Resultaten voor saus voor bij tongrolletjes
Tongrolletjes met spinaziepuree
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gepocheerde-tongrolletjes-met-spinaziepuree-en-saffraan
... Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Gepocheerde tongrolletjes met spinaziepuree en saffraan - Aardappelen garen in gezouten water afgieten en pletten.Spinazie stoven en onder de aardappelpuree mengen. Kruiden met peper en zout.De tongrolletjes ...
Normandische tongrolletjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/normandische-tongrolletjes
... et vuur zachter zetten, de tongrolletjes draaien en verder laten garen op een zacht vuurtje zonder deksel. Ondertussen maak je de saus: Neem een pannetje en doe er een beetje Alpro Soya bakken en braden light in. Snijd één appel in blokjes, laat de schil eraan en stoof ze aan in de boter. Voeg 1 dl van het kookvocht van de tongrolletjes toe, doe er ook nog 1 dl water bij en een klein lepeltje PH groentenbouillon. Laat dit geheel tot de helft inkok ...
Aardappelgratin met tongrolletjes, garnalen en kerstomaatjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelgratin-met-tongrolletjes-en-grijze-garnalen
... Aardappelgratin met tongrolletjes en grijze garnalen - tongrolletjes zijn niet alleen lekker licht, ze zijn ook eenvoudig klaar te maken. Deze tongrolletjes met grijze garnalen kan je als hoofdgerecht eten maar ook als voorgerecht is het een topper. - Snijd de ...
Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-gepocheerd-kokosmelk
... n de kook aan. Zet de tongrolletjes erin en pocheer ze in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep ze uit de pan op warme borden. Laat de saus nog iets inkoken en schep deze over de tongrolletjes. Strooi de uiringetjes erover. Lekker met worteltjes en gekookte krieltjes of noedels. Extra benodigd Cocktailprikkers Vervangende visTongschar, tilapia, pangasius, schol KookboekHet recept 'Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk' is afkomstig uit het kookboek... Over VIS & VIShet Nederlands Visbureau'Over VIS & VIS' is een uitgave van het Nederlands Visbureau waarin lezen en genieten op unieke wijze samengaan. Een boek met actuele achtergrondinformatie... lees verder© Nederlands Visbureau. Receptfotografie door Fotostudio Voorhuis. ...
Tongrolletjes met citroengrascrème - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-citroengrascreme
... tongrolletjes met citroengrascrème 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVisOosters Ingrediënten 1 stengel citroengras 200 ml slagroom 12 tongfilets 1 limoen Bereiden Verwarm de oven voor op 180 ...
Tongrolletjes met kokos en kerrie - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tongrolletjes/tongrolletjes-kokos-kerrie
... de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren.Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie. KookboekHet recept 'Tongrolletjes met kokos en kerrie' is afkomstig uit het kookboek... Vis in 30 minutendiverse auteursMet vis, schaal- en schelpdieren kun je eindeloos variëren. Dat blijkt ten overvloede uit 'Vis in 30 minuten'. Er is keuze uit talloze soorten bovendien kunnen ze... lees verder© Standaard Uitgeverij. ...
Tongrolletjes met zeekraal en grijze garnalen
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/165/tongrolletjes-met-zeekraal-en-grijze-garnalen
... lotsnippers glazig in een nootje boter. Blus met de vermout, laat een derde inkoken en doe er dan 150 cl visbouillon bij. Laat de saus voor drie vierde inkoken en voeg er onder voortdurend roeren de blokjes boter aan toe. Doe er de garnalen bij en laat de saus goed warm worden, maar niet koken. Serveer de filets met de saus en de zeekraal. ...
Tongrolletjes met kokos en kerrie | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tongrolletjes-met-kokos-en-kerrie
... de kokosmelk, het limoensap en het basilicum erdoor. Kruid met zout. Breng al roerend tegen het kookpunt. Leg de tongfilets in de saus en laat ongeveer 2 minuten pocheren. Schep de tongfilets met de saus op de borden en serveer met de rijst of de mie. Ingrediënten 800 gr tongfilets 250 gr rijst of mie 1 bosje lente-ui ½ rood pepertje 1 teentje knoflook 1 el zonnebloemolie 2 th lepels mild kerriepoeder 2 dl dikke kokosmelk sap van 1 limoen 1 th lepel gedroogde basilicum peper en zout ...
Noordzeetongrolletjes met schelpensaus
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gevulde-noordzeetongrolletjes-met-schelpensaus
... Gevulde Noordzeetongrolletjes met schelpensaus - Noordzeetong is een absolute lekkernij. Opgerold en met schelpensaus krijgt ze een feestelijk tintje. - Kruid de tongfilets langs beide kanten en leg ze met de witte kant naar onder op een proper werkvlak. Snijd ...
Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sofies-feestmaand-tongrolletjes-sint-jakobsvrucht-grijze-garnalen-en
... . Spoel het eventuele bloed van de filets. Kruid met peper en zout. Rol op met de velkant langs binnen. Hou de graten bij voor de saus. (Je haalt vier filets uit 1 tong.) Stoom de tongrolletjes in ongeveer drie minuten gaar. voor de kreeftensaus of Nantuasaus: pel de garnalen. Hou de kop en karkassen bij en doe ze in een kookpotje. Voeg de visgraten van de tong toe. Voeg een scheut wijn en de bisque toe aan de visgraten en garnaalkarkassen. Kruid met peper, ...