Resultaten voor rosbief met vleessaus
Rosbief met vleessaus en gestoofde groentjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rosbief-krokant-bakken
... rosbief met vleessaus en gestoofde groentjes - Smelt boter in een kleefpan. Kruid net vlees met peper en zout. Bak de rosbief aan gedurende 5 à 7 minuten. Snij de sjalot, wortel en look grof. Draai het vlees om en voeg de groenten toe. Voeg tijm en laurier toe en laat ...
Carpaccio van rosbief | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/carpaccio-van-rosbief
... Carpaccio van rosbief - Snijd de rosbief in fijne schijfjes en schik ze op een bord. Besprenkel ze met citroensap en olijfolie en overstrooi het geheel met de parmezaanschilfers. Snijd de eitjes in tweeën, plet het eigeel fijn en meng dit onder de mayonaise. Voeg hier ...
Volkorenbrood met rosbief | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/volkorenbrood-met-rosbief
... Volkorenbrood met rosbief - Besmeer het brood met minarine, beleg met rosbief en kruid naar smaak met zout en peper. Leg hierop een handvol tuinkers. Eet hierbij nog een rauwkostslaatje met max. 1 el vinaigrette. Ingrediënten 2 sneden volkorenbrood mespunt minarine 1 ...
Fingersandwiches met rosbief en mierikswortel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/fingersandwiches-met-rosbief-en-mierikswortel
... Fingersandwiches met rosbief en mierikswortel - Kies voor sandwichbrood van een goede kwaliteit, bijvoorbeeld toastbrood maar zeker geen zoet brood zoals melkbrood. Bak de rosbief de dag voordien in de oven en laat afkoelen in de koelkast. Rasp de mierikswortel. Voeg ...
Rosbief met erwtjes en wortelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/rosbief-met-erwtjes-en-wortelen
... rosbief met erwtjes en wortelen - Bak de rosbief langs alle kanten mooi bruin in boter. Voeg de versneden sjalotjes toe. Laat gedurende 20 à 25 minuten bakken onder een deksel. Blus met 1 dl water en 1 dl rode wijn. Voeg er wat bouillon bij en laat inkoken tot de helft. ...
Orloffgebraad met mozzarella | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/orloffgebraad-met-mozzarella
... Orloffgebraad met mozzarella - Bak de rosbief langs alle kanten bruin, voeg een takje rozemarijn toe. Snij de champignons in schijfjes. Haal de rosbief uit de pan. Bak de champignons in diezelfde braadpan. Blus met het water, de whisky en de room en wat rundsbouillon. ...
Rosbief met snelle vleessaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/jamies-30-minute-meals/recept/rosbief-met-snelle-vleessaus
... rosbief met snelle vleessaus - Pluk de rozemarijn-, salie- en tijmblaadjes en hak ze fijn. Draai het vuur onder de lege braadpan helemaal open. Meng de kruiden onder elkaar en verspreid ze over de snijplank met een flinke snuif zout en peper. Snij de filet in de lengte ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/club-roggebrood-met-rosbief
... Club roggebrood met rosbief - Club roggebrood met rosbief - Laat de boter smelten in een potje op het vuur. Bestrijk de rosbief met mosterd peper en zout. Giet er de boter over.Plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C). Draai het vuur na 30 minuten ...
Dubbeldekker van notenbrood met rosbief - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/rosbief/dubbeldekker-notenbrood-rosbief
... Dubbeldekker van notenbrood met rosbief 2 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 11 waarderingen LunchgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 sneetjes notenbrood boter 12 blaadjes eikenbladsla 2-4 plakjes rosbief 1 kleine rode ui, in ...
Wraps met rosbief en bleekselderij - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/wraps-rosbief-bleekselderij
... Wraps met rosbief en bleekselderij 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands bevat per portie660 kcal 35 g eiwit 25 g vet 72 g koolhydraten Ingrediënten 150 g gesneden rosbief (vleeswaar) ½ ...