Resultaten voor solo recepten
Recept voor Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-groenteschotel-met-diepzeegarnalen-in-een-lichte-kerriesaus/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 400 g gegrilde groenten Toevoegen 3 appelen Granny Smith Toevoegen 6 dl solo Delifine Toevoegen ...
Recept voor Macaronigratin met kip | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/macaronigratin-met-kip/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 360 g macaroni Toevoegen 2 eetlepels solo Vloeibaar Toevoegen 2,5 dl solo Delifine Toevoegen ...
Recept voor Warme champignonsflan | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/warme-champignonsflan/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 75 g solo Vloeibaar Toevoegen verse marjolein Toevoegen zout Toevoegen 1/2 dl solo ...
Recept voor Penne met tapenade | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/penne-met-tapenade/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 360 g penne Toevoegen 25 cl solo Delifine Toevoegen 75 ansjovis op olie Toevoegen 3 eetlepels ...
Recept voor Lamskroontje met lentegroenten | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/lamskroontje-met-groenteschotel-met-champignons/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g lentegroenten Toevoegen 1 lamskroontje Toevoegen 1 blokje Knorr Finesse groentenbouillon ...
Recept voor Appelcake | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/appelcake/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen solo Vloeibaar voor de bakvorm Toevoegen 2 stoofappeltjes Toevoegen 150 g suiker Toevoegen 150 ...
Recept voor Kip op normandische wijze | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/kip-op-normandische-wijze/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 sjalotten Toevoegen 4 eetlepels solo Vloeibaar Toevoegen 8 cl cognac Toevoegen 50 cl solo ...
Recept voor Met groenten en ham gevulde omelet | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/met-groenten-en-ham-gevulde-omelet/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen zout Toevoegen 250 g gemengde versnipperde groenten Toevoegen 4 eetlepels solo Toevoegen ...
Recept voor Gemberkoekjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gemberkoekjes/
... Menugang: Bereidingstijd: 57 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 12 personen 300 g bloem Toevoegen 150 g suiker Toevoegen 2 zakjes vanillesuiker Toevoegen 225 g solo Toevoegen ...
Recept voor Gevulde kabeljauwfilets | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/gevulde-kabeljauwfilets/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 21 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 50 g solo Toevoegen zout Toevoegen 1 dl witte wijn Toevoegen 1 dl solo Delifine Toevoegen ...