Resultaten voor rozijnenkoeken

Jeroen Meus - Lange rozijnenkoeken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lange-rozijnenkoeken

... Lange rozijnenkoeken - Vandaag rijden we eens niet naar de bakker. We steken de oven aan en bakken zelf lange suisses. Verser dan dat vind je ze niet, en de voldoening is zo groot. Voor Jeroen is het ook een fijne terugblik naar zijn tijd op het internaat. - De pudding Begin ...

Jeroen Meus - Ronde rozijnenkoeken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ronde-rozijnenkoeken

... Ronde rozijnenkoeken - Jeroen laat vandaag zien dat zelf ronde rozijnenkoeken maken helemaal niet zo ingewikkeld is. Hij gebruikt bladerdeeg en vult het met abrikozenconfituur, pudding en rozijnen. Kant-en-klaar bladerdeeg is prima geschikt omdat het dun is uitgerold. Tijdens ...

Recept voor krakend verse koffiekoeken | njam!

http://www.njam.tv/recepten/krakend-verse-koffiekoeken

... f in een voorverwarmde oven op 220°C. werk af: Kook het water en klop er van het vuur 175 g poedersuiker door. Strijk hiermee de rozijnenkoeken in. Bestrooi de chocoladekoeken met poedersuiker. Ingrediënten voor 18 stuks voor het bladerdeeg: 1 kgbloem 60 gverse gist 480 gmelk 100 gkristalsuiker 3 snuifjes zout 400 gboter voor de rozijnen koeken: 125 gzachte boter 250 gamandelbroyage (1 deel amandelpoeder / 1 deel poedersuiker) 2 eieren 1 tlcitroenzeste 40 gbloem 3 handjes rozijnen, geweekt in water voor de chocolade broodjes: 14 pure chocoladestaafjes voor de afwerking: 200 g poedersuiker 25 gwater ...