Resultaten voor selder tomaten champignons

Risotto van champignons en salie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-van-champignons-en-salie

... eg er stukje bij beetje de jus van de champignons aan toe en roer nog steeds regelmatig. Voeg nu ook de boter eraan toe. Schil de selder en snijd hem in brunoise. Stoof de wilde champignons samen met de selder gaar in bakboter. Voeg de selder en de champignons (ook de geweekte) toe aan de risotto. Werk af met fijngesneden salie, tijm en de Parmezaanse kaas. Klop de room en doe hem met de spatel onder de risotto. Ingrediënten parmezaanse kaas Wilde boschampignons 150 gr risottorijst 30 gr gedroogde morilles 1 el bakboter 1 dl volle room (30%) 75 ml witte wijn 1 stengel selder 4 ...

Sas Kookt!: Gevulde portobello's

http://saskookt.blogspot.be/2012/03/gevulde-portobellos.html

... fantastisch. Bijna vlezig eigenlijk. Dit heb je nodig voor 2 personen als hoofdgerecht: 4 portobello champignons 1 stengel witte selder 1 kleine ui 100 g gedroogde tomaten (ik heb van die half gedroogde op olie gebruikt) 2 teentjes look 1 eetlepel verse dragon (fijngehakt) 3 el fijngehakte basilicum 50 g parmezaan 8 plakjes tallegio (heerlijke Italiaanse smeltkaas, te koop bij Delhaize of de kaaswinkel) peper en zout olijfolie Snij de steeltjes van de portobello's. Neem een ovenplaat en bekleed ze met bakpapier. Zet hierop de champignons met de bolle kant naar beneden. Kru ...

Cambridge recepten: Omelet met champignons en soepgroente...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/05/omelet-met-champignons-en-soepgroente.html

... Omelet met champignons en soepgroente... Ingrediënten: 2 eieren Peper 100 gr champignons 100 gr gesneden soepgroente 1 eetlepel olie 3 tomaten Peper Bereiding: Strooi de peper over de in plakken gesneden tomaat. Gril de 3 tomaten. Maak de champignons schoon en snijd ...

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/romig-soepje-van-venusschelpen-tongfilets-en-selder-met-sherry

... Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry - Sofie Dumont gaat deze keer aan de slag met vongole of venusschelpen. In combinatie met tong en sherry wordt dit een feestelijk voorgerecht. Serveer het met wat brood en je hebt een heerlijk hoofdgerecht. ...

Kookvideo - Spaghettisaus

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Spaghettisaus

... Bereidingswijze Pel de tomaten door er onderaan een kruissnede in te maken en even in heet water te laten hangen. Snij de tomaten, ui, courgette, aubergine en champignons in kleine stukjes. Bak het gehakt in de pan en blijf roeren zodat het vlees loskomt van de pan. ...

Viscannelloni | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/viscannelloni

... Viscannelloni - Snijd de ui, de selder en de wortel zeer fijn en stoof deze rauw aan in een beetje Alpro Soya boter gedurende 5 minuten. Voeg ook reeds de fijngesneden champignons toe. Voeg dan de gepelde tomaten toe, meng alles goed en laat sudderen gedurende 10 minuten. ...

Pitapizzaatjes (32 stuks) | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pitapizzaatjes-32-stuks

... Pitapizzaatjes (32 stuks) - Verwarm de oven voor op 200 ˚C. Snijd elk broodje in tweeën, zodat je 8 'pizzabodempjes' krijgt.  Was de tomaten. Snijd de harde kern eruit met een mes en snijd de tomaten in partjes. Snijd de pitjes eruit en snijd de tomaten in blokjes. ...

Recept voor rundstong in madeirasaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundstong-madeirasaus

... klaar is aan de saus. Kuis hiervoor de rest van de ajuinen en wortelen en snijd in grote stukken. Pel de lookteentjes en snijd de selder in blokjes. Smelt een klontje boter in een kookpot en stoof hierin laat de ui, knoflook, wortel en selder glazig. Roer er de tomatenpuree doorheen, voeg de bloem toe en meng goed door elkaar. Doe 2 flinke pollepels van de bouillon waar de tong in kookt, bij de groenten. Meng alles rustig door mekaar. Voeg het bouquet garni toe. Snijd de tomaten in vier en voeg ze eveneens toe. Laat de saus verder sudderen op een zacht vuur. Maak de champignons schoon, snijd ze in schijfjes en stoof aan in een klontje gesmolten boter. Giet de madeira bij de champignons en laat uitkoken tot de alcohol verdampt is. Giet de tomatensaus door een zeef bij de champignons. Breng op smaak met peper en zout. we ...

Vol-au-vent | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vol-au-vent

... Vol-au-vent - Zet water op en doe er de kip, prei, selder en ui in hun geheel in. Voeg de kippenbouillon bij en vervolgens goed afkruiden met peper en zout. Laat 45 minuten doorkoken. Rol ondertussen de balletjes allemaal even groot en rol ze door de bloem. Neem het ...

Jeroen Meus - Pasta met champignons, selder, andijvie en truffelpasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-champignons-selder-andijvie-en-truffelpasta

... Pasta met champignons, selder, andijvie en truffelpasta - De perfecte pasta met veel groenten, volle smaken en een romige saus. Ideaal comfort food op een herfstachtige dag. - Verhit een klont boter in een hoge pan.Maak de champignons schoon en snijd ze in stukken. ...