Resultaten voor sjalottensaus
Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/boursin/broccoli-krieltjes-hamlappen-sjalottensaus
... Broccoli met krieltjes en hamlappen in sjalottensaus 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 hamlappen 4 eetlepels vloeibare margarine 8 sjalotjes, gehalveerd 4 eetlepels Boursin ...
Lamssteaks met sjalottensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamssteaks-met-sjalottensaus
... minuten bakken volgens de dikte en de gewenste gaarheid. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de lamssteaks overgoten met de sjalottensaus, groene groenten en gebakken Parijse aardappelen met rozemarijn en fleur de sel. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Biefstuk met sjalottensaus - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/biefstuk/biefstuk-sjalottensaus
... Biefstuk met sjalottensaus 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering8.3obv 17 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 4 biefstukken van het middenrif, elk 250 tot 375 g, vet bijgesneden en het vlees zo gemarmerd mogelijk, op kamertemperatuur ...
Jeroen Meus - Onglet à l'échalotte met waterkers en pommes allumettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/onglet-a-lechalotte-met-waterkers-en-pommes-allumettes
... n. Op deze manier doe je het gerecht het meeste eer aan, en kan je volop genieten van de smaak van het vlees. Uiteraard kan je de sjalottensaus ook serveren bij een klassieke steak, die je bakt op de wijze naar keuze. - 0. Pel de sjalotten en snij ze in fijne halve ringen. Verwarm intussen de oven voor op 170°C. 1. Kruid het vlees langs beide kanten met zwarte peper van de molen en wat zout. 2. Smelt een klont boter in een bakpan op hoog vuur en korst het vlees aan. Zet het vuur op tijd zachter, zodat de boter niet verbrandt. (Voeg eventueel een klontje verse boter toe, om de temperatuur van het bakvet wat te verlagen.) 3. Zodra het vlees een goudbruin korstje heeft, leg je het in een ovenvaste schotel. Laat het vlees 5 minuten verder garen in de op 170°C voorverwarmde oven. 4. Fruit de sjalotten in de pan waarin je het vlees hebt aangebakken. Laat ze lichtbruin kleuren, en schenk wat cognac in de pan. Flambeer kor ...
Jeroen Meus - Varkenshaasje in bladerdeeg met sjalottensaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-in-bladerdeeg-met-sjalottensaus
... Varkenshaasje in bladerdeeg met sjalottensaus - Dit gerecht wordt opgedragen aan Jasper Horsting. Zijn lievelingskost was Beef Wellington met een Mediterraanse twist overgoten met een heerlijke ajuinsaus. Vandaar dit heerlijke recept! - Kook de spinazie en ...
Jeroen Meus - Varkenskroon met savooikool, spekjes en sjalottensaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenskroon-met-savooikool-spekjes-en-sjalottensaus
... Varkenskroon met savooikool, spekjes en sjalottensaus - Dit gerecht is een perfect voorbeeld van een rustieke maaltijd. Het varkensgebraad moet je de nodige tijd in de oven gunnen, en vooral niet op een te hoge temperatuur bakken. Het vlees hoort sappig en licht rosé gebakken ...
Varkenshaasje met ovenfrietjes, witloofsalade en sjalottensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/varkenshaasje-met-ovenfrietjes-witloofsalade-en-sjalottensaus
... Bereiding Voor de frietjes: schrob de gewone en zoete aardappelen. Snij de aardappelen in plakjes en daarna in dikke frietjes. Spoel in water. Blancheer de frieten 2 à 3 minuten in kokend water. Dep de frieten droog. Verspreid ze over de bakplaat. Besprenkel of meng met peper ...