Resultaten voor romanesco kool jeroen meus
Jeroen Meus - Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoomde-zeewolf-met-romanesco-en-rijst
... Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - Zeewolf is een vis met een stevige structuur en een fijne maar uitgesproken smaak. Hij komt voor in noordelijke wateren en is uitgerust met grote tanden om schaal- en schelpdieren mee open te breken. Zeewolf fileren is niet ge ...
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/kalfsvlees-met-creme-van-romanesco-gemarineerde-romanesco-en
... Kalfsvlees met crème van romanesco, gemarineerde romanesco en saus met Vanderghinste Oud Bruin bier - Saus: Bak de kalfsschenkel aan in boter, voeg prei, wortel, selder, ajuin, look, tijm, rozemarijn en een beetje gember toe en blus met bruin bier Vanderghinste en kip ...
Jeroen Meus - Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogvleugel-met-tomaatjes-romanesco-en-parmezaanpuree
... Rogvleugel met tomaatjes, romanesco en parmezaanpuree - jeroen maakt rogvleugel klaar. Rog is een toegankelijke en makkelijke vis die in het najaar, van juni tot maart, op z'n best is. Voor wie op zoek is naar een recept met deze kanjer, is hier aan ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hamburger-met-averbode-kaas-gestoofde-groene-kool-en-geroosterde-aardappelen
... Hamburger met Averbode-kaas, gestoofde groene kool en geroosterde aardappelen - Een lekker sappige hamburger met een al even lekkere Belgische kaas: Averbode. Deze kan zo tussen een pistolet of hamburgerbroodje, maar jeroen maakt er een volwaardige warme maaltijd ...
Jeroen Meus - Kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-gestoofde-groene-kool-en-mosterdpuree
... Kotelet met gestoofde groene kool en mosterdpuree - Met deze basisgrondstoffen – kotelet, savooikool en aardappelen – kun je heel veel kanten uit. Jeroen maakt een mosterdpuree en stooft de groene kool met sjalotten en knoflook. De koteletten bak je gewoon ...
Krieltjessalade met romanesco, spekjes en geitenkaas
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/krieltjessalade-met-rucola-romanesco-spekjes-en-geitenkaas
... Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas - Krieltjessalade met rucola, romanesco, spekjes en geitenkaas - Spoel de krieltjes. Halveer grotere exemplaren. Kook ze 10 à 12 minuten tot ze beetgaar zijn in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.Verdeel ...
Jeroen Meus - Gebakken spek met witte kool in witte saus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-spek-met-witte-kool-in-witte-saus-en-aardappelen
... Gebakken spek met witte kool in witte saus en aardappelen - Er staat klassieke Dagelijkse kost op het menu ten huize Meus. Gebakken spek met witte kool in witte saus en aardappelen. Simpel, lekker en snel klaar. - Verwarm de oven voor op 200°C. Laat ...
Jeroen Meus - Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/hachis-parmentier-met-zwarte-pens-gebakken-ui-en-groene-kool
... Hachis parmentier met zwarte pens, gebakken ui en groene kool - Hachis parmentier is een gerecht dat je perfect van tevoren kan maken en later in de oven kan opwarmen. Met de traditionele parmentier in het achterhoofd maakt jeroen een verrassende variant met zwarte pens ...
Varkensmignonnette met romanesco
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/232/varkensmignonnette-met-romanesco
... Varkensmignonnette met romanesco - Een lekker sappig stukje vlees - Snij de torentjes van de kool. Snipper de sjalot fijn. Hak de walnoten grof. Hak de bieslook. Kook de kooltorentjes beetgaar in gezouten water. Stoof het gesnipperde sjalotje in een flinke klont boter, ...
Recepten - Geroosterde tong met Romanesco-bloemkool
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Geroosterde_tong_met_Romanesco-bloemkool
... Bereidingswijze Fileer de tongen. Verdeel de romanesco in roosjes en blancheer ze in ruim gezouten water. Ontvel en ontpit de tomaten. Snij in kleine blokjes. Versnipper de basilicumblaadjes. Haal de tongfilets door olijfolie en rooster ze op een matig vuur, breng op smaak ...