Resultaten voor rozijnen wellen in rum

Oliebollen recept | Makkelijk basisrecept! - Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/oliebollen-recept/

... oliebollen recept! Met deze zelfgemaakte oliebollen kun je het jaar gegarandeerd feestelijk afsluiten Begin met het wellen van de rozijnen, laat de rozijnen een minuut of 15-30 wellen in een bakje met gekookt water. Ondertussen doe je de bloem in een grote kom en meng je de gist hier doorheen. Dan de suiker, de b ...

Gebakken ham met rozijnenchutney - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/ham/gebakken-ham-rozijnenchutney

... Gebakken ham met rozijnenchutney 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie280 kcal 12 g eiwit 17 g vet 21 g koolhydraten Ingrediënten 50 g rozijnen 75 ml appelsap 3 eetlepels ...

Moelleux met rum en rozijnen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/moelleux/moelleux-rum-rozijnen

... Moelleux met rum en rozijnen 6 personen 5 min voorbereiden 25 min bereiden 3 uur wachten waardering7.5obv 2 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten 80 g rozijnen 3 eetlepels rum 1 koffielepel vanillesuiker 200 g witte chocolade 150 g boter 80 g suiker 4 eieren ...

Jeroen Meus - Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/trifle-met-peperkoek-rum-rozijnen-en-banketbakkersroom

... Trifle met peperkoek, rum, rozijnen en banketbakkersroom - Pudding, peperkoek en peren. Dat zijn de basisingrediënten voor deze lekkere trifle. Een perfect laagjesdessert voor als er veel gasten komen eten. - De banketbakkersroom Splits de eieren. Vries de eiwitten in ...

Jeroen Meus - Bolussen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bolussen

... bolus is een zoet bladerdeeggebakje dat populair is bij onze Noorderburen. Aan een vel bladerdeeg, een suikermengsel en geweekte rozijnen heb je genoeg om je gasten een kleine, maar bijzonder smakelijke, caloriebom voor te zetten. ’t Is een kwestie van genieten met mate.Met ...

Baklava flapjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/baklava/baklava-flapjes

... den 0 min wachten waardering7.7obv 7 waarderingen GebakVegetarischMediterraan Ingrediënten 10 plakjes roomboter bladerdeeg 100 g rozijnen 100 ml appelsap 200 g gepelde, ongezouten pistachenootjes of hazelnoten, grof gehakt 2 volle eetlepels vloeibare honing 1 eetlepel citroensap snufje kaneel 50 g gesmolten boter Bereiden L ...

Mesfouf met rozijnen en honing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/couscous/couscous/mesfouf-rozijnen-honing

... Mesfouf met rozijnen en honing 4 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 24 uur wachten waardering7.8obv 9 waarderingen NagerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 200 g gele rozijnen 250 g snelkook couscous of extra fijne couscous 4 eetlepels honing 3 eetlepels ...

Kipsalade met appel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kipsalade-met-appel

... ne reepjes en bak ze in de pan. Rooster de sneetjes bruin brood en laat afkoelen. Snijd in stukjes. Zet een kopje thee en laat de rozijnen erin wellen. Was de wortel, de witte kool en de granny smith. Schil de wortel en rasp hem. Snijd de witte kool in reepjes. Verwijder het klokhuis van de appels en snijd hem in dunne schijfjes. Snijd de kaas in blokjes. ...

Crème brûlée met rozijnen en rum - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/creme-brulee/creme-brulee-rozijnen-rum

... Crème brûlée met rozijnen en rum 4 personen 5 min voorbereiden 1:30 uur bereiden 2 uur wachten waardering7.5obv 6 waarderingen NagerechtVegetarischFrans Ingrediënten voor de rozijnen en rum 70 g fijne tafelsuiker 80 g rozijnen 50 ml bruine rum voor de crème ...

Crumble van appel met rozijnen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/crumble-van-appel-met-rozijnen

... Crumble van appel met rozijnen - Meng bloem, suiker en boter samen (crumble beslag). Snijd de vruchten in brunoise en meng de appelstukjes met de suiker, rozijnen en rhum (appelcrumble). Schik in een crumble kommetje en overstrooi met het crumblebeslag. Zet 15 minuten ...