Resultaten voor saus voor lamsvlees filet
Lamsyakitori, lekker lam op een stokje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/lamsyakitori-lekker-lam-op-een-stokje
... kaas: Prik de blokjes kaas op 8 kleine satéprikkers en schuif er de dunne plakjes lamsvlees rond. Meng alle ingrediënten van de saus. Besprenkel de 24 brochettes lichtjes met olie en bak ze 2 tot 4 minuten à la plancha, in de pan of op de grill. Bestrijk ze met wat saus en laat ze lichtjes karamelliseren onder de ovengrill. Serveer de lamsyakitori als aperitiefhapje met de rest van de saus. Tip: Vervang de saus door gebruiksklare yakitori- (of teriyaki)saus. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...
Filet pur en witloof in de wok
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/filet-pur-en-witloof-in-de-wok
... r 2 minuten.Voeg het vlees toe zout peper suiker sesamolie en bouillon.Meng het aardappelzetmeel met koud water en voeg toe om de saus in te dikken.Serveertip: Dien op met geparfumeerde gestoomde rijst. Versier het bord met vers seizoensfruit of schijfjes komkommer of sinaasappel. ...
Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever
... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...
Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/geroosterde-aardappeltjes-met-filet-mignon-en-oesterzwammen
... Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Verwarm de oven voor op 200°C - hetelucht.Was de aardappelen en droog ze af. Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal ...
Langzaam gebakken Grieks lamsvlees | VTM Koken
https://koken.vtm.be/bills-food/recept/langzaam-gebakken-grieks-lamsvlees
... Langzaam gebakken Grieks lamsvlees - Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de lamsbout in een grote braadslee en voeg flink wat peper en zout toe. Bestrooi met de oregano en giet het citroensap en de wijn erover. Besprenkel met de olijfolie en laat 20 minuten braden ...
Faux filet met boontjes | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/faux-filet-met-boontjes
... schaal. Blus met de rode wijn, water en voeg er de runderbouillon bij. Laat voor de helft inkoken. Passeer door een zeef. Werk de saus op met boter en bind, indien nodig, met maïszetmeel of roux. Kook of stoom de boontjes gaar en spoel ze onder koud water. Wikkel de boontjes in de spekreepjes. Bak de bundeltjes aan in wat boter. Serveer de faux filet in dikke schijven met de boontjes en aardappelkroketjes. Overgiet het geheel met de saus en garneer met tuinkers. Ingrediënten 2 uien 3 sj ...
Pitabroodje met lamsvlees - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/arla/pitabroodje-lamsvlees
... 300 g lamsvlees, in reepjes 100 g Arla Apetina witte kaasblokjes in olie 400 g tomatenblokjes (blik) 8 pitabroodjes 100 g knoflooksaus 6 eetlepels Griekse yoghurt rucola Bereiden Schep de knoflook door het vlees, kruid het met peper en zout.Laat de kaasblokjes uitlekken, maar bewaar de olie, en schep 4 eetlepels hiervan door het gekruide vlees.Doe het vlees in een pan en laat het op een matig vuur gaar bakken. Voeg de tomatenblokjes met het sap toe en laat het ...
Recepten - Filet pur en witloof in de wok
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Filet_pur_en_witloof_in_de_wok
... nuten. Voeg het vlees toe, zout, peper, suiker, sesamolie en bouillon. Meng het aardappelzetmeel met koud water en voeg toe om de saus in te dikken. Recept van Bara Ho Yun Yee (Oriental Delight) uit het boek 'Witloof gaat vreemd' ...
Lamsvlees met prei uit de wok - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/amoy/lamsvlees-prei-wok
... waardering7.2obv 17 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters Ingrediënten 1½ eetlepel Amoy sesamolie 2 eetlepels Amoy lichte sojasaus 1 eetlepel Amoy donkere sojasaus 2 eetlepels Chinese rijstwijn of medium dry sherry 400 g mager lamsvlees, in dunne plakjes 2 eetlepels olie 3 teentjes knoflook, geperst 1½ eetlepel gemberpuree (pot) of verse gemberwortel, g ...
Lamsvlees met zoete chili-hoisinsaus en gemengde groenten - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsvlees/lamsvlees-zoete-chili-hoisinsaus-gemengde-groenten
... lamsvlees met zoete chili-hoisinsaus en gemengde groenten 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesOosters bevat per portie449 kcal 41 g eiwit 23 g vet 17 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel ...