Resultaten voor savooikool schnitzel
Balletjes in savooikool | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/balletjes-in-savooikool
... Balletjes in savooikool - Hak het sjalotje en de look fijn. Snij de savooikool in julienne. Laat de sjalot, look en savooikool in een pan aanstoven. Stoom enkele buitenste bladeren van de kool (of pocheer ze in zout water). Afspoelen met koud water om de kleur te behouden. ...
Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/342/schnitzel-rolletjes-met-ricotta-en-ham-1
... Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham - Een heerlijke variant op de klassieke schnitzel - Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes. Schep er 2 eetlepels ...
(Bijna perfecte) Wiener Schnitzel
http://aantafelmettanja.blogspot.com/2012/01/bijna-perfecte-wiener-schnitzel.html
... (Bijna perfecte) Wiener schnitzel De foto mag dan verre van briljant zijn, het resultaat mocht er wél zijn. En dat terwijl ik helemaal niet zo van de Wiener schnitzel ben. Een perfect gebakken, in mijn optiek dan, Wiener schnitzel waarbij het paneerjasje losjes om het vlees ...
(Bijna perfecte) Wiener Schnitzel
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2012/01/bijna-perfecte-wiener-schnitzel.html
... (Bijna perfecte) Wiener schnitzel De foto mag dan verre van briljant zijn, het resultaat mocht er wél zijn. En dat terwijl ik helemaal niet zo van de Wiener schnitzel ben. Een perfect gebakken, in mijn optiek dan, Wiener schnitzel waarbij het paneerjasje losjes om het vlees ...
Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/zacht-gegaarde-kippenborst-met-taartje-van-savooikool
... Zacht gegaarde kippenborst met taartje van savooikool - Bak de kipfilets aan en houd ze warm in de oven op 85 °C. Blancheer de buitenste bladeren van de savooikool en koel ze af in ijswater. Snijd de rest van de kool op, snipper de ui en stoof ze aan. Kruid met peper en ...
Schnitzel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/schnitzel
... schnitzel - Kruid de kalfslapjes goed langs beide kanten met peper & zout. Doe de eigelen in een diep bord, voeg een beetje water toe en klop even door. Draai de kalfslapjes even door de bloem, dan door de eigelen en vervolgens door het paneermeel. Zet een anti-kleefpan ...
Sas Kookt!: Kabeljauw met savooikool
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/kabeljauw-met-savooikool.html
... Kabeljauw met savooikool Ik had nog een half savooikooltje in de koelkast liggen en ben nog eens op De Wassende Maan gaan kijken voor een receptje. Ik vond een aanlokkelijk receptje voor savooikool met tarbot en truffelolie, maar ik vond geen tarbot dus heb ik het met kabeljauw ...
Zwitserse schnitzel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/zwitserse-schnitzel
... Zwitserse schnitzel - Snij de kipfilets horizontaal doormidden en klop de helften plat met een deegrol. Bedek beide zijden van de filets met broodkruimels en druk ze goed aan in het vlees. Verwarm de olie in een grote pan met antiaanbaklaag. Laat de schnitzels op een middelhoog ...
Sas Kookt!: Ovenschotel met savooikool
http://saskookt.blogspot.be/2010/12/ovenschotel-met-savooikool.html
... Ovenschotel met savooikool Ik ben fan van ovenschotels. Niet alleen smaakt dat altijd goed op een winterse avond, je kan het ook makkelijk op voorhand maken zodat je rustig kan genieten van het voorgerecht of een gezellig aperitiefje. Deze keer een versie met savooikool, ...
Savooikoolpuree met spek en girollen | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/savooikoolpuree-met-spek-en-girollen
... Savooikoolpuree met spek en girollen - Snijd de aardappelen en de savooikool in stukken. Stoom eerst de aardappelen gedurende 3 minuten op 120°C en voeg vervolgens de savooikool eraan toe. Stoom nogmaals 3 minuten op 120°C en maak er puree van. Breng op smaak met een klontje ...