Resultaten voor runderschenkel

Jeroen Meus - Runderschenkel met rode wijnsaus en lookpuree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/runderschenkel-met-rode-wijnsaus-en-lookpuree

... n het midden van elke schenkel zit een lekker stuk merg. Jeroen maakt ze klaar in rode wijn en geeft er lookpuree bij. - De runderschenkel in rode wijnsaus Verwarm de bruine fond. Een recept om zelf bruine fond te maken, vind je hier. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Smelt een klont boter in een grote, hoge pan. Kruid de runderschenkels met peper en zout. Kleur ze aan alle kanten in ...

Jeroen Meus - Tajine van runderschenkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tajine-van-runderschenkel

... Tajine van runderschenkel - Vlees moet je altijd aanpassen aan de bereiding. In een stoofpot heb een stuk stevig vlees dat zijn smaak traag afgeeft tijdens het stoven. Daarvoor kies je bij voorkeur een stuk dat wat ‘gewerkt’ heeft, zoals de schenkels uit de poten ...

Galicische bonensoep - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/soep/bonensoep/galicische-bonensoep

... chten waardering7.6obv 14 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 200 g gesneden prei 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 runderschenkel 100 g bacon aan één stuk 250 g runderpoelet 2 theelepels paprikapoeder 300 g aardappelen, geschild en in blokjes 350 g snijbiet (eventueel knolraapbladeren, groene kool of boerenkool), in reepjes 1 pot wit ...

Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/kalfsvlees/kalfsvlees-rode-wijn-mosterd-elbulli

... iatietip Je kunt dit gerecht ook maken met varkenswangen of andere vleessoorten die voor een trage bereiding geschikt zijn, zoals runderschenkel. TipEen snelkookpan is ideaal voor een snelle bereiding van kalfswangen, maar je kunt ze ook makkelijk in de oven klaarmaken. Verhit de oven dan tot 180 °C. Braad de wangen in een stoofpan aan, voeg het vocht toe en laat alles afgedekt 3 uur pruttelen; het vlees moet heel gaar zijn. Eindig met de mosterd. KookboekHet recept 'Kalfsvlees met rode wijn & mosterd van elBulli' is afkomstig uit het kookboek... Thuis koken met Ferran AdriàFerran Adrià'Thuis koken met Ferran Adrià' geeft de recepten prijs van de maaltijden die het personeel van het iconische restaurant elBulli elke dag samen kookt en eet... lees verder© Van Dishoeck. ...

Vlaamse karbonade (of in bier gestoofd rundvlees) van Nigella Lawson

http://hobbykokpluis.blogspot.com/2013/01/vlaamse-karbonade-of-in-bier-gestoofd.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+HobbykokPluis+%28Hobbykok+Pluis%29

... ie naar keuze250 gram gerookte magere spekreepjes4 uien, gehakt2 theelepels (10ml) piment2 theelepels (10ml) gedroogde tijm1,5 kg runderschenkels, in stukken van 4-5 cm50 gram bloem6,25 dl runderbouillon4 theelepels (20 ml) grove mosterd3 eetlepels (45 ml) donkerbruine bast ...

Boeuf bourguignon met stokbroodballetjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/boeuf-bourguignon/boeuf-bourguignon-stokbroodballetjes

... nen 0 min voorbereiden 3:45 uur bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 900 g runderschenkel of rundstoofvlees, in 6 grote stukken gesneden 2 eetlepels tarwebloem 2 eetlepels plantaardige olie 150 g lardons of blokjes gerookt spek 10 kleine uitjes of sjalotjes, gepeld 2 tee ...