Resultaten voor skrei met wittewijnsaus
Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-skrei-op-japanse-wijze-met-edamame-en-lookpuree
... Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree - Speciaal voor Bieke en Erik, de winnaars van dansdate, maakte Sofie Dumont een heerlijk driegangenmenu. Als hoofdgerecht maakt ze een op Japanse wijze gemarineerde skrei met edamame en lookpuree. Meng alles ...
Zachte rolletjes van tongschar met prei en aardappel
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rolletjes-van-tongschar-met-prei-en-aardappel
... Rolletjes van tongschar met prei en aardappel - Rolletjes van tongschar met prei en aardappel - Was en hak de prei in gelijke stukken van 3 cm. Stoof lichtjes aan gedurende 5 minuten in water boter met een beetje zout en peper.Fileer de vis rol hem mooi op en kruid ...
Jeroen Meus - Wittewijnsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wittewijnsaus
... wittewijnsaus - Een klassieke wittewijnsaus past bij vele gerechten, zoals bij vis, zeevruchten, wit vlees. - 0. In de keuken wordt witte wijn vaak vervangen door Noilly Prat, een droge Franse vermout. 1. Verhit een pot op een matig vuur. Laat daarin een klontje boter ...
Asperges met lauwwarme zalm en wittewijnsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/asperges/asperges-lauwwarme-zalm-wittewijnsaus
... Asperges met lauwwarme zalm en wittewijnsaus 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen VoorgerechtVisHollands Ingrediënten 3 eetlepels koksroom 1 eetlepel witte wijn 3 eetlepels bouillon 14 asperges, beetgaar gekookt ...
Roggenvleugel met wittewijnsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/roggenvleugel-met-wittewijnsaus
... Roggenvleugel met wittewijnsaus - Breng de melk aan de kook, en parfumeer deze met een sjalot in de pel en 4 takjes tijm. Als de melk kookt, haal je de pot van het vuur en pocheer je hierin de roggevleugel voor een 5 tal minuten. De sjalotjes, de venkel en de takjes ...
Forel met wittewijnsaus en andijviepuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/forel-met-wittewijnsaus-en-andijviepuree
... Forel met wittewijnsaus en andijviepuree - Verwarm de oven voor op 180°C. Laat de aardappelen garen in licht gezouten water. Maak de forel schoon en fileer of vraag dit in de vishandel. Bestrooi de forelfilets vanbinnen en vanbuiten met peper en zout. Snij de sjalot ...
Kipfilet met prei in wittewijnsaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kipfilet/kipfilet-prei-wittewijnsaus
... Kipfilet met prei in wittewijnsaus 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteFrans Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 1 prei, alleen het witte gedeelte, in ringen 1 theelepel geperste knoflook 800 ...
Jeroen Meus - Zeeduivel met wittewijnsaus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-wittewijnsaus-en-aardappelen
... Zeeduivel met wittewijnsaus en aardappelen - Zeeduivel is een mooie stevige vis die je op verschillende manieren kan bereiden. Jeroen maakt er een romige saus bij op basis van kappertjes, wijn en vermout en serveer er gestoomde broccoli bij. - Neem aardappelen ...
Jeroen Meus - Pladijs met citroentarwe en wittewijnsaus met witbier - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijs-met-citroentarwe-en-wittewijnsaus-met-witbier
... Pladijs met citroentarwe en wittewijnsaus met witbier - Krokant gebakken pladijs met een smeuïge risotto van tarwe en een lichte currysaus. Het perfecte gerecht voor wie het graag eens anders doet. De rijst vervangt Jeroen deze keer door tarwe en de saus maakt hij ...
Lotte met wittewijnsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lotte-met-wittewijnsaus
... Lotte met wittewijnsaus - Kruid de vis langs beide kanten met peper en zout en wentel hem in bloem. De bloem zorgt ervoor dat er een licht korstje rond de vis komt, waardoor hij minder snel uiteenvalt. Klop het teveel aan bloem er wel af zodat je geen bloemsmaak krijgt. ...