Resultaten voor rode spitskool met appel

Spitskool met karwijzaad - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spitskool/spitskool-karwijzaad

... echtVegetarischFrans Ingrediënten 40 g boter 800 g spitskool, in repen 3 teentjes knoflook, fijngehakt 1 theelepel karwijzaadjes rode peper Bereiden Smelt de boter in een ruime hapjespan. Voeg de spitskool toe en laat de groente al omscheppend iets slinken. Voeg de knoflook en karwijzaad, wat zout en naar smaak gemalen rode peper toe en stoof de groente ca. 10 minuten op een heel zacht ...

Spitskool op z'n Thais - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spitskool/spitskool-thais

... spitskool op z'n Thais 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 13 waarderingen BijgerechtVegetarischThais bevat per portie185 kcal 6 g eiwit 12 g vet 13 g koolhydraten Ingrediënten 2 eetlepels olie 2 theelepels currypasta 1 ui, ...

Roergebakken spitskool met Quorn - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/spitskool/roergebakken-spitskool-quorn

... waarderingen HoofdgerechtVegetarischOverige keukens Ingrediënten 4-5 eetlepels olijfolie 1 spitskool van 750 g, in brede repen 1 rode paprika, in dunne reepjes 1 rode ui, in dunne partjes 1 teentje knoflook, in plakjes 100 ml kruidenbouillon ½ eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden 350 g Quorn stukjes 2-3 eetlepels groene pesto Bereiden Verhit de helft van de olijfolie in e ...

Spitskool, kip & sesam - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/spitskool-kip-sesam/

... Spitskool, kip & sesam Ik ben steeds meer fan van koken met de seizoenen. Het is beter voor het milieu (denk eens aan de carbon footprint), het is verser en het is óók nog eens goedkoper. Het is nu volop spitskool seizoen en dat is in de supermarkt te merken. ...

Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips' recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7554/mangosalade-met-pinda-koriandersaus-en-appel-chips

... Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips' - - - 1 lichtzure appel (bijv Granny Smith), 1 eetlepel citroensap, 1 harde (onrijpe) mango, 0.5 rettich, 0.5 theelepel zeezout, 2 eetlepels rijstazijn, 1 limoen, 3 takjes koriander, 2 eetlepels pindakaas, 1 theelepel ...

Roergebakken spitskool met kimchi en rijst - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/roergebakken-spitskool-met-kimchi-en-rijst/

... Roergebakken spitskool met kimchi en rijst spitskool is een bekende koolsoort en kun je op allerlei manieren gebruiken. Je kunt de bladeren bijvoorbeeld vullen. Ook heel lekker is het om spitskool te roerbakken! In dit recept roerbak ik het met sojasaus en tomaat ...

Curry met spitskool, spek & banaan » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/curry-met-spitskool-spek-banaan/

... Curry mag dan iets Aziatisch zijn, je kan het ook heerlijk maken met seizoensgroenten uit ons eigen landje. Deze curry met spitskool, spek & banaan bewijst dat dan ook helemaal! Eerlijk gezegd grijp ik zelf helemaal niet snel naar een hele kool. Vaak gebruiken ...

Luikse salade met gebakken spitskool

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/89936/luikse-salade-met-gebakken-spitskool-1

... Luikse salade met gebakken spitskool - Wist je dat spitskool een echte zomerkool is? Dankzij de vaste kern kun je ’m makkelijk grillen op de BBQ, in de oven of in de pan. De smaak is subtiel en dus is spitskool een goede basis voor deze heerlijke salade. ...

Spitskool met vegetarisch gehakt (klaar in 10 minuten!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/spitskool-recept-vegetarisch-gehakt/

... spitskool met vegetarisch gehakt (klaar in 10 minuten!) spitskool is zo'n lekkere groentesoort! Het is veelzijdig en ziet er daarnaast ook leuk uit op je bord. Je kunt spitskool prima gebruiken in bijvoorbeeld een nasi. Je kunt ook de bladeren vullen. Of je doet zoals ...

Recepten - Salade van appel, peer en spitskool

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Salade_van_appel_peer_en_spitskool

... er vier borden. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper. Mix in een blender of met een staafmixer de zure room, schimmelkaas, rode wijnazijn en een scheut water tot een dressing. Smaak af met peper en zout. Giet de dressing over de salade. Werk af met verse kruiden. Chef: Christer Elfving voor de All Day Long-zomertour ...