Resultaten voor saus bij gerookte vis

Gerookte zalm met mierikswortel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gerookte-zalm-met-mierikswortel

... swortel. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de lengte op een bord. Snijd de gerookte zalm in stukjes en schik die op de saus. Snijd de ravioli blaadjes in de lengte en frituur ze. Frituur de peterselie. Schik de krokantjes en de peterselie op de zalm. Versier met jonge slablaadjes. Werk de zalm nog af met een beetje van de saus. Bes ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... zachtjes aan in een pan met boter, gedurende 6 minuten. Blus met de azijn en voeg er light room aan toe. Laat goed opkoken tot de saus gebonden is. Pocheer de eieren. Hak de kruiden. Serveer de asperges met daarop de zalm en daarop het ei. Werk af met de kruiden. ...

Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/tortilla/tortilla-gerookte-zalm-forel

... Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 15 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie85 kcal 5 g eiwit 5 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel bieslook, fijngehakt 125 ml ...

Broodje gerookte zalm | lunch recept - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/broodje-gerookte-zalm/

... Broodje gerookte zalm Een heerlijk broodje met warm gerookte zalm, sla en saus. Bereid de broodjes volgens de instructies op de verpakking. Smeer de broodjes in met wat ravigotesaus. Beleg de broodjes daarna met wat ijsbergsla en verdeel de zalm over de twee broodjes. ...

Broodje met gerookte makreel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-gerookte-makreel

... dje met gerookte makreel - Snijd het pistoletbrood in gelijke sneetjes. Ontvel de makreelfilets en verwijder de graatjes. Voor de saus: meng de mosterd met de honing en de plattekaas. Snijd de rode bieten en de perziken in gelijke plakjes. Leg telkens om en om schijfjes per ...

Slawrap met gerookte zalm en roomkaas...

http://cambridgerecepten.blogspot.com/2014/02/slawrap-met-gerookte-zalm-en-roomkaas.html

... Slawrap met gerookte zalm en roomkaas...Nodig:4 grote bladen ijsbergsla4 plakken gerookte zalm40 gr roomkaas (bv Philadelphia ui peper)Bereiding:Was de slabladen en maak ze goed droog.Smeer op elk blad wat roomkaas.Leg er vervolgens een plak gerookte zalm op.Rol het ...

Recept voor witloof met gerookte ham en roquefort | njam!

http://www.njam.tv/recepten/witloof-met-gerookte-ham-en-roquefort

... oter. Laat de witloof sudderen in een bakpan tot ze gaar zijn en voeg dan de bruine suiker toe om te karameliseren. Smelt voor de saus de boter in een pan en voeg de bloem toe. Maak de bloem met een klopper los van de bodem en meng goed. Voeg al roerend de melk toe. Blijf roeren tot de saus gaat binden en voeg er ...

Broodje met gerookte forel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broodje-met-gerookte-forel

... Broodje met gerookte forel - Hol het stokbrood uit zoals op de foto en snijdt het in twee. Lepel daarop de tartaar en beleg met de gerookte forelfilet. Werk af met tarama (met een klein spuitzakje), de zalmeitjes en de dillepluimpjes. Ingrediënten 100 gr tartaar van ...

Pennette in een pompoensaus met gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/pennette-in-een-pompoensaus-met-gerookte-zalm

... Pennette in een pompoensaus met gerookte zalm - Laat de fijngesnipperde sjalot even stoven in boter. Voeg de pompoenblokjes eraan toe. Voeg vervolgens 1 glas groentenbouillon eraan toe en kook de pompoen gaar op een zacht vuurtje. Voeg hier pilipili aan toe. Druk de ...

Warm witloof met gebakken gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/warm-witloof-met-gebakken-gerookte-zalm

... alm kruiden met wat peper en kort aanbakken in wat olijfolie. Leg de groentjes op een bord en schik hierop de vis. Versier met de saus en wat bieslook. Ingrediënten 50 gr grijze garnalen 2 witloofstronken 2 moten gerookte zalm (vragen aan de visboer) melk bieslook boter Vinaigrette 6 el olijfolie 2 el witte azijn 4 el room 2 el passata van tomaten ...