Resultaten voor sluimererwten en wortelen

Pladijs met sluimererwten en miso

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pladijs-met-sluimererwten-en-miso

... Pladijs met sluimererwten en miso - Pladijs met sluimererwten en miso - Was en snijd de sluimererwten fijn. Kook ze in water met een beetje boter. Giet af en voeg een halve eetlepel ingekookte room en 1 eetlepel miso toe. Laat karamelliseren tot de emulsie van room en miso ...

Kipspiesjes met wortelcrème | VTM Koken

https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/kipspiesjes-met-wortelcreme

... n in stukjes, stoof tevens aan met een sjalot, peper en zout. Voeg de room en de gevogeltefond toe, stoof gaar en mix. Halveer de sluimererwten en blancheer 30 seconden in kokend water met bicarbonaat. Snijd de pompoen in frietjes en frituur eerst op 150 en daarna op 180 graden. Haal de kip uit de marinade, steek op satéstokjes en bak deze in geklaarde boter. Meng de wortelschijfjes met de sluimererwtjes. Dresseer de borden. Ingrediënten 4 kipfilets 4 sneetjes Gandaham 4 el sojasaus 4 el olijfolie stukje gember van 2 cm 10 wortelen 2 sjalotten 250 gr sluimererwtjes 1 kleine pompoen 75 ml room 300 ml gevogeltefond 1 laurierblaadje boter bicarbonaat peper en zout ...

Recept voor Gegrilde lamskotelet met erwtjes en sluimererwten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-lamskotelet-met-erwtjes-en-sluimererwten/

... moeilijkheidsgraad Prijs: Hoge kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 8 dubbele lamskoteletten Toevoegen 100 g sluimererwten Toevoegen 2 el Solo Vloeibaar Toevoegen 2 el Solo Bakken en Braden Toevoegen Maïzena Roux bruin Toevoegen 1 bouillonblokje vlees Toevoegen 2 el tuinkruiden Toevoegen 150 ...

Vietnamese Pho (noedelsoep met kip) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/vietnamese-pho-noedelsoep-met-kip

... Ingrediënten 1½ l heldere kippenbouillon 2 kipfilets 100 gr rijstnoedels (rijstvermicelli) 2 grote wortelen 5 bosuitjes 100 gr sluimererwten 2 cm gember ½ chilipeper 10 blaadjes munt ½ bosje koriander ½ bosje (Thaise) basilicum 1 limoen 2 el Thaise vissaus (nam pla) ...

Glutenvrije pasta met gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-pasta-met-gerookte-zalm

... de ui en de look in zeer fijne stukjes en de olijven in vieren en stoof alles vervolgens aan in een beetje boter. Voeg nadien de sluimererwten eraan toe en breng alles op smaak met een beetje peper en zout. Zet dit alles 2 minuten op een laag vuur zodat de sluimererwten gaar worden. Voeg vervolgens de kerstomaten era ...

Jeroen Meus - Chop choy met spiering en noedels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chop-choy-met-spiering-en-noedels

... steelpannetje en breng de saus aan de kook. Los de maïzena op in wat water en roer dat onder de saus.Snijd de groenten grof: sluimererwten, de oesterzwammen en de ui. De wortelen snijd je in schijfjes. Doe de gesneden groentjes en de sojascheuten in een kom.Zet een wok op het vuur en laat er een flinke scheut arachideolie in heet worden. Snijd het vlees in blokjes en kleur de blokjes in de hete olie. Kruid met peper en zout.Breng een pot gezouten water aan de kook en kook de noedels net gaar. Schil de gember en de look en snijd beiden fijn.Schep het vlees uit de pan en houd het even apart. Laat een nieuwe scheut olie heet worden in de wok en bak er de uien, de ...

1 aprilvis met groene groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/1-aprilvis-met-groene-groenten

... in een schaaltje, leg er stukjes gember op en citroentijm, kruid met peper en zout en laat 1 minuut op 120 graden stomen. Snij de sluimererwten, de asperges en het witloof in fijne reepjes en stoof dit in wat bakboter. Hak nog wat citroentijm en doe deze erbij. Warm de honing op samen met het citroensap en werk de saus a ...

Videorecept voor Thaise mosselpapillot | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/thaise-mosselpapillot/

... : Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kg mosselen Toevoegen Solo Light Toevoegen 200 g sluimererwten Toevoegen 125 g minimaïs Toevoegen 125 g sojascheuten Toevoegen 20 cl kokosmelk Toevoegen 1/2 eetlepel groene currypasta Toevoegen 1/2 bosje koriander Toevoegen Bereidingswijze Snij de ...

Wok met konijn, paksoi en sluimererwten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wok-met-konijn-paksoi-en-sluimererwten

... Wok met konijn, paksoi en sluimererwten - Reis naar het Verre Oosten met deze wok. Een gerecht waar konijn, frisse paksoi en knapperige sluimererwten samenkomen in een harmonie van smaken. - Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking en zet opzij.Snijd het konijnenvlees ...

Jeroen Meus - Konijn zoetzuur - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-zoetzuur

... ren met het deksel op de pan. 8. Kook de rijst gaar in licht gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. 9. Snijd de sluimererwten in stukken. Giet er kokend water op om ze kort te blancheren. 10. Snijd de babymaïs in stukken. Laat de bamboescheuten uitlekken in een zeef of vergiet. 11. Haal de gare stukken konijn uit de pot. 12. Los de maïzena op in een klein scheutje water en bind de saus hiermee. Maak ze niet te dik. 13. Doe de maïs, bamboescheuten en sojascheuten bij de saus. Haal de sluimererwten uit het water met een schuimspaan en doe ze bij de rest van de groenten in de saus. 14. Leg het konijn weer in de saus en laat het nog even opwarmen. Serveer met de rijst. ...