Resultaten voor samosa dagelijkse kost
Jeroen Meus - Samosa met lamsvlees en mangochutney - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/samosa-met-lamsvlees-en-mangochutney
... samosa met lamsvlees en mangochutney - Een samosa is een gefrituurd deegflapje uit de Indiase keuken. Het wordt traditioneel gevuld met een mengsel van aardappel, erwten en kip, maar in dit recept bestaat de vulling uit rijst en pittig gekruid lamsvlees. De zelfgemaakte ...
Jeroen Meus - Samosa en agrum-gin cocktail - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/samosa-en-agrum-gin-cocktail
... samosa en agrum-gin cocktail - Voor oudjaar bakt Jeroen samosa’s: deegflapjes die hij rijkelijk vult met geitenkaas, ham en spek en serveert met appel’ketchup’.Hij maakt er een limonade van citrusvruchten bij. Gemengd met gin is het de ideale basis ...
Samosa's uit de oven - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/samosas-uit-de-oven/
... el in het midden. Vouw een kleine driehoek van het deeg en besprenkel met sesamzaadjes. Bak gedurende 15 à 20 minuten, totdat de samosa's goudbruin zijn. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/samosa
... samosa - Doe het gehakt in een kom, en pers de look erbij. Voeg alle kruiden toe en meng alles goed dooreen. Doe een beetje water bij het eigeel en roer door. Plooi het ronde brickdeeg in 2 en dan nogmaals in 2 (in dezelfde richting). Leg een beetje gehakt langs 1 kant ...
Samosa's met munt-yoghurtdip - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/samosas-munt-yoghurtdip
... de munt door de Alpro soya Variatie op yoghurt, samen met de suiker en azijn. Breng de dip op smaak met zout en peper.Serveer de samosa's met de mint-yoghurt dip. Het recept 'Samosa's met munt-yoghurtdip' wordt je aangeboden door Alpro soya. ...
Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/samosas-krokante-hapjes-met-brickdeeg
... Samosa's, krokante hapjes met brickdeeg - Samosa's zijn krokante driehoekjes gevuld met een vulling naar keuze. Gehakt, geitenkaas, abrikozen, nootjes, het kan allemaal. In dit recept maken we een pittige groentenmengeling als vulling. Ideaal als hapje!Uit de ronde ...
Aloo samosa's (vegetarische Indiase pasteitjes) - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/samosas-vegetarische-pasteitjes/
... Aloo samosa’s (vegetarische Indiase pasteitjes) Samosa's zijn Indiase pasteitjes. Aan de buitenkant deeg, aan de binnenkant een lekkere kruidige vulling. De vulling kan vlees bevatten of vegetarisch zijn. Een aantal jaren geleden had ik een simpele variant gemaakt. ...
Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp
... Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - dagelijkse kost ten top: vlees met stoemp! Jeroen kiest voor een stevige en sappige varkenskotelet met een lekkere korst op basis van pickles. Als groente gebruikt hij andijvie, een lekkere en v ...
Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert
... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. Jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten ...
Jeroen Meus - Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/blinde-vinken-met-gebakken-champignons-en-aardappelen
... Blinde vinken met gebakken champignons en aardappelen - Echte dagelijkse kost: blinde vinken met gekookte aardappelen en heerlijke smaakvolle champignons. Simpeler en lekkerder dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet de ...