Resultaten voor rochers met coco piet huysentruit
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/rochers
... rochers - Klop eiwit stijf met suiker. Voeg er de bloem en de honing aan toe. Mix zachtjes. Voeg de kokos toe en meng goed. Zet gedurende 12 minuten in de oven (180°). Hou de oven goed in het oog! Ingrediënten 2 eiwitten 60 gr bloem 100 gr suiker 50 gr honing 200 gr ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/380/batida-de-coco-2
... Batida de coco - Geniet van deze zomerse Braziliaanse cocktail - Meng alle ingrediënten met ijs in de shaker en schenk in een glas met een of twee ijsblokjes. Garneer met een schijfje sinaasappel en serveer met een rietje. ...
Recept voor rosemary's baby | njam!
http://www.njam.tv/recepten/rosemarys-baby
... Bereiden: Meng alle ingrediënten in het mixglas van de shaker, vul met ijsblokjes, sluit af en shake krachtig. Vul het glas met ijsblokjes en strain de cocktail in het glas. Werk af met een ananaspartje. Ingrediënten 3 clLondon Dry Gin 2 clFraise des Bois ...
Jeroen Meus - Koekjes voor bij de koffie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-bij-de-koffie
... l van de schil gebruik je best niet.) De zeste zal een frisse smaak afgeven. 20. Roer de zeste doorheen het beslag. 21. Als je de rochers wil bakken, verwarm de oven dan voor op 180°C. 22. Leg een vel bakpapier (of een siliconenmatje) op de bakplaat. Schep met een soeplepel rotsjes van ongeveer 4 cm diameter op een bakplaat.Maak er puntige hoopjes beslag van. 23. Bak de kleine ‘rochers’ of kokosrotsjes 10 minuten in de oven van 180°C. ...
Hobbykok Pluis: Culinair ijs van Beluga
http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/05/culinair-ijs-van-beluga.html
... Culinair ijs van Beluga We kunnen weer genieten van heerlijk zomerse temperaturen en dan is het natuurlijk ook weer tijd voor ijsjes! Mijn favoriete ijsje is normaal gesproken de Liuk van Ola, lekker citroenijs met een stokje van drop. Volgens Ola het populairste ijsje ...
Flan caramel van kokos en koffie | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel-van-kokos-en-koffie
... Flan caramel van kokos en koffie - Suiker en koffie tot een caramel laten worden. De caramel uitstorten in soufflépotje en laten stollen. De kokosmelk, gewone melk, suiker, eieren, dooiers, batida samen mengen en op de caramel gieten. Stomen op 100°C gedurende 16-18 ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...
Recept voor Crème brûlée met kokosmelk | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/creme-brulee/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 95 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 75 g griessuiker Toevoegen 150 g Solo Delifine Toevoegen 250 g kokosmelk Toevoegen 50 g griessuiker ...