schil de aardappelen en snij in stukken.  Schil de wortelen, snij in stukjes. Snij de augurken overlangs en daarna in stukjes. Breng water aan de kook, voeg aardappelen en wortel toe ...

Jeroen Meus - Rosbief met erwten, wortelen en Yorkshire pudding - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rosbief-met-erwten-wortelen-en-yorkshire-pudding

... Rosbief met erwten, wortelen en Yorkshire pudding - Nog eens goeie ouwe Dagelijkse kost op het menu! Een zondagse rosbief met gestoofde erwtjes en wortelen, een lekker Britse Yorkshire pudding en gravy, oftewel smaakvolle vleesjus. - Laat een flinke klont boter smelten ...

Kipfilet met gestoofde worteltjes en aardappel in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kipfilet-met-gestoofde-worteltjes-en-aardappel-in-de-schil

... Kipfilet met gestoofde worteltjes en aardappel in de schil - Was de wortelen, en snij ze in schijfjes. Schil en snipper een grote ui en stoof die aan in 1 eetlepel vetstof. Voeg na 5 minuten de rauwe wortelen en 100ml water toe. Laat op een medium vuur verder stoven ...

Jeroen Meus - Krokant konijnlapje met erwten en wortelen en gekookte aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krokant-konijnlapje-met-erwten-en-wortelen-en-gekookte-aardappel

... Krokant konijnlapje met erwten en wortelen en gekookte aardappel - Af en toe nog eens degelijke Dagelijkse kost weet iedereen toch te appreciëren? Dit krokant gebakken konijn met erwtjes, wortelen en een simpel gekookt patatje is daar een prachtig voorbeeld ...

Stoemp van jonge wortelen met honing en eendenfilet - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/stoemp-van-jonge-wortelen-met-honing-en-eendenfilet

... Stoemp van jonge wortelen met honing en eendenfilet By: Albert Verdeyen Gepubliceerd: 30 December 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: aardappelpuree : 600 gr jonge wortelen : 1 bosje honing : 2 el boter eendenfilets : 2 peper en zout D ...