Resultaten voor scampi spinazie en tomaat pascale naessens

Scampi met rijke tomatensaus - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-rijke-tomatensaus

... matensaus By: pascale naessens Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten scampi Directions: 1. Snijd 3 gewone tomaten in grote stukken. Verwijder enkel de harde, witte kern in het midden. Doe een goede scheut olie in een pan en bak ...

Scampi met tomatensaus van Pascale Naessens | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-met-tomatensaus-van-pascale-naessens

... ze bij de tomaten en laat meestoven. Kruid het tomatenmengsel met verse citroentijmblaadjes, peper en zeezout. Intussen pel je de scampi's. Maak een marinade met olijfolie, szechuanpeper, zeezout, knoflook en Provençaalse kruiden.  Meng de scampi's onder de marinade en leg ze in een niet-gerforeerde stoomovenpan. Stoom dat gedurende 8 minuten op 95°C in de stoomoven. (Heb je geen stoomoven, bak ze dan in de pan!) Halveer intussen de trostomaatjes. Nadat de tomaten 20 minuten op het vuur hebben gestaan, voeg je vijf gehalveerde trostomaatjes toe en laat die 5 minuten meekoken. ...

Scampi popeye met mascarponesausje en spinazie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-popeye-met-mascarponesausje-en-spinazie

... scampi popeye met mascarponesausje en spinazie - Pel de scampi en zet even opzij. Hou de scampipellen ook bij. Kuis de spinazie. Pel een teentje look en hak fijn. Snij het chilipepertje en het sjalotje fijn. Bak de scampi in olijfolie en hou warm. Stoof de spinazie met ...

Recept voor Chinese lepel met scampi op een bedje van spinazie met room | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/chinese-lepel-met-scampi-op-een-bedje-van-spinazie-met-mozzarella/

... moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 20 personen 1,5 dl melk Toevoegen 20 gepelde scampi's Toevoegen 20 chinese lepels Toevoegen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 350 g spinazie met room Toevoegen 1/4 bosje kervel Toevoegen Bereidingswijze Warm de spinaz ...

Kip met citroen, olijven en tomaten - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/kip-met-citroen-olijven-en-tomaten

... Kip met citroen, olijven en tomaten By: pascale naessens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 2 persons Ingredients: zout olijfolie citroen : 1 sojasaus : 4 ui : 1/2 tomaat : 1 ontpitte zwarte en groene olijven : 4 peper kippenbillen : 2 ...

Scampi cocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/scampi-cocktail

... scampi cocktail - Snij 8 scampi in blokjes. Kleur nu de 4 andere scampi aan in olijfolie. Voeg de blokjes scampi toe, kruid alles met zout en curry poeder en laat ongeveer 1 minuut kleuren. Verwijder de zaadjes van de komkommer en tomaat en snij in blokjes. Pluk de sla, ...

KOKOSCURRY MET SCAMPI’S , SPINAZIE EN BROCCOLINI - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/kokoscurry-met-scampis-spinazie-en-broccolini/

... Een licht en energierijk gerechtje met veel gezonde groene groentjes Ingrediënten: (voor 2 personen)– 200ml kokosmelk– 14-16 scampi’s– 200g spinazie– 300g broccolini– 1 lookteentje– 1 sjalotje– 1 bouillonblokje (groenten)– 1 el currypoeder/ ras el hanout– snuifje chilipoeder– snuifje komijn– ...

Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenpasta-met-ratatouille-en-scampis

... Volkorenpasta met ratatouille en scampi’s - Schil en ontpit de tomaten. Snij de groenten in stukjes en laat ze samen met de kruiden en een beetje water op een zacht vuurtje stoven. Besprenkel de scampi' met citroensap en kruid ze met peper. Voeg de scampi toe aan de ...

Scampi's met curry, appel en selder | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/scampis-met-curry-appel-en-selder

... Scampi's met curry, appel en selder - Snij de selder en de appel fijn. Ontvel en ontpit de tomaat en snij ze in blokjes. Pel de scampi's en haal het darmkanaal eruit. Kruid de scampi met peper en zout. Smelt wat boter in een bakpan. Wacht tot de boter goudbruin is en ...

Flamberen van scampi’s | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flamberen-van-scampis

... Flamberen van scampi’s - Smelt de boter in een kleefpan. Kruid de scampi’s met peper & zout. Leg de scampi’s in de pan wanneer de boter heel heet is. Laat ze 1 min. bakken aan elke kant. Laat de sjalot en de look even meebakken. Blus alles met pastis. Steek ...