Resultaten voor rog met beure blanc saus

Sappige Chenin Blanc-Viognier uit Zuid-Afrika | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/sappige-chenin-blanc-viognier-uit-zuid-afrika/

... Sappige Chenin Blanc-Viognier uit Zuid-Afrika Chenin blanc is een druif. Een beste. Het is de druif van grootse Loirewijnen, niet Sancerre en Pouilly-Fumé (dat is sauvignon blanc), maar van Vouvray en Savennières en Montlouis en Coteaux de Layon. Maar ...

Jeroen Meus - Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/worst-met-schorseneren-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen

... Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dit is echte dagelijkse kost. Kook de schorseneren in een blanc zodat ze niet verkleuren. Smakelijk! - 0. Haal de worsten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Vul een kookpot met water. ...

Jeroen Meus - Beurre blanc - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/beurre-blanc

... Beurre blanc - De ‘beurre blanc’ is een botersaus waarvoor je een basis of reductie moet bereiden. Deze ‘reductie’ kan je ook gebruiken om andere sauzen te bereiden, zoals bv. Hollandaise. Een overschot van de reductie kan je invriezen om later ...

Blanc Manger | VTM Koken

https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/blanc-manger

... blanc Manger - Gepocheerde peren: Bereid de gepocheerde peren de dag voordat je het recept wilt maken. Schil daartoe de peren, maar laat het steeltje eraan. Snij ze in tweeën en leg ze in een pan met 1,5 l water, het citroensap, de suiker, de honing, de zwarte peper, ...

Jeroen Meus - Wijting met beurre blanc van ansjovis, gebakken witte kool en mosterdaardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/wijting-met-beurre-blanc-van-ansjovis-gebakken-witte-kool-en-mosterdaardappelen

... Wijting met beurre blanc van ansjovis, gebakken witte kool en mosterdaardappelen - Wat is er beter dan een lekker stukje gebakken Noordzeevis? Jeroen kiest voor wijting en daarbij serveert hij pittige, geplette aardappelen, gebakken sliertjes witte kool en een rijke ...

Pinot Blanc Eva Liebe, Alsace | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/pinot-blanc-eva-liebe-alsace/

... Pinot blanc Eva Liebe, Alsace Deze week een betaalbare Pinot blanc uit de Elzas in het zonnetje, bij mijn Volkskrant Weekendmenu, bestaande uit een lasagnette van Hollandse asperges met doperwtjessaus, gamba’s met een kamille-beurre blanc en Sylvia Wittemans ...

Château Bélingard 2007, Bergerac Blanc | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/chateau-belingard-2007-bergerac-blanc/

... Château Bélingard 2007, Bergerac blanc Bij de hartige taart met vis en geitenkaas uit het Volkskrant Weekendmenu van vandaag een witte, frisse Bergerac. Vis, geitenkaas, crème fraîche, mosterd en dragon, en dat allemaal op een taartbodem, dat vraagt om ...

Aspergewijn! | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/aspergewijn/

... Aspergewijn! Twee wijnen vandaag. Twee, omdat er ook wel weer eens een voordeliger fles bij mag. De laatste tijd klepperde ik flink met de virtuele geldbuidel, maar ja, dat was omdat er de wijnen die ik besprak zo ongemeen heerlijk waren en de leveranciers ...

Cabernet Blanc. Een grap? Nee, lekker! | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/cabernet-blanc-een-grap-nee-lekker/

... Cabernet Blanc. Een grap? Nee, lekker! Vandaag in het Volkskrant Magazine Loethe Olthuis’ ultieme instructies voor het Koken van Piepers. Dan is het een vreemde vraag: wat is de ideale wijn daarbij? Geen mens eet die zomaar, met of zonder jus of boter of olie. ...

Jeroen Meus - Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalm-met-puree-schorseneren-en-hollandaise-met-pickles

... Zalm met puree, schorseneren en hollandaise met pickles - Schorseneren worden ook wel eens ‘de asperges van de arme man’ genoemd. Maar ze smaken heel anders en zijn superlekker. Je maakt ze altijd klaar in een blanc om ze mooi wit te houden. Jeroen serveert ...