Resultaten voor saus voor bloemkool

Salade van bloemkool en komkommer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/salade-van-bloemkool-en-komkommer

... Salade van bloemkool en komkommer - Salade van bloemkool en komkommer - Snijd de komkommer in schijfjes met behulp van de dunschiller.Verwijder al het lof van de bloemkool. Snijd de bloemkool in kleine roosjes.Meng de bloemkoolroosjes met de komkommerschijfjes.Doe ...

Geroosterde bloemkool met koriandersaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-bloemkool-koriander/

... Geroosterde bloemkool met koriandersaus Als ik de cijfers erop na sla, zijn jullie grote bloemkool fans. Het bericht 'de 7 lekkerste bloemkool recepten' staat steevast bij de 10 best gelezen recepten. Niet gek, want je kunt zo ontzettend veel met bloemkool. Wie bij ...

Bloemkool met kaas in de oven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bloemkool-met-kaas-in-de-oven

... zout en nootmuskaat.  Voeg kookvocht toe. Laat dikken. Voeg wat citroensap toe.  Doe de bloemkool in een ovenschotel. Giet de saus op de bloemkool. Werk af met de kaas. Stop 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden en laat gratineren.  Ingrediënten 125 gr gemalen kaas 75 gr bloem 1 bloemkool 75 gr boter ¾ l melk ¼ kookvocht van de bloemkool een halve citroen nootmuskaat ...

Bloemkool met kaas uit de oven | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/bloemkool-met-kaas-uit-de-oven/

... bloemkool met kaas uit de oven Maak eens bloemkool met kaas uit de oven. Super lekker en heel makkelijk! Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de bloemkool in plakken en snijd de plakken in stukjes. Leg de stukjes bloemkool op een bakplaat met bakpapier. Meng in ...

Roergebakken bloemkool - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/roergebakken-bloemkool/

... emkool Ik moet zeggen dat ik niet wist dat bloemkool zo lekker kon zijn! Ik ben gewoon gekookte bloemkool gewend, hooguit met een sausje, maar deze roergebakken bloemkool is zo anders! Deze bloemkool zit boordevol smaak en heeft een lekkere, knapperige structuur. Lekker als bijgerecht, ...

Geroosterde bloemkool met amandelen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/geroosterde-bloemkool-met-amandelen/

... bloemkool lamsworstjes, een aanrader! Instructies Verwarm de oven voor op 220 C. Snijd de rode peper fijn en meng dit met de sojasaus, limoensap, olie, mirin, paprikapoeder en sesamolie. Was de bloemkool en snijd er kleine roodjes van. Marineer de roosjes in het ...

Bloemkool - Coquilles St. Jacques | VTM Koken

https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/bloemkool-coquilles-st-jacques

... bloemkool - Coquilles St. Jacques - Maak van 4 bloemkoolroosjes couscous door met een dunschiller korreltjes van de roosjes te schrapen. Snij dunne plakjes van 4 bloemkoolroosjes en giet hierover de verwarmde pekel. Van de restjes van de bloemkool maken we een zalfje ...

Bloemkool met groentjes en pikante salsa

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/geroosterde-bloemkool-met-groenten-en-pikante-salsa

... Probeer dan zeker dit recept voor geroosterde bloemkool. Beleg met je favoriete seizoensgroenten en werk af met een pittig yoghurtsausje.   - Verwarm de oven voor op 190°C.Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Snijd de bloemkool in plakken van 2 cm dik. Leg ze op het bakpapier.Besprenkel royaal met olijfolie. Strooi er knoflookpoeder chilipoeder peper zout en ...

Recepten - Bloemkoolgratin

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Bloemkoolgratin

... 2 dl van het kookvocht van de bloemkool bij en laat goed doorkoken. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Werk de mornaysaus af met de eierdooier en 70 g van de gemalen kaas. Giet de bloemkool af en schik de roosjes en de stukjes steel in een ovenschotel. Bedek met de saus en strooi er de rest van de kaas over. Gratineer onder de grill. Recept : Geert Van der Bruggen   ...

Indiase bloemkool met rijst | vegetarisch recept - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/indiase-bloemkool-met-rijst/

... ten heel zachtjes pruttelen met een deksel op de pan. Kook ondertussen de rijst volgens de instructies op de verpakking. Zodra de saus een beetje is ingekookt en de bloemkool lekker zacht is, verdeel je de rijst over twee borden en schep je de Indiase bloemkoolsaus eroverheen. 175 gr basmati rijst, 400 gr bloemkool (roosjes), 3 tenen knoflook, 1 ui, 2.5 tl kerriepoeder, 1.5 tl garam masala, 1 tl koriander, 1 tl komijnpoeder, 250 ml kokosmelk, 125 ml groentebouillon, 4 el tomatenpuree, zout en peper ...