Resultaten voor saus met sherry

Romig soepje van venusschelpen, tongfilets en selder met sherry | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/romig-soepje-van-venusschelpen-tongfilets-en-selder-met-sherry

... e. Laat inkoken. Voeg de room toe. Kruid met peper en zout. Spoel en droog de peterselie. Snij fijn. Pocheer de tongreepjes in de saus. Voeg de venusschelpen toe. Breng op smaak met een scheutje sherry. Laat kort opkoken. Voeg de tomaten en peterselie toe.  Serveer in een diep bord. Ingrediënten 4 tongfilets 1 sjalot 400 g venusschelpen ½ selder 200 ml room 4 tomaten 2 tenen look 1 scheut sherry 1 scheut witte wijn 200 ml visbouillon ½ bot peterselie ...

Fijne botersaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/saus/fijne-botersaus

... Fijne botersaus 1 portie 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen Sauzen / dipsVegetarischFrans Ingrediënten 200 ml medium dry sherry 1 sjalotje, gesnipperd 2 takjes tijm 125 ml slagroom 100 g zachte boter Bereiden Breng in ...

La Ina Fino, Pedro Domecq | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/la-ina-fino-pedro-domecq/

... jbehorende wijn. Dit keer heb ik een sperziebonensalade met tomatenvinaigrette bedacht, gevolgd door zeebaars met citroen, tahinsaus en olijven, en een zomerpudding met frambozen toe. Bij de vis kwam ik uit op een droge sherry. Jazeker, sherry in plaats van â ...

Pittige ajuinsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pittige-ajuinsaus

... Pittige ajuinsaus - Uien fijn snipperen en laten uitzweten in ganzenvet tot ze een goudbruine kleur hebben. Regelmatig roeren. Hoe beter ze uitgestoofd zijn, hoe beter de saus. Kalfsfond toevoegen en tot de helft laten inkoken. Voeg nu toe : een glas droge sherry en ...

Gegrilde tonijn met paprikasaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijn/gegrilde-tonijn-paprikasaus

... Gegrilde tonijn met paprikasaus 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.1obv 14 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie230 kcal Ingrediënten 4 moten verse tonijn van 100 g 1 eetlepel balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie ...

Recept voor struisvogelstokje | njam!

http://www.njam.tv/recepten/struisvogelstokje

... lotje 50 mldroge sherry 250 mlgroentebouillon 1 elboter 50 mlroom 10 gparmezaanse kaas voor de marinade: 4 elbruine suiker 3 elvissaus 1 elgekneusde zwarte en roze peperbolletjes 1/2 elgedroogde lavendel ...

Recept voor Wok van kip met gegrilde groenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/roergebakken-kippeblokjes-met-gegrilde-groenteschotel/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 600 g gegrilde groenten Toevoegen 1 bosje verse koriander Toevoegen Solo Toevoegen ...

Lamskoteletten in knoflookolie - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamskoteletten/lamskoteletten-knoflookolie

... oteletten op vier borden en houd ze warm onder aluminiumfolie.Roer de Boursin door het bakvet en verwarm het geheel tot een mooie saus ontstaat. Verdun eventueel met een scheutje water, wijn, sherry of bouillon. Extra benodigd Aluminiumfolie Het recept 'Lamskoteletten in knoflookolie' wordt je aangeboden door Boursin. ...

Hobbykok Pluis: Zalmbuideltjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/zalmbuideltjes.html

... , verwijder de pitjes en snij in kleine blokjes. Snipper het sjalotje. Roer de mayonaise, ketchup, sherry en gembersiroop tot een sausje. Breng op smaak met zout, peper en een kneepje citroensap. Doe 3 flinke eetlepels van deze saus in een kom, samen met de garnalen, tomatenblokjes en sjalotje door. Knip de bieslook erboven fijn en schep alles door elkaar. Bedek een klein schaaltje met een vel plasticfolie. Beleg het schaaltje met ¼ deel van de gerookte zalm en laat de zalm iets overhangen. Schep ¼ deel van het garnalenmengsel erin. Vouw de gerookte zalm eroverheen. Pak de ...

Uit de keuken van Levine: Amandel-rozijnencake met sherry

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/amandel-rozijnencake-met-sherry.html

... Amandel-rozijnencake met sherry Ik ben helemaal geen liefhebber van sherry, maar om mee te koken en bakken kan het ermee door ?. In deze cake zelfs erg lekker! Laat de rozijnen minstens 30 minuten weken in de sherry, langer is nog beter. Het weekvocht wordt gebruikt ...